Back to Question Center
0

A mund të kap shpejt disa fjalë kyçe të produktit Amazon që me të vërtetë punojnë?

1 answers:

Këtu është një listë e shkurtër e katër mjeteve kryesore për fjalë kyçe të produktit Amazon që me të vërtetë punojnë. Më poshtë do t'ju tregoj AMZ Tracker, Inspektori i Fjalorit, Fushëveprimi dhe Unicorn Smasher. Unë kam testuar secilin prej tyre, kështu që unë guxoj të them se ata janë të gjithë përdorim-provuar ato. AMZ Tracker

Amz Tracker është ndoshta mjeti më i mirë për të gjetur dhe zbuluar fjalë kyçe më produktive të Amazon. Ky mjet do të ishte shumë i dobishëm për të dy shitësit rishtar, dhe tregtarët profesionistë kanë funksionuar atje për disa vjet tashmë. Kjo do të thotë se duke përdorur AMZ Tracker nuk mund të gjurmoni vetëm fjalët kryesore kryesore të përdorura nga blerësit atje, por gjithashtu mund të shihni se çfarë saktësisht dhe në çfarë sasie tregohen shitësit tuaj më të afërt. Për më tepër - ky mjet shkon përtej fjalëve kyçe të produktit Amazon, pasi me inbuiltën e tij të In-Page Analyzer ju gjithmonë do të keni hapësirë ​​për të përmirësuar listat e produkteve tuaja - unmetered linux vps. Në fund të fundit, të shfaqet në krye të kërkimit të artikujve përkatës në Amazon.

Keyword Inspektori

Keyword Inspektori nuk është vetëm një mjet i vetëm për të punuar në fjalë kyçe Amazon produkt. Në fakt, është një suitë e plotë e veglave të ndryshme të kërkimit për fjalen, të tilla si Revista ASIN Keyword Tool (sugjerimet për fjalë kyçe të cilat caktojnë një pjesë të caktuar të ASIN), Keyword Trends Tool (fjalë kyçe blerës, produkt i blerë më parë dhe sugjerime të lidhura kërkimi) provë për të siguruar që lista juaj e produkteve të shihet mirë nga audienca e tregut të synuar), Amazon Suggestions Tool (kërko për fjalë kyçe më premtuese të brezit të gjatë dhe frazat e kërkimit të rekomanduara vetëm për ju) dhe Amazon Search Terms Optimizer Tool (për të përmirësuar ekspozimin e listës suaj të produktit në kërkim në internet). Fushëveprimi

Fushëveprimi është një tjetër mjet i mirë për t'ju ndihmuar me hulumtimin e fjalëkalimeve të produktit Amazon. Ndër anët e saj më të forta, ky mjet është jashtëzakonisht i dobishëm për të zbuluar fjalë kyçe me performancë më të mirë që u takojnë kundërshtarëve tuaj më të afërt të tregut. Përveç kësaj, Fushëveprimi mund t'ju ndihmojë të zbuloni disa fjalë kyçe premtuese që aktualisht po fitojnë popullaritet dhe sugjeruan edhe për ju. Më në fund, ky mjet është gjithashtu i madh kur bëhet fjalë për optimizimin e fushatës PPC dhe kërkimin e kufijve shumë fitimprurës brenda një konkurrence të kufizuar. Dhe mbani në mend, se ky mjet mund të jetë po aq i dobishëm për t'i bërë gjërat më të lehtë dhe definitivisht më të sigurt - me funksionin e menaxhimit të rrezikut, Fushëveprimi mund t'ju tregojë të ardhurat mujore të llogaritur, shpejtësinë e shitjeve dhe fitimin neto që pritet në mënyrë të arsyeshme pas FBA (Përmbushja nga Amazon ) Shpenzimet.

Unicorn Smasher

Unicorn Smasher është një emër vërtet i çmendur për ndjekjen e veglave për të punuar në fjalët kyçe të produktit Amazon, por i njohur ende si një mjet i përkryer i përshtatshëm për të filluar dominimin atje. Të marra në përgjithësi, ky mjet i gjithanshëm mund t'ju ndihmojë me analizë të të dhënave gjithëpërfshirëse mbi çmimet, renditjet më të mira, vlerësimet e shitjeve, rishikimet e klientëve, menaxhimin e lehtë, si dhe vlerësimet më të fundit të të ardhurave. Përdorni Unicorn Smasher për të harruar këtë supozim të rastësishëm që ju keni qenë të detyruar të bëni një herë e përgjithmonë.

December 7, 2017
A mund të kap shpejt disa fjalë kyçe të produktit Amazon që me të vërtetë punojnë?
Reply