Back to Question Center
0

Bërja e të dhënave në internet - Shqetësimet e ekspertëve

1 answers:

Bota po zgjon gradualisht deri në rëndësinë e qasjes së rregullt në të dhënave. Për fat të keq, nxjerrja e të dhënave me dorë nuk është vetëm e lodhshme, por gjithashtu kërkon kohë. Kjo është arsyeja pse ka shumë mjete të lira për scraping në ueb në internet, por cilësia e prodhimit të tyre ndryshon shumë - oculos wayfarer preto. Përveç kësaj, të gjithë kanë pro dhe kundër. Pra, duhet të jeni të kujdesshëm në lidhje me zgjedhjen e mjetit tuaj të scraping falas.

Web Data Scraper 4.1.2.29 është një shumë efektiv mjet për grumbullimin e të dhënave që lehtë mund të gërmoj të dhënat nga faqet e internetit të shumta si Flipkart, Alibaba, OLX, Quikr, Craigslist, eBay, vetëm për të përmendur disa. Ky mjet ka aftësinë për të kapur dhe eksportuar të dhënat në një spreadsheet. Ajo gjithashtu mund të korrigjojë të dhënat nga të gjitha faqet e një faqe interneti automatikisht.

Me pak fjalë, është një mjet që grumbullon sasi të madhe të të dhënave nga faqet e shumëfishta me shpejtësi të habitshme dhe saktësi të madhe. Më e rëndësishmja, ajo mund të konfigurohet për të kandiduar më vete.

Mjeti zgjidh problemin e pamundësisë për të marrë të dhënat e kërkuara për analizë dhe krahasim. Siç u përmend më herët, ajo mund të nxjerrë të dhëna nga ecommerce komplekse dhe faqet e klasifikuara që kanë qindra faqe. Ajo gjithashtu mund të korrigjojë lehtë të dhënat nga faqet e bardha dhe të verdha si Yelp.com..

Mund të nxjerrë të dhëna nga faqet e internetit të pasurive të paluajtshme si Zillow dhe Homefinder. Është gjithashtu e dobishme për portalet e udhëtimit si Expedia, Tripadvisor, Booking, dhe shumë më tepër. Punon në mënyrë efektive edhe për portalet e punës.

Mund të jetë plotësisht i automatizuar për të kandiduar më vete me ndërhyrje njerëzore pak ose aspak, duke kursyer shumë kohë. Ajo gjithashtu mund të copëtojë imazhet së bashku me tekstin dhe elementët e tjerë në të njëjtën faqe interneti në një afat të vetëm. Kjo është arsyeja pse ajo është një mjet shumë i mirë për të gjitha llojet e bizneseve.

G Map Scraper:

Ky mjet është menduar për nxjerrjen e të dhënave nga Google Maps. Është në gjendje të grumbullojë mijëra të dhëna në një periudhë shumë të shkurtër. Ky aplikacion i lehtë për tu përdorur mund t'ju ndihmojë të keni përmbajtje të pakufizuar nga faqet e internetit.

Linkjobs Scraper:

Ky aplikacion gërmon punët e LinkedIn lehtë dhe në mënyrë efektive. Ju mund ta përdorni për të vazhduar vazhdimisht punët nga LinkedIn. Ndërsa punë të reja ngarkohen në vend, kështu do të ruhen të dhënat tuaja të ruajtura automatikisht.

Scraper Web Kontakt:

Ky është një tjetër mjet që shkon më vete. Është veçanërisht për mbledhjen e informacionit të kontaktit të biznesit. Ju mund ta programoni atë për të kërkuar dhe për të grumbulluar informacion rreth profesioneve të caktuara. Është një mjet i mirë për ndërtimin e listës së email marketingut.

Ultimate Scraper Pro:

Mund të përdorni këtë mjet për të mbledhur lidhje të rezultateve të kërkimit dhe URL nga Google. Ky mjet rekomandohet shumë për PPV dhe mjetet dhe shërbimet e tjera të promovimit të internetit.

Xpath Scraper Basic:

Ky mjet bën edhe nxjerrjen e të dhënave dhe testimin e shprehjes Xpath. Është shumë e dobishme për ofruesit e shërbimeve SEO. Do ta bëjë punën më të lehtë. Në përfundim, përveç disa mjeteve për grumbullimin e të dhënave të përshkruara më lart, ekzistojnë disa mjete të tjera tashmë të disponueshme në internet dhe më shumë do të zhvillohen, sepse kërkesa për të dhëna të rregullta është rritur në mënyrë të jashtëzakonshme.

December 6, 2017