Back to Question Center
0

A mund të më ndihmoni të mbizotëroni në Amazon kërkimin me informacionin më të mirë të shitësit dhe përzgjedhjen e fjalëve?

1 answers:

Për fat të keq, nuk ka asnjë udhëzues fituese përfundimtar, apo ndonjë plan veprimi përfundimtar që të ketë sukses afatgjatë me listat e produkteve të paraqitura në kërkim në Amazon si oferta të shitësit më të mirë. Gjë është se ekzistojnë shumë komponentë të ndryshëm të suksesit në ecommerce atje, për shembull, si listimi dhe optimizimi i çmimeve, administrimi i anijeve dhe reagimi. Jo për të përmendur burimet, reklamat, taksat, si dhe pjesën tjetër të gjërave të tjera që zakonisht janë tepër punë-intensive ose ndoshta me kohë të mjaftueshme.

Ku mund të gjeni fokusin e duhur?

Pra, le të përballen me atë - ju nuk mund të menaxhojë të gjitha vetëm. Në fakt, është e gjitha në lidhje me produktin duke arritur pozita të rangut të lartë në kërkimin në Amazon, çdo shitës ka për qëllimin kryesor atje. Por si të merrni një avantazh konkurrues dhe të merrni rolin udhëheqës në atë treg të mbushur me njerëz online? Për fat të mirë, ka shumë mjete të dobishme dhe platforma online të disponueshme ose në qasje të hapur, ose nëpërmjet llogarive të paguara menjëherë dhe abonimeve më afatgjata. Sidoqoftë, ekzistojnë mijra opcione të ndryshme që lidhen me këtë çështje - development of mobile applications. Dhe kjo e kthen detyrën për të zgjedhur zgjidhjen më të mirë të përshtatshme në një sfidë të vështirë. Dhe këtu është pikërisht kur do t'ju tregoj disa nga ndihmësit tim të lartë dhe gjithmonë të besueshëm që kam përdorur për historinë time të suksesit në kërkimin e Amazon, si shitësi më i mirë, vazhdimisht duke ecur përpara përpara konkurrentëve më të ngushtë. Pra, më poshtë do t'ju tregoj disa mjete të mira dhe këshilla të dobishme për t'i bërë gjërat shumë më të lehtë, të paktën kur bëhet fjalë për shitjen në Amazon si një pro.

Fjalë kyçe Mund të jetë përparësia juaj e fortë konkurruese

Çdo projekt me fitim të mundshëm për shitjen me pakicë në Amazon fillon me një listë të mirë të optimizuar të produktit. Në fakt, është gjëja e parë dhe ndoshta më e rëndësishme për t'u bërë nëse doni të ngjiteni në krye të kërkimit të Amazon si shitësi kryesor në kategorinë tuaj të ngrohtë ose të produktit. Dhe çdo optimization listë (shumë si me konceptin origjinal të SEO) fillon me përmbajtjen e cilësisë dhe pikërisht kërkimit në shënjestër fjalen. Në mënyrë ideale, ju duhet të mbështetet me një vështrim të vlefshëm konkurrues në të njëjtën kohë. Pra, para se të bëj ndonjë gjë tjetër, unë rekomandoj që të përpiqem që një mjet i mirë i vjetër Keyword Planner nga Google. Ky mjet do t'ju ndihmojë fillimisht të merrni një kuptim të gjerë të asaj që fjalët kyçe dhe fraksionet e lidhjeve duhet të merrni për titullin tuaj të listës dhe përshkrimin e produktit. Kërko dhe të bëhet shitësi më i mirë

Dhe këtu ne jemi në fund duke marrë në pikën. Dua të them që sapo të keni një pasqyrë të madhe të fjalë kyçeve specifike të fushave me një potencial fitimi të arsyeshëm, është koha që të shikoni për disa gjetje përfundimtare të fjalëve të kundërshtarëve tuaj më të mirë të suksesshëm - dhe përdorni këtë pikëpamje konkurruese për avantazhin tuaj. Për të zbuluar mundësitë më të mira të fjalës, unë rekomandoj që të zgjedhni njërën nga këto dy vegla për vrasjen e vërtetë - konsideroni të merrni furnizimin me MerchantKeywords ose KeywordInspector - i kam gjetur të dyja jashtëzakonisht të dobishme për listimin e optimizimit që prodhon sasi aktuale. Dhe më lejoni të them edhe një herë - është vetëm një çështje e zgjedhjes suaj. Kryesisht sepse me bazat e të dhënave të tyre ndërkombëtare në shkallë të gjerë këto mjete mund t'ju japin një përzgjedhje të shpejtë të fjalë kyçe kryesore dhe frazash kërkimi të përdorura nga blerësit e drejtpërdrejtë që blejnë produkte në Amazon. Në të njëjtën kohë, MerchantKeywords dhe KeywordInspector mund t'ju fuqizojnë me një pasqyrë kuptimplotë fjalësh dhe sugjerime praktike - kapur dhe tërhequr së bashku direkt nga kundërshtarët tuaj më të afërt të tregut. Kjo eshte! Bëni inteligjencën artificiale të bëni të gjitha ato heqje të rëndë - dhe ju jeni bërë.

December 6, 2017
A mund të më ndihmoni të mbizotëroni në Amazon kërkimin me informacionin më të mirë të shitësit dhe përzgjedhjen e fjalëve?
Reply