Back to Question Center
0

Programe të fuqishme të nxjerrjes së internetit për biznesin tuaj sipas semalit

1 answers:

Nëse ju duhet të përdorni të dhëna për biznesin tuaj, kërkimin ose punën tuaj, nuk ka asgjë më të keqe se duke pritur që faqet të ngarkohen në Netscape Navigator ose Internet Explorer. Ndërsa surfimi në internet, mund të hasni problemin e një lidhjeje të ngadaltë dhe mund të humbni shumicën e të dhënave që ju nevojiten. Nëse jeni duke parë një faqe interneti të rëndë ose një blog me mijëra faqe, ju do të duhet të klikoni miun shumë herë për të marrë ato faqe të hapura siç duhet. Fatmirësisht, programe të veçanta të shkarkimit të uebit e bëjnë të lehtë për ju të ngarkoni faqet tuaja të preferuara pa ndonjë problem. Një ekstrakt web është në të vërtetë një program i veçantë që ndihmon studiuesit, gazetarët, studentët, biznesmenët dhe marketistët që të nxjerrin të dhëna të përshtatshme dhe të shohin faqet e internetit të ndryshme me shpejtësi të lartë. Disa nga mjetet më të besueshme janë përshkruar këtu.

1. SurfOffline:

SurfOffline është një nga zgjeruesit më të mirë dhe më të famshme të internetit në internet. Me këtë mjet, ju mund të vendosni se sa elemente dëshironi të shkarkoni dhe nuk ka kufi për numrin e faqeve që do të nxirren. Gjithashtu, nuk keni nevojë për një FTP në faqen tuaj për të shkarkuar të dhënat. Ky mjet është në përputhje me Windows, Vista, XP dhe sisteme të tjera të ngjashme operative.

2. Website eXtractor:

Është një nga programet më ekstreme të nxjerrjes së web-it. Website eXtractor është e mirë për të dy programuesit dhe jo-programuesit dhe bën hulumtimin tuaj online lehtë dhe të shpejtë. Ju mund të shkarkoni të gjithë faqen e internetit ose pjesë të saj duke përdorur këtë mjet të fuqishëm..Është i njohur për ndërfaqen dhe panelin e kontrollit të përdoruesit që ju ndihmon të strukturoni dhe organizoni ndonjë të dhënë në një mënyrë më të mirë. Website eXtractor është kompatibil me të gjitha versionet e Windows dhe pajisjet e iPhone.

SiteSucker:

Sitesucker është kryesisht një program Mac që ndihmon në shkarkimin e internetit dhe sjell ndryshime në lidhjen tuaj të internetit. Mund të kopjoni lehtë faqet, fotot, fletët e stilit dhe PDF-të e dëshiruara në hard drive tuaj për përdorime jashtë linje. Ju vetëm duhet të hyjë në URL në SiteSucker interface, dhe ajo automatikisht do të shkarkoni të dhënat e dëshiruara. Ky program kërkon Mac OS X 10.11 dhe mund të shkarkohet nga faqja e internetit SiteSucker.

4. Grab-a-Site:

Grab-a-Site është një nga mjetet më të fuqishme dhe gjithëpërfshirëse të nxjerrjes së uebit . Ai punon si në linjë dhe në internet dhe mund të krijojë kopje të një faqeje të internetit shumëfish, së bashku me dosjet mbështetëse të tilla si grafika, faqet, skedarët e zërit dhe videot. Ky mjet gjithashtu mund të kap fotografi nga vende të ndryshme në të njëjtën kohë, duke kursyer shumë kohë dhe energji. Është në përputhje me gjuhët ASP, PHP, Cold Fusion dhe JR dhe mund t'i kthejë ato në HTML statike. Ky program i lirë punon në Windows 7, Vista, XP, Windows Me dhe Win98.

5. WebWhacker 5:

Shfletuesi më i fundit i ketri i kaltër quhet WebWhacker 5. Mund të kopjojë një faqe të tërë në hard diskun tuaj për përdoruesit jashtë linje dhe shërben si trajnim site për tutorët dhe studentët. Është e lehtë për të vendosur dhe rregullisht monitoron të dhënat tuaja për cilësinë, organizon dhe përditëson atë sipas kërkesave tuaja. Për më tepër, WebWhacker mund të kopjojë strukturat e faqeve të faqes suaj dhe është kompatibil me Vista, XP dhe Windows 7 Source .

December 7, 2017