Back to Question Center
0

Semalt: Programi më i mirë për lundrimin e uebit

1 answers:

Mjetet dhe softueri për scraping u zhvilluan për nxjerrjen e informacionit nga vende të ndryshme dhe blogs. Ato gjithashtu quhen programe për mbledhjen e uebit ose mjete për nxjerrjen e të dhënave në internet. Nëse jeni duke u përpjekur të mbledhni të dhëna për faqen tuaj, mund të përdorni programet e mëposhtme të nxjerrjes së uebit dhe të merrni të dhëna të reja ose ekzistuese pa probleme.

Hub Outwit

Hub Outwit është një program amazing web extract, i cili përdoret për mbledhjen e të dhënave nga qindra në mijëra vende. Ky program ndihmon në ekstraktimin dhe zvarritjen e faqeve të internetit brenda disa sekondave. Ju mund të përdorni ose eksportoni ato faqe në formate të ndryshme të tilla si JSON, SQL dhe XML - article maker software. Është i njohur mirë për ndërfaqen e saj të lehtë për t'u përdorur dhe plani i tij i primit kushton rreth 50 dollarë në muaj me qasje në faqet e internetit me cilësi të lartë mbi 100k.

Fminer.com

Është një tjetër mjet për nxjerrjen e web-it . Fminer.com na ofron qasje të lehtë në të dhënat në kohë reale, të strukturuara dhe mirë të organizuara. Ajo pastaj zvarrit këto të dhëna në internet dhe mbështet më shumë se 200 gjuhë, duke ruajtur të dhënat tuaja në formate të ndryshme si RSS, JSON dhe XML. Lejoni këtu t'ju them se Webhose.io është aplikacioni me bazë browser-i që përdor informacionin ekskluziv gjatë zvarritjes ose nxjerrjes së faqeve web..

Simple PHP Scraper

Kjo është një nga programet më të mira të nxjerrjes së internetit deri më sot. Simple PHP Scraper formon grupet e të dhënave duke importuar informacion nga faqet e veçanta të internetit dhe duke eksportuar të dhëna në CSV. Është e lehtë për të kapur nga qindra në mijëra faqet e internetit dhe bloget në minuta duke përdorur këtë program. Simple PHP Scraper bën përdorimin e teknologjive të fundit për të marrë shumë të dhëna në baza ditore, gjë që është e nevojshme nga shumica e bizneseve dhe markave të mëdha. Ky program vjen si në versione të lira dhe të paguara dhe mund të instalohet lehtë në Mac, Linux dhe Windows.

ScraperWiki

ScraperWiki siguron mbështetje për një numër të madh të përdoruesve dhe mbledh të dhëna nga çdo lloj site ose blog. Nuk kërkon ndonjë shkarkim; kjo do të thotë që ju vetëm duhet të paguani për versionin e tij premium dhe programi do t'ju dërgohet përmes një email-i. Në çast mund t'i ruani të dhënat e mbledhura në pajisjen ruajtëse të re ose në serverin tuaj. Ky program mbështet si Google Drive ashtu edhe Box.net dhe eksportohet si JSON dhe CSV.

ParseHub

ParseHub u zhvillua për të indeksuar ose zvarritur faqet e shumta të uebit pa patur nevojë për JavaScripts, AJAX, sesionin, cookies dhe përcjelljen. Ky aplikacion përdor një teknologji të veçantë të mësimit të makinës dhe njeh të dy dokumentet e thjeshta dhe të komplikuara, duke gjeneruar skedarë në bazë të kërkesave tuaja. ParseHub është një aplikacion i fuqishëm i internetit i disponueshëm për përdoruesit e Mac, Linux dhe Windows. Versioni i lirë ka opsione të kufizuara, prandaj më mirë të zgjedhësh versionin premium.

Kruajtës

Kruajtësja është më e njohur për versionet e saj të lira dhe premium. Ky program i scraping web është i bazuar në cloud dhe ndihmon në nxjerrjen nga qindra në mijëra faqe web në baza ditore. Disa nga opsionet më të shquara janë Crawlera, Bot Counter Measure dhe Builder Crawl. Karkalec mund të konvertohet në të gjithë webfaqen tuaj në përmbajtje të mirëorganizuar dhe e ruan atë për përdorim automatik automatikisht. Plani premium do të kushtojë rreth 30 $ në muaj.

December 7, 2017
Semalt: Programi më i mirë për lundrimin e uebit
Reply