Back to Question Center
0

Semalt shpjegon se si të kryejmë operacionet e skrapimit në internet falas

1 answers:

Një agjent i scraping web është një lloj robot i zhvilluar për të drejtuar përmes faqes së internetit

faqe për nxjerrjen e të gjitha të dhënave të nevojshme. Përmbajtja Grabber është një mjet i lirë i scraping web i krijuar për të trajtuar edhe me llojet komplekse të të dhënave.

Para së gjithash, mund të provoni versionin e gjyqit të agjentit për të filluar. Gjatë periudhës së provës, mund të zhvillohet një agjent i përshtatur por i thjeshtë për scraping web. Megjithatë, duhet të kuptoni se agjenti i gjykimit krijohet për të demonstruar potencialin e tij dhe nuk mund të korrespondojë me të gjitha nevojat tuaja. Përveç kësaj, mund të merrni vetëm një agjent për një faqe interneti të vetme - saucify no deposit bonus codes 2018.

Nëse keni nevojë për një agjent të scraping web që mund të merret me disa detyra komplekse të skrapimit ose dëshironi të grumbulloni të dhëna nga faqet e internetit të shumta, ju do të keni për të blerë versionin e saj të paguar. Megjithatë, gjatë këtij artikulli, ne do të flasim për opsionet e Grabberit të Përmbajtjes që mund të merrni falas. Kështu që ju mund të kërkoni një agjent të scraping web falas duke dërguar një email tek demo@contengrabber.com. Zakonisht, do të merrni një agjent të lirë brenda 24 orëve pas dërgimit të një kërkese. Sidoqoftë, mund të duhen më shumë nëse e dërgoni kërkesën gjatë një periudhe të zënë.

Hapat për të kërkuar një agjent të scraping web falas

Para së gjithash, ju duhet të jepni një URL fillestare. Ky është URL për një faqe interneti ku agjenti juaj i lirë do të fillojë nxjerrjen e të dhënave.

Ju duhet të shpjegoni se cilat lloj të dhënash doni të nxjerrni nga faqja juaj e internetit. Mënyra më efektive për të arritur këtë është duke siguruar screenshot të faqeve të internetit me të dhënat e kërkuara të shënuara me guxim.

Ju duhet të shmangni dhënien e udhëzimeve të paqarta si "të gjitha të dhënat duhet të nxirren nga faqja e internetit", meqë nuk ka të ngjarë se çfarë ju duhet vërtet. Megjithatë, nëse del se ju keni nevojë për të gjitha të dhënat në webfaqen tuaj, përdorni Webfaqen e Shkarkimit në Web në vend të Grabberit të Përmbajtjes.

Ju gjithashtu duhet të specifikoni formatin e të dhënave që është më e përshtatshme për ju. Formatet e zakonshme janë XML, CSV dhe Excel.

Hapi tjetër është të dërgoni të gjithë informacionin e shënuar më sipër në demo@contentgrabber.com dhe të merrni një përgjigje dhe një mostër të të dhënave të mostrës brenda 24 orëve të punës ose pak më gjatë në disa raste.

Instalo versionin e gjyqit të përmbajtjes Grabber për t'u njohur me mjetin. Ju do të merrni një skedar të eksportuar të agjentit që mund të importohet në Grabberin e Përmbajtjes duke përzgjedhur Import Agent nga menyja e skedarit të Grabberit të Përmbajtjes.

Tani mund të shfrytëzoni agjentin e scraping web nga menuja Run Grabber Run. Ju duhet të mbani mend se versioni i provës do të ndalet menjëherë pas ngarkesës së 100-faqeve.

December 6, 2017