Back to Question Center
0

A mund të më tregoni mjetin më të mirë të Amazon për kërkimin e çmimeve?

1 answers:

Edhe me një produkt të përkryer kërkesa, është pothuajse e pamundur të fillosh të dominosh tregun e mbushur me njerëz në Amazon. Dua të them se vetë produkti dhe lista juaj vështirë se mund t'ju ndihmojnë të fitoni këtë konkurrencë të prishur, nëse nuk e trajtoni një kontroll të caktuar të çmimeve dhe gjithmonë qëndroni të gatshëm për çdo luhatje ose përshtatje të çmimeve të marra nga konkurrentët tuaj, për shembull kur drejtoni një fushatë promocionale për disa artikuj të nxehtë. Këtu është kur ju do të keni nevojë në mënyrë të pashmangshme për një mjet kërkimi të përshtatur Amazon në mënyrë specifike për të ndjekur çmimet dhe gjithmonë të qëndroni të përditësuar me sugjerime, si dhe alarme dhe njoftime. Këtu janë disa mjete mjaft të mira dhe korniza online për të trajtuar çështjen e çmimeve të dropshipping-uebfaqes suaj njëherë e përgjithmonë. Logic

Kjo është një opsion i madh për çdo shitës ecommerce dhe madje edhe ekspertë të marketingut dixhital - home wireless network setup service. Mund të përdoret në Amazon si mjet kërkimi për një analizë gjithëpërfshirëse të çmimeve dhe optimizim të çmimeve të produkteve në shënjestër. Thjesht, ky mjet i bën gjërat shumë më të lehtë - kjo mund të të ndihmojë të tregosh politikën e duhur të çmimeve për të ulur potencialisht shitjet dhe të mbash një diferencë të arsyeshme të shëndetshme në të njëjtën kohë. Shitësi Logic gjithashtu mund të bëhet një themel i fortë për strategjitë kryesore të çmimeve në Amazon, të tilla si Buy Box, Position, Sales, si dhe Same Price qasje për të mposhtur kundërshtarët tuaj më të afërt atje.

Appeagle

Një tjetër mjet Amazon i kërkimit që mund të përdorni për analizën e çmimeve për të krijuar strategjinë tuaj të madhe në kohën e duhur, duke u drejtuar në një mënyrë pothuajse të vetë-shtyrë. Fuqizohuni me modelet automatike të rivlerësimit dhe dominoni një peizazh shumë konkurrues në Amazon me një pasqyrë kritike mbi çmimet që shesin. Ekziston edhe një funksion i veçantë ndër-platformë që vjen me Appeagle, pasi ky mjet mund të përfitojë në mënyrë të barabartë në disa tregje të tjera, të tilla si Walmart. Keepa

Keepa

Keepa është mjet i kërkimit dhe ndjekjes së çmimeve të mbështetur ndërkombëtarisht, i cili mbulon rreth një duzinë vende të ndryshme. Në mesin e karakteristikave të tjera themelore, ky mjet i kërkimit dhe ndjekjes në Amazon duket të jetë jashtëzakonisht i dobishëm duke më furnizuar me grafikë të dobishëm të historisë së çmimeve, rënie të çmimeve ose alarme të disponueshmërisë, të dhëna të gjera historike të disponueshme në shfletuesin tim, kontroll të shpejtë për detajet më të fundit dhe tendencat në çmimet, si dhe analizat e saj vërtet të lehta dhe të përshtatshme krahasuar me shitësit më të suksesshëm në Amazon.

Repricer Express

Ky është alternativa e fundit që unë do të doja t'ju tregoja sot. RepricerExpress kombinon më të mirën e automatizimit të marketingut për t'ju shërbyer në Amazon si mjet kërkimi dhe softuer i optimizimit të çmimeve - të gjitha në një. Sipas zhvilluesit, kjo zgjidhje e gjerë është bast vetëm në të dhënat më të fundit për të ndihmuar listings tuaj të produktit me ulje në Box Blej, dhe mund të potencialisht drive listings tuaj të produktit në Box Më shumë Choices. Kam gjetur se përfiton të fitojë etiketat e çmimeve të kundërshtarëve të mi nga një sasi e caktuar, të bëjë një ndeshje të çmimeve të menjëhershme me etiketat më të fundit të çmimeve të vendosura nga shitësit më të mirë në Amazon dhe për t'i bërë gjërat më të lehta duke e përjashtuar qëllimisht një rivale të caktuar të tregut si konkurrent .

December 7, 2017