Back to Question Center
0

Cilat mjete mund të këshilloni për të gjetur shitjet e Amazon të konkurrentëve të mi?

1 answers:

Analiza e konkurrencës është një pjesë e rëndësishme e hulumtimit të trajtuar nga çdo shitës i suksesshëm në Amazon. Nëse keni nevojë për të gjetur shitjet e Amazon të konkurrentëve tuaj, këtu është një fletë pune e shkurtër për t'ju ndihmuar me këtë. A është vërtet dominues konkurrenca juaj? Çfarë mund të bëhet më mirë? A është produkti juaj aq i mirë sa thoni listën tuaj? Këtu janë gjërat kryesore për ju që të mbani vëmendje të saktë - rishikimet, promovimin dhe cilësinë e listave. Le t'i shohim ato një nga një më poshtë - videotreff laufenn.

Shqyrtime

Kjo është një no-brainer, por shqyrtime janë burime vërtet të dobishme të hulumtimit fillestar konkurrent. Nuk ka nevojë të thuhet se rishikimet e konsumatorëve në të njëjtin produkt mund t'ju japin një mendje se çka mund të përmirësohet apo anasjelltas shmanget. Dhe një rregull i gishtit është se pesë shitësit kryesorë që ofrojnë të njëjtin produkt zakonisht kanë diçka rreth treqind komente të konsumatorëve. Por pjesa më e madhe e blerësve të kënaqur plotësisht zakonisht vjen së bashku pa lënë përshtypje. Pra, çfarë mund të bëhet me këtë? Unë rekomandoj përdorimin e Feedback Genius mjet falas online. Kjo jo vetëm që do t'ju dërgojë një njoftim për çdo reagim negativ ose shqyrtim të klientit për ju që të keni një rregullim të shpejtë në një njoftim të shkurtër, por ju mundëson të keni email automatik, i cili shërben si një kujtesë e sjellshme duke sugjeruar që çdo blerës i fundit të lëshojë një koment ose dëshmi. Ndonjëherë konkurrentët tuaj më të afërt mund të shpërthejnë papritmas me shitjet masive dhe një sasi e konsiderueshme e urdhrave të vazhdueshëm të nxitur nga promovimi trajtohen në mënyrën e duhur. Dhe kur ti e kupton se strategjia e veçantë e konkurrentit ose skema e vogël e zgjuar funksionon vërtet - pse të mos gjurmosh përpjekjet e shitjeve dhe promovimit të Amazonit të kundërshtarit tënd për të përdorur anët më të forta për avantazhin tënd? Këtu është kur futet në lojë Big Tracker online mjet. Me këtë mjet të dobishëm, ju nuk mund të gjurmoni vetëm promovimet e shitjeve të Amazon, çmimet e zbritjes së rivalëve tuaj të tregut, por mbani pothuajse të gjitha të dhënat reklamuese në rekord. Planifikoni lëvizjen tuaj të ardhshme duke e ditur se çfarë po bëjnë më mirë mënyrat e mundshme të konkurrentëve për ju vetëm për të ndjekur shembullin tuaj.

Kjo është fusha e fundit e madhe e fokusit tuaj për të qëndruar jashtë konkurrencës. Dhe përmirësimi i cilësisë së listimeve të produkteve me një përpjekje të duhur optimizimi është pikërisht ajo që zakonisht çon në mundësinë e ekspozimit më të mirë në kërkim online atje. Këtu është se si mund të marrësh drejtimin - ndjekim vetëm fjalëkalimet e shitjeve të Amazon që përdoren nga shitësit më të mirë për të sjellë ato më të kontrolluar në titujt e produktit tuaj, përshkrimet, pikat e plumbave, etj. Dhe unë rekomandoj që të përpiqeni të provoni vegël Jungle Scout që do t'ju kursejë orë hulumtim intensiv dhe i lodhshëm. Spy mbi konkurrentët tuaj të rëndësishme metrics dhe për të marrë sugjerimet e drejtë fjalen dhe pasqyrë të vlefshme për përdorimin e frazat e kërkimit gjatë bisht mënyrë më e zgjuar e mundur. Ju gjithashtu mund të kontrolloni mjetin Merchant Words, i cili është në shënjestër pikërisht në tendencat e kërkimit në Amazon, me vëllimet më të larta të kërkimit dhe fjalë kyçe të drejta të përdorura nga blerësit e gjallë atje.

December 7, 2017