Back to Question Center
0

Si të përmirësoj listat e mia të produkteve në Amazon me kërkim fjalësh?

1 answers:

Lista e produkteve në Amazon dhe kërkimi i fjalëve janë ndoshta dy fushat kryesore të konkurrueshmërisë suaj. Dua të them se cilësia e titullit të listës suaj, përshkrimi i produktit dhe grupi i pikave të plota në lidhje me ofertën tuaj - ata të gjithë po rrotullohen rreth zgjedhjes së drejtë të fjalë kyçe dhe përdorimit të duhur të tyre. Pra, ju mund të merrni një avantazh mbi konkurrentët në Amazon me kërkimin e fjalëve të trajtuar rrugën e drejtë. Dhe unë do t'ju tregoj disa opsione mjaft të mira për të hyrë në hulumtimin e fjalës së orientuar nga ecommerce dhe optimizimin e listës së produktit - sunsuper find my super.

Por, para se të fillojmë, unë rekomandoj që të bëj një kontroll të dyfishtë për të shmangur të paktën çështjet e mëposhtme: dhe pikat e plumbave nuk janë të pasura me fjalë kyçe dhe frazat kryesore të bërthamës së gjatë.

  • Çdo seksion i përmendur duket tepër i ngopur me fjalë kyçe, duke bërë gjithçka të mbingarkuar.
  • Duke pasur numër të pamjaftueshëm të imazheve apo përmbajtje vizuale me cilësi të ulët (vini re se me vetëm një ose dy imazhe për produktin, nuk do të merrni kudo - le të përballeni me atë).
  • Informata kritike që mungojnë në seksionin me përshkrimin e produktit ose pikat e plumbave. Pasi të siguroheni se gjithçka është në vend me listat e produktit tuaj, është koha për të gjetur disa mundësi premtuese në Amazon me kërkimin e fjalëve. Në këtë mënyrë, do t'ju duhet të merrni një pasqyrë të madhe të fjalëve kryesore të synuara të përdorura nga konkurrentët më të afërt. Nga ana tjetër, megjithatë, është e nevojshme për të kuptuar trendet e vërteta të kërkimit Amazon fjalë për të bërë më të madhe nga kërkesat gjatë bisht përdorur nga blerësit e drejtpërdrejtë atje. Këtu është kur mjetet specifike të softuerëve të fjalëve vijnë në lojë! Në mesin e shumëllojshmërisë së pasur të opsioneve të ndryshme, unë mund të rekomandoj dy ndihmësit e mëposhtëm në internet me një efikasitet të provuar me përdorim. Fjalë Merchant është një mjet i shkëlqyeshëm për kërkimin e fjalëve në Amazon. Kjo mund t'ju ndihmojë të vazhdoni me përmirësimin e faqeve të produktit tuaj në mënyrë që ata të përputhen me kërkesat reale të blerësit. Në fund të fundit - të shfaqet në krye të kërkimit përkatës. Provoni fjalët tregtare për të kuptuar saktësisht se cilat kushte kanë volumet më të larta të kërkimit për t'u përshtatur. Vini re se ky opsion është projektuar posaçërisht për platformat e ecommerce dhe biznesin e anijeve në veçanti. Ndër anët e saj më të forta, mjet po mbledh gjithashtu fjalë kyçe më të përdorura jo vetëm në Amazon, por mbledh frazat më të përdorura nga vendet e tjera si Jet dhe Walmart.
  • Fushëveprimi mund të bëhet një mik i mirë i çdo tregtari të zgjuar që shitet në Amazon. Për më tepër - ky artikull për hulumtimin e fjalës dhe të produktit tregon fuqinë e tij përfundimtare kur ju nevojitet një depërtim aq i vlefshëm konkurrues. Thjesht, Fushëveprimi mund t'ju ndihmojë të zbuloni më të mirën e fjalëve kyçe me performancë më të mirë dhe frazat e kërkimit të shitësve kryesorë në rangun e Amazon. Në të njëjtën kohë, ky mjet mund t'ju tregojë fjalë kyçe potencialisht të kryera duke ju dhënë sugjerime të arsyeshme për fjalë kyçe të njohura ndoshta me vlerë të vëmendjes tuaj të saktë me kalimin e kohës. Fushëveprimi gjithashtu ka një tipar unik të inkorporuar që lejon optimizimin e fushatave PPC në mënyrë që ata të konkurrojnë në maksimumin e kryerjes së tyre. Pra, mos hezitoni të provoni dhe shikoni se cilat niches janë duke pritur vetëm për listën tuaj të produktit të përkryer optimizuar. Paç fat!
  • December 7, 2017