Back to Question Center
0

Semalt: 10 karakteristika absolutisht mbresëlënëse të FMiner, një mjet i fuqishëm për scraping në internet

1 answers:
FMiner është një mjet i fuqishëm dhe i dobishëm për grisjen e faqeve të internetit, nxjerrjen e të dhënave, indeksimin e internetit ose indeksimin, skrapimin e ekranit dhe mbështetjen makro për përdoruesit e Mac OS X dhe Windows. Ky program i lehtë për t'u përdorur kombinon tiparet e klasit botëror dhe një dizajn vizual intuitiv.

Nëse ju duhet të indeksoni faqet e shumta të uebit ose të keni për të kryer një projekt të sofistikuar të nxjerrjes së të dhënave që kërkon listën e serverëve proxy dhe doracakun Ajax, FMiner është zgjedhja e duhur për ju! Me këtë program, lehtë mund të zotëroni të dyja teknikat e thjeshta dhe të vështira të nxjerrjes së të dhënave dhe teknikat e rrumbullakimit të uebit dhe mund të mbledhni të dhëna nga një sërë vendesh, të tilla si faqet e klasifikuara të pasurive të patundshme, motorët e kërkimit, faqet e verdha, drejtoritë, forumet në internet dhe katalogët e produkteve.

Features FMiner:

Nëse jeni duke kryer një projekt që kërkon një përditësim të rregullt dhe të çastit, moduli i integruar i caktimit të FMiner do t'ju lejojë të përcaktoni orarin periodik. Disa nga karakteristikat e tij më të spikatura janë përshkruar më poshtë - state of arizona certified appraisers.

1. Opsioni Visual Editor

Ju mund të dizajnoni projektet e nxjerrjes së të dhënave duke përdorur opsionin e tij të redaktorit vizual dhe të merrni të dhënat e dëshiruara në më pak se 10 minuta.

2. Nuk ka nevojë për kodim

Ndërfaqja e thjeshtë, e lehtë për t'u përdorur dhe interaktiv e bën të lehtë regjistrimin e projekteve të kapitura pa ndonjë kod.

3. Funksionet e avancuara

Duke përdorur FMiner, lehtë mund të nxjerrësh ose të grumbullosh të dhëna nga faqet dinamike të Web-it 2.0 që përdorin JavaScript ose Ajax. Ky është një mjet i përsosur për programuesit dhe zhvilluesit e uebit. (14)

FMiner ju ndihmon të stërviteni nëpër faqet e uebit dhe kombinon strukturat e linkut të madh, përzgjedhjet në rënie, modelin e URL-së dhe hyrjet e formës automatike të formularit.

5. Lista e hyrjes në fjalë:

Një nga karakteristikat më të mira të FMiner është që ju lehtë mund të ngarkoni vlerat e hyrjes ju duhet të përgatisni listat e fjalë kyçe dhe të paraqisni formularët për fjalë kyçe të ndara veçmas.

6. Elementet e të dhënave të mbivendosur:

FMiner është më i njohur

7. Multi

7. Multi -Threaded Crawl:

Ju mund të përshpejtojeni nxjerrjen e të dhënave me aftësitë e zvarritjes së shumë shfletuesve të FMiner-it, që do t'ju lehtësojë indeksimin e faqeve tuaja në Google, Bing dhe Yahoo. 8. Formatet e eksportit:

FMineri mbështet një numër të madh formatesh eksportesh, si Excel, CSV, HTML, XML dhe JSON.Kjo gjithashtu i ruan të dhënat tuaja në bazat e të dhënave si MySQL, MS SQL dhe Oracle.

9. Test Captcha:

Sigurohuni për mbrojtjen tuaj në internet me testin Captcha të FMiner. Kjo do të parandalojë bots dhe merimangat që të hyjnë në faqen tuaj dhe është një shërbim i plotë automatik i kapjes së palës së tretë.

10. Proxy dhe Cookies për Qasje Anonime:

Një nga karakteristikat më të mira të FMiner është se ajo mbështet proxies dhe cookies të ndryshme për qasje anonime. Do të thotë që çdo veprim që merrni në internet nuk regjistrohet dhe adresa juaj e IP mbetet e fshehur.

Ju vetëm duhet të zgjidhni formatin e skedarit të prodhimit dhe le FMiner të kryejë detyrën e tij. Ajo do të nxjerrë të dhënat për ju, dhe ju mund të monitoroni të gjitha hapat e kryera nga mjeti. Opsioni i shkëlqyer i dizajnit vizual të FMiner do të kapë të gjitha hapat dhe modelin e hartës së procesit të aftë për të bashkëvepruar me faqet e internetit të synuara. Për më tepër, do t'ju ofrojë pamje ekstra, në mënyrë që të monitoroni cilësinë e të dhënave tuaja. Të dhënat e FM-së ruhen në formate Excel, SQL ose CSV dhe analizohen sipas specifikave.

December 6, 2017