Back to Question Center
0

Shtatë Programe të Rrjetit të Rrjetit në Internet - Mendimi i Ekspertëve Semalt

1 answers:

Të dhënat e shfaqura në faqet e internetit dhe bloget e ndryshme mund të nxirren vetëm duke përdorur web të veçantë scrapers. Ju mund ta kopjoni dhe ngjisni manualisht një të dhënë të dobishme në një Dokument Word ose të merrni një program të scraping të instaluar në kompjuterin tuaj. Pa marrë parasysh se në cilën mënyrë zgjedhni, ju do të keni qasje të plotë tek teksti dhe imazhet e dëshiruara. Programi i skrapimit në internet automatikisht ngarkon dhe nxjerr të dhënat nga vende të ndryshme në bazë të kërkesave tuaja. Disa nga programet më të mira dhe më të dobishme janë përmendur më poshtë. Duke përdorur këtë softuer të skrapimit të internetit, lehtë mund t'i ruani të dhënat tuaja në formën e dosjeve CSV ose të merrni ato skedarë të importuar në një mjet zyre ose në bazat e të dhënave web - pro tank mini. Ky mjet është i mrekullueshëm për nxjerrjen e imazheve nga faqet e internetit të rënda dhe punon në portet e motit, të udhëtimit dhe hoteleve, duke nxjerrë të dhënat e tyre brenda disa sekondave.

2. Web Scraping Library:

Ky është një nga programet më të fuqishme të scraping web. Ajo është pa kosto dhe krijon skedarë të strukturuar mirë dhe të organizuar për ju. Pjesa më e mirë është se mund të ndihmojë nxjerrjen e përmbajtjes nga aplikacione të ndryshme të internetit dhe të konvertohet në formatin JSON, spreadsheets dhe kodet Linq.

3. CatchaPage:

CatchPage punon në mënyrë efikase për të dy programuesit dhe jo-programuesit dhe nuk ka nevojë që ju të paguani shumë për versionin e tij premium..Është një nga programet më të fuqishme të skrapimit të internetit që kap të dhëna nga faqet e verdha, faqet e bardha dhe drejtoritë e mëdha pa ndonjë problem.

4. Craigslist Web dhe Email Extractor:

Versioni i lirë i këtij rrjeti nxjerrës është përdorur gjerësisht nga marketers social media, ekspertët SEO dhe organizata të mëdha. Ju mund të merrni shumë të dhëna pa u shqetësuar për cilësinë e tij. Craigslist web dhe extractor email është e mirë për të dy faqet e internetit tuaj dhe email dhe mund të nxjerrë të gjitha tekstet dhe imazhet e dobishme brenda orëve.

5. Ekstrakt Kudo:

Nëse jeni të lodhur nga programet tradicionale të scraping web dhe po kërkoni në mënyrë aktive një alternativë të përshtatshme, kudo. Ky është një nga programet më të fuqishme dhe ndihmon në mbledhjen, organizimin dhe ruajtjen e të dhënave pavarësisht sasisë dhe kompleksitetit të tij. Me këtë mjet, mund të merrni të dhënat e dëshiruara brenda sekondave dhe jo në orë. Kështu, kursen kohën dhe energjinë tuaj dhe jep rezultatet më të sakta.

6. Email file dhe Scraper Web:

Email file dhe Scraper Web ju lejon të ekstrakt të gjitha adresat e-mail dhe përmbajtjen web, dhe ju mund të kopjoni dhe ngjisni ato të dhëna në dosjet tuaja Word. Përndryshe, mund të ruajë skedarët CSV, PDF dhe skedarët XML për ju në bazën e të dhënave të saj, të cilat ju mund të përdorni sa herë që keni nevojë.

7. FMiner:

FMiner është një freeware dhe një nga skrapet më të fuqishme të internetit, nxjerrja e të dhënave në internet, mbledhja e uebit, zvarritja e uebit dhe programet e grisjes së ekranit. Ju mund ta përdorni atë si një kruajtës primar vizual web si ky mjet nxjerr të dy tekstet dhe imazhet. Gjithashtu mund të nxjerrë përmbajtje të dobishme nga skedarët video dhe mund të kryejë një sërë detyrash brenda pak minutash. Pjesa më e mirë është se do të ruajë të dhënat në pajisjen e vet të ruajtjes së reve ose do të shkarkohet në kompjuterin tuaj.

December 7, 2017