Back to Question Center
0

Semalt: Të gjithë ju duhet të dini rreth PHP Web Scraper Si një Scrapper HTML

1 answers:

PHP Web Scraper ndihmon që automatikisht të rreshtohet HTML nga faqet e internetit dhe ta shfaqë atë.

në faqet e internetit të ndryshme. Çfarë e bën këtë aplikacion unik është se ai tërheq të dhëna nga një vendndodhje e specifikuar dhe e shfaq atë diku tjetër në mënyrë të përsëritur. Pra, ndërsa përmbajtja e faqes së internetit të burimit po përditësohet, programi do të gris përmbajtjen dhe do ta lëshojë atë në faqen e internetit të destinacionit, duke e mbajtur gjithashtu faqen e internetit të përditësuar. Për shembull, nëse keni nevojë të merrni rezultatet më të fundit të Futbollit nga një faqe popullore e vazhdueshme, futni URL-në e faqes së burimit së bashku me një përzgjedhës të CSS në kruajtësin e faqes PHP - federal formoza az01 xle. Do të gjenerojë një kod. Ju tani do të futni kodin në kodin burimor të faqes tuaj, dhe që është. Ajo që do të gjeni në faqen tuaj do të jetë rezultati më i fundit në faqen burimore. Ky mjet është i mrekullueshëm për nxjerrjen e përmbajtjeve të përditësuara shpesh, si renditja, kuotat e aksioneve, çmimet dhe lajmet vetëm për të përmendur disa. Ky kruajtës i HTML është një nga më të mirët, sepse është i lehtë për t'u përdorur, ofron performancë të lartë, funksionon pothuajse me të gjithë shfletuesit, dhe më e rëndësishmja, ajo vjen me mbështetje cilësore.

Mangësitë

Për fat të keq, aplikacioni mund të mos jetë në gjendje të nxjerrë të dhëna nga disa vende. Pra, është e këshillueshme që të provoni para se ta blini atë. Aktualisht, kruajtësi nuk mund të nxjerrë video nga Vimeo, YouTube dhe shumë uebfaqe për ndarjen e videove.

Para skrapimit të ndonjë faqeje web, çaktivizoni JavaScript në shfletuesin tuaj dhe vizitoni faqen e internetit. përmbajtja që akoma mund të shihni pas çaktivizimit të JavaScript është ajo që mund të nxjerrësh nga faqja.Është gjithashtu e rëndësishme të kihet parasysh se HTML që përmban imazhe me rrugë të afërta nuk do të shfaqet në faqen tuaj

(28 Ju mund të nxjerrni përmbajtje nga disa faqe dhe ta shfaqni në një faqe të vetme me këtë mjet. Ju vetëm duhet të gjeneroni një kod për secilën prej faqeve burimore dhe futini ato brenda kodit burimor të faqes në të cilën dëshironi që ato të shfaqen.

  • Përveç kësaj , është e mundur të nxjerrim disa elemente nga e njëjta faqe burimi.
  • Nuk është e mundur të klon web faqe me këtë mjet, sepse kjo nuk është qëllimi i saj.
  • Megjithëse ky aplikacion nuk e mbështet WordPress-in, ekziston një mjet i veçantë për WordPress.
  • Ju mund të përdorni CSS për të stilin e nxjerrë HTML
  • Ju mund të përdorni JavaScript / jQuery për të modifikuar HTML nxjerrë.
  • Ju mund të merrni vetëm HTML-in e fundit të nxjerrë duke rifreskuar faqen tuaj të internetit. Duke përdorur përsëri shembullin e Futbollit, nëse rezultati i fundit që keni parë ishte 0 - 0 dhe rezultati ndryshon në 1 - 0, nuk do ta shihni në faqen tuaj deri sa ta rifreskoni atë.
  • HTML i nxjerrë do të shfaqet në faqen tuaj në formatin HTML pa ndonjë CSS.

Përfundimisht, rekomandohet që ta përdorni këtë mjet në mënyrë të ligjshme. Kërkoni gjithmonë lejen nga pronarët e çdo faqe interneti para se të rrëmbeni përmbajtjen HTML në të. Ju jeni tërësisht në tuaj si për përdorimin e këtij mjeti.

December 6, 2017