Back to Question Center
0

Semalt përcakton mjete të mëdha për nxjerrjen e teksteve nga dokumentet HTML

1 answers:

Teksti në një dokument HTML është një lloj specifik i përmbajtjes i vendosur ndërmjet të ndryshëm

HTML tags ( ,,,). Ka programe të ndryshme gjithëpërfshirëse dhe të fuqishme që mund të ndihmojnë për të korrur të gjitha llojet e të dhënave, duke përfshirë tekstet, fotografitë dhe lidhjet. Përveç kësaj, të dhënat e nxjerra mund të konvertohen në një format të strukturuar dhe përdorues-miqësor - name designs online for free. Për më tepër, nuk keni nevojë të mësoni ndonjë kod, sepse këto mjete janë të mira për këdo që nuk ka aftësi ose përvojë të kodimit.

1. Import.io:

Import.io është një nga veglat më të mira, më popullore dhe më të dobishme që mund të funksionojnë në modalitetin Magji. Mjeti është mjaft popullor për shkak të ndërfaqes së tij miqësore. Duke përdorur Import.io, ju mund të tregoni URL, dhe programi do të fetë dhe zare informacion për ju. Ajo paraqet përmbajtjen në formën e një tabele dhe vjen me opsionet e ndryshme të para ngarkimit. Të dhënat mund të shkarkohen në formën e JSON ose mund të ruhen direkt në hard diskun tuaj.

2. Octoparse:

Okoparti nxjerr të gjitha llojet e të dhënave, e organizon atë në formë të strukturuar dhe ju ndihmon të dalloni të dhënat e strukturuara dhe të strukturuara. Ju vetëm duhet të tregoni programin se çfarë të bëni dhe si të nxjerrni të dhënat si në thellësi dhe në gjerësi. Ai grumbullon të dhënat e tekstit që përbëhen nga vargjet. Ky program nuk mbështet skedarët e tekstit, videot, klipet audio dhe imazhet.

3. Uipath:

Me Uipath, është e lehtë të automatizosh formularët e mbushjes, të lundrimit dhe të butonave të klikimit. mund të ruani të dhënat në formën e HTML, JSON dhe Silverlight.Për më tepër, ju mund të trajnoni këtë program për të imituar veprime njerëzore me kompleksitet të ndryshëm

4. Kimono: Kimono mund të nxjerrë forma të ndryshme të të dhënave.

5. Kruajtësja e ekranit:

Kimono punon me lajmërim të scraping dhe çmime, ky është një mjet i saktë dhe i avancuar për nxjerrjen e tekstit nga dokumentet HTML,

Screen Scraper është një tjetër mjet i dobishëm për nxjerrjen e të dhënave, i cili mund të ofrojë të dhëna të pastra dhe të pastra, si dhe të trajtojë vështirësitë që lidhen me rregullimin e të dhënave. pak i kushtueshëm, dhe versioni i tij i lirë vjen me një numër të kufizuar opsionesh dhe veçori.

6. Scrapy :

Scrapy është një nga kornizat më të fuqishme, fund të lartë dhe të mahnitshme të zvarritjes së internetit dhe nxjerrjes së të dhënave. Është përdorur për të zvarritur faqet e shumta dhe mund të nxjerrë të dhëna të strukturuara dhe të pastrukturuara sipas kërkesave tuaja. Ndihmon në monitorimin dhe automatizimin e cilësisë së të dhënave, duke siguruar që ju të merrni rezultatet më të mira për biznesin tuaj online.

7. Scraper Wiki:

Ashtu si programet e tjera të ngjashme, Scraper Wiki vjen me opsione të shumta. Ju nuk keni nevojë për ndonjë aftësi kodimi për të marrë rezultatet më të mira nga ky program. Ju mund të nxjerrni jo vetëm faqet e internetit normale, por edhe të gjithë Wikipedia duke përdorur Scraper Wiki. Është përkrahës për PHP, Python dhe Ruby.

Shpresojmë që ju keni gjetur diçka të vlefshme në këtë listë dhe ne ju rekomandojmë t'i shpërndani këto mjete të ftohta me miqtë tuaj.

December 6, 2017