Back to Question Center
0

Semalt: 5 Mënyra për të përdorur mjete të Scraping Web

1 answers:
Konsideroni sasinë e të dhënave të papërpunuara në dispozicion në internet: faqet e internetit

që përmbajnë tekst, video, imazhe, memes, grafikë dhe infografikë. Një vlerësim e vë numrin e përgjithshëm të vendeve në afërsisht një miliardë, me ato të vjetra që janë zhdukur dhe ato të reja janë shtuar gjatë gjithë kohës. Çdo sekondë, mbi 7548 tweets janë dërguar, dhe më shumë se 772 foto Instagram janë postuar. Në përgjithësi, World Wide Web është dyfishuar në madhësi që nga viti 2012, që do të thotë se ka shumë të dhëna për të përfituar - funds that lost. Për fat të keq, veglat tradicionale të gërmimit të uebit nuk mund të na ndihmojnë të arrijmë të dhënat e dëshiruara, prandaj duhet të ndjekim këto mënyra për të përdorur programet e grumbullimit të uebit në një mënyrë më të mirë.

1. Hulumtimi i tregut dhe gjenerimi i plumbit:

Të gjitha bizneset dhe markat e dinë se hulumtimi i tregut është çelësi i suksesit. Nëse doni të nisni, zgjeroni ose ndryshoni vendndodhjen e biznesit tuaj online, së pari do të duhet të kërkoni që aktiviteti të jetë më i përshtatshëm dhe i vlefshëm dhe çfarë lloji të përmbajtjes duhet të nxirret për zgjerimin e tij. Në mënyrë të ngjashme, çon mund të gjenerohet pasi të keni skrapuar një faqe interneti ose dy siç duhet. Kjo do t'ju ndihmojë shumë të rriteni biznesin tuaj, pasi ju do të pajiseni me të dhëna të dobishme dhe të strukturuara mirë dhe detajet e kontaktit të klientëve tuaj të rinj dhe ekzistues.

2. Qasja e përmbajtjes dhe ndjekësit:

3. Search Engine Optimization (SEO):

Trafiku i një vendi mund të vlerësohet lehtësisht me scraping web, të tilla si ju mund të vlerësoni trafikun e drejtpërdrejtë ose organik burimet e burimeve të trafikut, trafikun e mediave sociale, programet e referimit dhe email-et. Është e dobishme për të përmirësuar performancën e përgjithshme të faqes suaj nga një këndvështrim i SEO dhe do të ndihmojë në uljen e shkallës së fryrjes në masë të madhe. Kur ju keni scraped faqen tuaj, dosjet e saj mund të organizohet dhe mirëmbahet lehtë, duke përmirësuar kështu renditjen e motorrit të kërkimit në faqen tuaj.

4. Gjuetia dhe Rekrutimi i Punës:

Nëse jeni duke kërkuar një punë të re, mund të provoni qindra e mijëra herë. Duke përdorur programet e scraping, ju mund të merrni të dhënat e portaleve të punës të lartë, forume, bordi buletini dixhital dhe listings klasifikuar. Në të njëjtën mënyrë, mund të ktheheni në shumë burime online për të mbushur një pozicion në kompaninë tuaj. Të dhënat e nxjerra do t'ju ndihmojnë të gjeni kandidatët e duhur, veçanërisht studentët e kolegjeve dhe universiteteve që nesër mund të bëhen asetet tuaja.

Si agjent i pasurive të patundshme, ju lehtë mund të mbledhni të dhëna nga lagjet, qytetet dhe imazhet për krijimin e pronave të fuqishme të pronave

. Ju gjithashtu mund të fshij reklamat dhe reklamat shtëpi-për-shitje dhe kërkim-shtëpi, kontaktoni blerësit potencialë dhe qiramarrësit që ju ofrojnë shërbimet më të mira.

December 6, 2017