Back to Question Center
0

Si të kërkoni për strategjitë më të shitura të Amazon shitësit më të mirë?

1 answers:

Gjithkush që shitet në atë treg të mbushur me njerëz duhet të dijë si të kërkojë produktet, strategjitë më të shitura të Amazon, të monitorojë çmimet dhe të mbajë skema të tjera të zgjuara me një përdorim të provuar atje. Por si të gjeni mundësitë e duhura dhe të identifikoni praktikat më të mira të konkurrentëve tuaj pa shpenzuar shumë kohë dhe përpjekje? Pasi që ka tashmë kaq shumë për të bërë për ju dhe kaq shumë gjëra për të optimizuar me listimet tuaja të produkteve dhe strategjinë e çmimeve. Për fat të mirë, nuk ka mungesë të mjeteve dhe softuerëve në internet për të kërkuar gjetjet më të mira të Amazon - duke filluar nga produktet ndihmëse, politikat e çmimeve, afatet e dërgesës, reagimet e klientëve, hulumtimet e fjalëve, si dhe mënyrat më të mira të promovimit të produktit të përshtatura nga lartë tregtarët e suksesshëm ecommerce. Siç thashë, ka shumë mjete ndihmësish të ndryshëm në internet në dispozicion në qasje të hapur. Por më poshtë do t'ju tregoj vetëm tre nga mjetet më të mira të mia - froika anti spot aha gel 15. Unë personalisht përdora mundësitë e mëposhtme për të kërkuar për mundësitë e shitësit Amazon - Jungle Scout, AMZ Tracker dhe Scope - secili prej tyre mori efikasitet të provuar, prandaj le të kemi një pasqyrë të shkurtër më poshtë.

Jungle Scout

Vegla e parë në internet për të kërkuar zgjidhje për shitësit më të mirë në Amazon është Jungle Scout. Unë rekomandoj që të provojeni atë para se të kuptoj se çfarë produkte kërkohen më së shumti në Amazon, dhe cilat shtresa janë tani të njohura për shitësit atje. Në fakt, Jungle Scout është njohur nga shumë tregtarë të suksesshëm në Amazon si mjeti më i mirë për kërkimin e produkteve të "dhënave". Ky opsion flet për vete, duke e bërë atë padyshim vlerë duke përdorur ose të paktën duke provuar tuaj të parë. Këtu janë disa përfitime themelore që vijnë me këtë mjet online: baza e të dhënave të gjerë për metrics gjithëpërfshirëse (të dyja tuaj dhe konkurrentët tuaj), ndihmon për të zbuluar mundësitë e fshehura dhe rrjedhat më pak konkurruese të të ardhurave, gjahtari i ngrohtë për t'ju dhënë një avantazh nën konkurrencën e vërtetë të prishur, dhe karakteristika edhe më të ndryshme të nevojshme për të hyrë me sukses në një treg të ri. Ky mjet tregon anët e tij më të forta kur ju duhet të kërkoni për fjalë kyçe të shitësit Amazon, të përdorura për listat më të suksesshme të produktit

AMZ Tracker Në të njëjtën kohë, ky mjet i orientuar drejt kërkimit për hulumtime mund të të ndihmojë me një pasqyrë më të vlefshme rreth vëllimeve të kërkimit të vërtetë dhe kërkesave të fjalëve të bishtit të gjatë të përdorura nga blerësit aktivë në Amazon më së shpeshti. Përveç kësaj, gjurmuesi AMZ ka ndërtuar funksionin e SEO për të treguar se çfarë mund të bëhet me optimizimin e produktit tuaj për rezultatet maksimale.

Fushëveprimi

Ashtu si mjet i mëparshëm për fjalën, Fushëveprimi kombinon kërkimin me fjalen dhe analizën e produkteve konkurruese. Ndër veçoritë e tjera, ky ndihmëtar në internet është me të vërtetë i madh kur bëhet fjalë për optimizimin e fushatës PPC, kërkimin e mundësive të reja të ngrohjes, si dhe menaxhimin efektiv të rrezikut me vlerësimet e të dhënave për të parë një pasqyrë të madhe të shpejtësisë suaj të shitjeve dhe shpenzimeve të FBA . Unë rekomandoj përdorimin e këtij mjeti për të tërhequr së bashku rezultatet më të mira të kundërshtarëve tuaj të tregut - për të zhvilluar strategjinë tuaj të shitjes që me të vërtetë punon.

December 7, 2017