Back to Question Center
0

Semalt sugjeron mjetet më të mira për grumbullimin e uebit për nxjerrjen e të dhënave online

1 answers:

Disa shërbime të scraping web janë të njohur në mesin e përdoruesve për shkak të nxjerrjes së tyre të mrekullueshme të të dhënave opsionet, karakteristikat dhe pronat, ndërsa shërbimet e tjera janë të mira për asgjë. Shërbimet e grumbullimit të uebit që kemi diskutuar këtu nuk janë shumë komplekse dhe lehtë mund të gërryejnë një numër të madh vendesh dhe blogesh. Është e vërtetë se ka shumë programe të scraping, por këto janë freeware dhe do të përmbushin kërkesat tuaja të biznesit.

1. Import.io

Import.io është një shërbim i fuqishëm i nxjerrjes së të dhënave në internet që ndjek metodologjitë e thjeshta për nxjerrjen e të dhënave - graph creator online free. Kjo mund të ndërtojë të dhënat tuaja personale dhe të importojë të dhënat nga një faqe në tjetrën. Plus, ju mund të ruani të dhënat e dëshiruara në hard diskun tuaj, dhe Import.io nuk ka nevojë për ndonjë kod për të kapur faqet e shumta të uebit. Box Box

Scrape Box është projektuar posaçërisht për shërbimet SEO dhe ofron kompanive dhe përkthyesve të pavarur me shërbime më të mira për grumbullimin e të dhënave. Me fjalë të tjera, mund të themi se është si një mjet SEO dhe një kruajtës i të dhënave. Përveç kësaj, Scrape Box mund të kryejë funksione që lidhen me kërkimin e zvarritjes së motorit, komentimi i postimeve, kontrollimi i lidhjeve, kërkimi i fjalëve dhe SEO në faqe.

3. CloudScrape

CloudScrape është një karierë me ueb shfletues dhe redaktor në internet që ndihmon në grumbullimin e një sasi të madhe të të dhënave pa ndonjë problem. Kjo na jep mundësinë e ruajtjes së të dhënave në platforma të ndryshme të magazinimit të reve si Kutia..neto dhe Google Drive. Ju gjithashtu mund t'i mbani të dhënat tuaja në formën e CSV dhe JSON. Është një nga shërbimet më të fuqishme dhe më të plota të mbulimit të reve në internet që ndihmon për të lundruar nëpër faqe, mbush formularët, ndërton robotë dhe nxjerr të dhënat në kohë reale.

4. TheWebMiner

TheWebminer është një program i njohur i skrapimit të të dhënave online dhe shërben si një shërbim i automatizuar dhe shërbimi konsultimi i fuqishëm. Nga të dhënat në kohë reale në një faqe të vetme, ky mjet ju ofron informacion të saktë në baza ditore në një shumëllojshmëri formatesh. Ai gjithashtu pastron të dhënat duke eliminuar kopjimet dhe përmbajtjen e parëndësishme, duke ju dhënë rezultatet më të mira të mundshme.

5. Mozenda

Mozenda është një shërbim i mirëfilltë dhe i avancuar për grerjen e internetit dhe nxjerrjen e të dhënave. Ajo është e njohur kryesisht nga markave të ndryshme dhe vjen me arkitekturë të përparuar të bazuar në cloud, duke ofruar vendosje të shpejtë, shkallëzim më të mirë dhe qasje të lehtë në lloje të shumta të të dhënave. Ju mund të caktoni skedarët tuaj dhe t'i eksportojnë ato në një shumëllojshmëri formatesh duke përdorur Mozendën. Ky program është i njohur për saktësinë e tij dhe nuk kërkon mirëmbajtje. Visual Web Ripper

Visual Web Ripper është një zgjidhje e vetme për grumbullimin e të dhënave të automatizuara të të dhënave, nxjerrjen e përmbajtjes dhe mbledhjen e uebit. Eshte nje nga ekstraktuesit me te rendesishem te internetit ne internet. Mjet mbledh të dhëna në formë teksti dhe imazhi. Pastaj rregullon të dhënat në bazë të kërkesave tuaja dhe rezultatet janë gjithmonë të vlefshme dhe të dobishme.

7. WebHose

WebHose, i quajtur edhe Webhose.io, është një program i njohur për nxjerrjen e të dhënave të internetit dhe programin e integrimit që siguron qasje të lehtë në të dhënat në kohë reale dhe të strukturuara. Ju mund të zvarritni mijëra vende dhe burime në internet dhe të ruani gjërat përfundimtare në më shumë se 200 gjuhë. Kjo ju ndihmon të mbuloni një numër të madh forumesh, shitoresh të lajmeve, blogjeve dhe shitësve online.

December 7, 2017
Semalt sugjeron mjetet më të mira për grumbullimin e uebit për nxjerrjen e të dhënave online
Reply