Back to Question Center
0

A mund të zbuloj shpejt artikujt më të kërkuar në Amazon?

1 answers:

Përgjigja e shkurtër është po, ju mundeni. Dhe nuk është aq e vështirë për të gjetur artikujt më të kërkuar në Amazon për t'i përfshirë ato në listat tuaja dhe më në fund të plotësojnë kërkesën e ngrohtë në tërësi. An ju duhet është që të keni veglën e duhur ose një platformë të vetme që mbulon të gjitha nevojat tuaja në lidhje me kërkimet konkurruese dhe ndjekjen e metrics kryesore të performancës në Amazon - gonfiabili offerta. Por, çka nëse them se edhe mjetet e hulumtimit dhe ndjekjes së lartë janë vetëm një pjesë e vogël e enigmës së madhe që përmban të gjitha mundësitë e reja të shitjeve të zbuluara ende për pjesën më të madhe të tregtarëve që shesin atje. Pra, më poshtë do t'ju tregoj disa opsione të arsyeshme për të gjetur lehtësisht artikujt më të kërkuar në Amazon dhe për të marrë ide ndihmuese, sugjerime të ngrohta, si dhe tendenca të përgjithshme dhe ndjenjat e blerjeve që potencialisht mund të ndikojnë në ecurinë tuaj të shitjes në atë treg me të vërtetë të mbushur me njerëz . Jungle Scout - ky mjet online është ndoshta burimi më i mirë për të drejtuar hulumtime të shtyrë nga të dhënat e më të kërkuarve

artikuj në Amazon. Cilat produkte janë aktualisht në krye të kërkesës së klientit? Cilat produkte janë artikujt më të kërkuar në Amazon? Cilat niches janë duke fituar në popullaritet? Çfarë mund të bëni më mirë se konkurrentët tuaj më të afërt? A ka ndonjë gabim dhe vendime të gabuara të marra tashmë nga kundërshtarët tuaj të tregut në mënyrë që ju të mos jeni të bllokuar si kjo? Si të gjeni burime të fshehura aktualisht të fshehura të të ardhurave dhe artikuj potencialisht të nxehtë në shitje? Jungle scout niche hunter është pikërisht mjet për t'ju dhënë të gjitha përgjigjet e nevojshme për të qëndruar jashtë konkurrencës së shitjes së dhunshme dhe për të marrë drejtimin në Amazon. Keepa - është mjet i fundit për çmimin tuaj të çmimeve për të pasur një pasqyrë të plotë të çmimeve të shikuara aktualisht për artikujt më të kërkuar në Amazon (me një të madhe historia e arkivit në dispozicion për të kapur tendencat kryesore që ngasin industrinë e ecommerce dhe drop-shipping biznesit). Kjo kornizë online mirëpërfaqësuese mbështetet në 11 vende të ndryshme që vijnë me versione shumëgjuhësore për t'ju ndihmuar me krahasimin e çmimeve, alarme për uljen e çmimeve, njoftimet mbi disponueshmërinë, boshllëqet e gjera të historisë së çmimeve, si dhe marrëveshjet më të fundit në Amazon që ia vlejnë vëmendjen tuaj .

Fushëveprimi - është një kërkesë me performancë të lartë dhe mjet për hulumtimin e produktit. Përdoreni atë për të zbuluar artikujt më të kërkuar në Amazon, në përputhje me fjalët më të njohura popullore që konkurojnë konkurrentët tuaj - dhe ju jeni bërë. Ky mjet është gjithashtu i dobishëm për optimizimin e fushatave tuaja Pay-Per-Click me fjalë kyçe më të mira që kryejnë, si dhe duke ju treguar potencialisht premtime të hapura me një çmim relativisht të lartë fitimi kundrejt konkurrencës së kufizuar. Përveç kësaj, Fushëveprimi duket të jetë veçanërisht i dobishëm kur është fjala për menaxhimin e rrezikut dhe të gjitha ato llogaritje të frikshme për të vlerësuar sasitë dhe inventarët e shitjeve tuaja, ose për shembull, kanë një shpresë më të qartë për fitim pas FBA.

December 7, 2017