Back to Question Center
0

Pa pagesë Scraper imazh - Semalt Këshilla

1 answers:
Ju mund të keni hasur tashmë në disa mjete online për grisjen e imazheve në skedarë web, por një nga mjetet më të lehta për t'u përdorur për këtë qëllim është Saveallimages. Arsyeja më e rëndësishme që ju duhet të përdorni këtë mjet është se ajo nuk kërkon ndonjë aftësi programimi. Dhe përveç kësaj, është plotësisht e lirë!

Mënyra se si funksionon:

Ju nuk keni nevojë të klikoni mbi imazhet njëra pas tjetrës sepse është metodë konvencionale dhe koha e humbur. Ju duhet vetëm të futni URL-në ose lidhjen në një faqe interneti imazhet për të cilat keni ndërmend të hasni në shabllonin e ofruar. Pastaj, klikoni ndonjë nga butonat e ofruara më poshtë. Mjet i ruan të gjitha imazhet e kërkuara në skedarët zip.

Ka katër butona poshtë dhe ato janë për mënyra të ndryshme të kursimit - queue management system price. Ju vetëm duhet të klikoni opsionin më të preferuar për ju. Butonat janë për modalitetet e shpëtimit të imazhit të rastësishëm, të plotë, të paginimit dhe të agresivitetit.

  • Rastesishme: Ky regjim kursen të gjitha imazhet kryesore në faqen aktuale.
  • Full: Ky modal ka për qëllim ruajtjen e imazheve nga miniaturat në faqen aktuale.
  • Pagination: Kjo mënyrë është për ruajtjen e imazheve në një faqe interneti që ka paginacion. Megjithatë, ju duhet të kuptoni se kjo mënyrë merr një kohë relativisht më të gjatë për të kandiduar.
  • Agresive: Ky regjim kursen sa më shumë imazhe të jetë e mundur në faqen aktuale dhe faqet përkatëse.

Për të përdorur këtë mjet falas, ju duhet të regjistroheni në saveallimages.com..Ekzistojnë dy lloje të anëtarësimit. Ju mund të bëheni anëtar i lirë ose anëtar premium. Në fakt, është e këshillueshme që të bëheni anëtar i lirë për të provuar mjetin përpara se të përmirësoni anëtarësimin tuaj.

Si një anëtar i lirë, ju vetëm mund të scrape 25 imazhe për kërkesë. Përveç kësaj, imazhet do të ruhen me karakteristika të kufizuara. Së dyti, imazhet do të ruhen me disa filigranë dhe reklama.

Nga ana tjetër, si një anëtar premium, ju mund të gërvitni deri në 1500 imazhe për kërkesë. Imazhet nuk do të kenë veçori ujëra dhe asnjë reklamë. Përveç kësaj, vetëm anëtarët premium mund të përdorin dy mënyra të pagimit dhe agresivë të shpëtuar. Ju mund të bëhet një anëtar premium për vetëm 3 $ në muaj.

Mjet punon mirë në shfletues të ndryshëm. Ai mbështet Opera, Safari, Internet Explorer, Edge, Firefox dhe Google Chrome. Përveç kësaj, ajo punon në Android, Windows dhe IOS. Ju mund ta merrni në Google Play.

Ruan imazhe me gjerësi minimale prej 150 pixels dhe lartësi minimale prej 150 pixels. Ashtu si të gjitha aplikacionet, ajo përditësohet rregullisht me shumë karakteristika.

Në përmbledhje, veçoritë që e bëjnë "Ruaj të gjitha imazhet" një aplikim më të mirë se shumica e faqeve të internetit janë:

• Është shumë e lehtë të kuptohet dhe të përdoret;

• Meqë i ruan të gjitha imazhet në faqen në të njëjtën kohë, kursen shumë kohë;

• Edhe jo-programuesit mund ta përdorin atë pasi nuk kërkon ndonjë njohuri programimi;

• Ju nuk keni nevojë të shkarkoni dhe instaloni ndonjë aplikacion;

• Mbështet të gjithë shfletuesit dhe platformat mobile;

• Më e rëndësishmja, është plotësisht e lirë, përveç nëse doni të përmirësoni anëtarësimin tuaj.

December 7, 2017
Pa pagesë Scraper imazh - Semalt Këshilla
Reply