Back to Question Center
0

Si mund të merret me hulumtimin e fjalëve për produktet Amazon në mënyrën e duhur?

1 answers:

Sot, Amazon është bërë një emër i familjes së kërkimit të produktit në internet. Dhe gjithkush është i lirë të provojë të shtyjë një produkt atje - me rreth 80 milionë blerës aktivë që vlerësohen atje, çështja e vetme është që lista juaj e produkteve duhet të shihet nga sa më shumë blerës potencialë të jetë e mundur. Duke pasur parasysh se ky treg i madh ka algoritmin e saj të rendit, unë them se ai punon shumë si i njëjtë me një kërkim konvencional online të njohur mirë nga përdoruesit e gjithë botës për më shumë se dy dekada (për shembull, vetë Google - altalena x bambini. në). Kjo është arsyeja pse unë besoj se çelësi i suksesit të çdo sipërmarrësi ecommerce moderne shitjen atje rrënjët pikërisht nga hulumtimi fjalen për produktet Amazon. Natyrisht, ekziston një komponent i fuqishëm i marketingut i nevojshëm për t'u bërë një shitës i vërtetë në kohën e duhur në atë platformë të mbushur me njerëz. Jo për të thënë që ju kurrë nuk do të humbni kohën tuaj duke drejtuar një hulumtim konkurrues për të marrë drejtimin. Megjithatë, unë jam i sigurt se dmth optimization listë produkt është gjëja e parë për të bërë kur është fjala për marrjen e ekspozimit më të mirë për kërkim në internet. Kjo është arsyeja pse më poshtë do t'ju tregoj shkurtimisht se si të merreni me hulumtimet e fjalëve për produktet Amazon - dhe të qëndroni jashtë konkursit të kërkimit në fund të fundit.

Fillimi me një kërkim të gjerë fjalësh për produkte të Amazon thjesht duke i vendosur ato të synuara kryesore në shiritin e kërkimit të Google. Në këtë mënyrë, ju do të merrni një pasqyrë të plotë të asaj se si njerëzit kanë të ngjarë të kërkojnë artikujt tuaj. Tjetra, përqendrohuni tek fjalët kyçe të bishtit të gjatë dhe frazat specifike të lidhura ngushtë me kamaren tuaj. Në të njëjtën kohë, do të ishte një vendim i mirëformuar për të spiunuar disa nga shitësit kryesorë që drejtonin biznesin e tyre të anijeve për disa vite. Këtu është kur të gjithë ata mjete për ndjekjen e projektuar posaçërisht dhe kornizat online të futen në lojë.

Tier 2: Ide të zgjuar

Hapi juaj i ardhshëm është zgjedhja e mjeteve të duhura kërkimore për produktet Amazon. Për fat të mirë, ekziston një shumëllojshmëri e gjerë e opsioneve të ndryshme, shumica prej tyre janë në dispozicion në qasje të hapur. Natyrisht, disa prej tyre paguhen vetëm, por ka ende shumë ndihmëtarë të mirë dhe të besueshëm pa paguar një qindarkë. Në fund të fundit, kjo nuk është një punë e lehtë dhe varet nga ju që të vendosni se cili mjet duhet të vini - në të vërtetë shumica e tyre janë të dizajnuara kryesisht për kërkim fjalesh për t'ju dhënë disa sugjerime të vlefshme konkurruese në fund.

Tier 3: Analiza Metrics

Dhe këtu ne jemi në fund të vijnë në pikën. Gjë është se kur drejton një hulumtim fjalësh për produktet Amazon ju ka shumë të ngjarë të jetë fjalë për fjalë të zhytur plotësisht në mijëra ide fjalësh premtuese. Pra, sfida kryesore është të vendosni se cilat janë me të vërtetë të denjë dhe meritojnë të gjenden në listën tuaj të ngushtë. Në këtë mënyrë, sigurohuni që t'i kushtoni vëmendjen tuaj të saktë në metrikat kryesore të mëposhtme:

  • Vëllimi i kërkimit - metrika bazë që tregon se sa njerëz për vendin tuaj kanë përdorur fjalen tuaj në kërkimin e pyetjes së kërkimit .
  • Clicks - tregon perspektivat e përgjithshme të fjalës për të gjeneruar trafik dhe përdorim të shpeshtë nga blerësit.
  • Kompleksiteti - përndryshe, vështirësi fjalësh, që duhet të matni për të gjetur fraza potencialisht më të shkurtra të kërkimit që do të nxisnin më shumë trafik në listat e produkteve.
December 7, 2017