Back to Question Center
0

Mjetet e Scraping në Website për të Ekstraktuar Të gjitha Lidhjet nga Një Faqe - Këshilla për Semalt

1 answers:

Ekstraktimi i lidhjeve nga faqet e uebit ka qenë gjithmonë e vështirë. Ju do të duhet të kopjoni lidhjet e dëshiruara një nga një, dhe është mjaft monoton dhe i lodhshëm. Megjithatë, ka disa programe të bazuara në web për të nxjerrë të gjitha lidhjet nga faqet e internetit dhe bloget e dëshiruara pa ndonjë problem. Pjesa më e mirë është që këto programe mund të integrohen me IE, Firefox, Chrome dhe Safari.

1. IWebTool Link Extractor:

IWebTool Link Extractor është një softuer i bazuar në web dhe një shtojcë për Firefox. Kjo do të ndihmojë në shkarkimin e të dhënave tuaja direkt në kompjuterin tuaj. Pasi të instalohet dhe të aktivizohet, ky program do të bëjë më të lehtë procesin e scraping dhe fasters. Nxjerrja e të dhënave nga degët e lajmeve, portalet e udhëtimit dhe vendet e bursës nuk ishte aq e lehtë. Me këtë softuer, ju mund të kryeni shumë detyra pa asnjë problem. Ai lejon vetëm pesë kërkesa në orë dhe mjet është i njohur për të punuar pa probleme. Disa nga opsionet e saj të shquara janë Titulli dhe butoni i tekstit i ankorimit dhe opsioni Google Page-Rank.

2. Link Extractor:

Është një tjetër mjet i bazuar në web që nxjerr të gjitha lidhjet nga faqet e dëshiruara të uebit. Link Extractor është një alternativë e shkëlqyeshme për Web Scraper dhe Outwit të cilat janë në dispozicion vetëm për përdoruesit e Google Chrome. Në të kundërt, ky program mund të punojë bukur në të gjithë shfletuesit e internetit dhe të gërsheton faqet e shumta në të njëjtën kohë. Ajo është më e njohur për vetitë dinamike të nxjerrjes së të dhënave dhe aftësive dhe trajton faqet me kodet Ajax dhe Javascript..Ai tregon të dhënat e nxjerra në formën e tabelave dhe listave të dobishëm.

3. Raporti FireLink:

Nuk është vetëm një shtesë e Firefox-it, por edhe një program i shkëlqyeshëm i bazuar në ueb. Ekstrakton lidhjet dhe grumbullon të dhënat tuaja nga faqet e lajmeve, RSS feeds, blogs dhe profilet e mediave sociale pa ndonjë çështje. Ai jep mundësi për të filtruar të dhënat në bazë të pronave të saj dhe kërkesave tuaja. Raporti FireLink punon duke skanuar lidhjet dhe përditësimin e grupeve të të dhënave.

4. SEM Link Extractor:

SEM Link Extractor është gjithashtu i njohur për nxjerrjen e lidhjes së tij dhe pronat e skrapimit të uebit. Është një nga programet më të lehta dhe më të mira për të nxjerrë të gjitha lidhjet nga një faqe interneti. Pultja e saj vizuale do ta bëjë procesin tuaj të nxjerrjes më të lehtë dhe të përshtatshëm. Nëse doni të grisni të dhënat nga lidhje të thjeshta ose të kryeni projekte të komplikuara të kërkimit të të dhënave, ky program do të bëjë gjithçka për ju pa asnjë problem.

5. SEOquake Link Extractor:

SEOquake Link Extractor është një tjetër aplikim i bazuar në ueb. Nuk kërkon shkarkimin, dhe ju mund të përfitoni nga ajo në internet. Kjo ju ndihmon të nxjerrni të gjitha lidhjet nga një faqe web specifike dhe crawls dhe fetches të dhënat në kohë reale. Kjo do të tregojë pasurinë e lidhjeve në formën e faqeve të internetit të Google dhe faqeve të bookmarked.

6. Ekstraktuesi i lidhjes së jashtme:

Këtu është një tjetër nxjerrës i mrekullueshëm dhe i shquar në lidhje me web. Ky program i scraping falas i internetit mbështet të dyja të dhënat e komplikuara dhe të thjeshta të faqeve që përdorin javascript, cookies, redirects, dhe AJAX. Është e pajisur me teknologjinë e mësimit të makinës, mund të lexojë dhe të transformojë të dhëna nga një format në tjetrin. Ju mund të ndërmarrni deri në pesë projekte të zvarritjes duke përdorur këtë nxjerrës. Ai rendit lidhjet e brendshme dhe të jashtme dhe ofron shumë mundësi filtrimi Source .

December 7, 2017