Back to Question Center
0

Semalt paraqet mjetet më të mira të servisit të internetit për të mbushur faqet e internetit

1 answers:

Zvarritje në ueb, e cila shpesh konsiderohet si rrëmbimi i uebit, është procesi kur një skedari i automatizuar ose programi shfleton neto në mënyrë metodike dhe gjithëpërfshirëse, duke synuar të dhënat e reja dhe ekzistuese. Shpesh, informacioni që na nevojitet është i bllokuar brenda një blogu apo uebfaqeje. Ndërsa disa vende përpiqen të paraqesin të dhënat në formatin e strukturuar, të organizuar dhe të pastër, shumë prej tyre nuk arrijnë ta bëjnë këtë. Të dhënat që zvarriten, përpunohen, grumbullohen dhe pastrohen janë të nevojshme për një biznes online. Ju do të duhet të mbledhni informacion nga burime të shumta dhe ta ruani atë në bazat e të dhënave të pronarit për qëllime biznesi. Herët ose vonë, do të duhet të kaloni nëpër forumet online dhe komunitetet për të pasur akses në programe, korniza dhe programe të ndryshme për të marrë të dhëna nga një vend - free line graph templates.

Cyotek WebCopy:

Cyotek WebCopy është një nga scrapers më të mira të internetit dhe crawlers në internet. Është i njohur për ndërfaqen e saj të bazuar në ueb, e lehtë për t'u përdorur dhe e bën të lehtë për ne të mbajmë gjurmët e crawls të shumta. Për më tepër, ky program është i zgjerueshëm dhe vjen me bazat e të dhënave të shumëfishta. Është i njohur edhe për rreshtat e mesazhit të saj mbështetje dhe karakteristika të dobishme. Programi mund të rifillojë me lehtësi faqet e internetit të dështuara, crawls faqet e internetit ose bloget sipas moshës dhe kryen një sërë detyrash për ju. Cyotek WebCopy ka nevojë vetëm për dy ose tre klikime për të marrë punën tuaj dhe mund të zvarritë lehtë të dhënat tuaja. Ju mund ta përdorni këtë mjet në formatet e shpërndara me disa crawlers që punojnë në të njëjtën kohë. Është licencuar nga Apache 2 dhe është zhvilluar nga GitHub..HTTrack është një bibliotekë e famshme zvarritëse e cila është e ndërtuar rreth bibliotekës së famshme dhe të gjithanshëm të analizës së HTML, e quajtur si Supë e Bukur.

Nëse ju mendoni se zvarritja juaj e internetit duhet të jetë mjaft e thjeshtë dhe unike, duhet të provoni këtë program sa më shpejt që të jetë e mundur. Kjo do ta bëjë procesin e zvarritjes më të lehtë dhe të thjeshtë. E vetmja gjë që duhet të bëni është që të klikoni mbi disa kuti dhe të futni URL-të e dëshirës. HTTrack është licencuar sipas licencës MIT. Octoparse: (Octoparse)

Octoparse është një mjet i fuqishëm për nxjerrjen e uebit që mbështetet nga komuniteti aktiv i zhvilluesve të uebit dhe ju ndihmon të ndërtoni biznesin tuaj në mënyrë të përshtatshme. Për më tepër, mund të eksportojë të gjitha llojet e të dhënave, të mbledhë dhe ruajë ato në formate të shumëfishta si CSV dhe JSON. Gjithashtu, ka disa shtesa të integruara ose të paracaktuara për detyrat që lidhen me trajtimin e cookie-t, spoofët e agjentëve të përdoruesit dhe crawlers të kufizuar. Octoparse ofron qasje në API-të e saj për të ndërtuar shtesat tuaja personale.

Getleft:

Nëse nuk jeni të kënaqur me këto programe për shkak të problemeve të tyre të kodimit, mund të provoni Cola, Demiurge, Feedparser, Lassie, RoboBrowser dhe mjete të tjera të ngjashme. Në çdo mënyrë, Getleft është një tjetër mjet i fuqishëm me shumë opsione dhe veçori. Duke përdorur atë, ju nuk duhet të jeni një ekspert i kodeve PHP dhe HTML. Ky mjet do ta bëjë procesin tuaj të zvarritjes më të lehtë dhe më të shpejtë se programet e tjera tradicionale. Punon drejt në shfletues dhe gjeneron paketa të vogla dhe përcakton URL-të për t'i bërë ato të crawled siç duhet. Ndonjëherë ky mjet mund të integrohet me programet premium të tipit të ngjashëm.

December 7, 2017
Semalt paraqet mjetet më të mira të servisit të internetit për të mbushur faqet e internetit
Reply