Back to Question Center
0

A mund të më tregoni një mjet të mirë për të rritur shitjet e Amazon?

1 answers:

Para se të fillojmë, le të përballojmë atë - produkti i produktit ka shumë për të ndjekur dhe menaxhuar për ju që të rritni me sukses shitjet e Amazon duke bërë të gjitha të vetmet. Do të ishte një detyrë e vështirë ose e papërfunduar, nëse nuk do të ndihmoheni me mjetet e duhura të përcjelljes dhe kërkimit. Për fat të mirë, ekziston një softuer shumë i ndryshëm i disponueshëm tani në treg. Ndërkohë që pjesa më e madhe e këtyre ndihmësve online mund të përdoret falas, disa nga ato më të fuqishmet janë sigurisht që ofrojnë versionet e tyre të plota me yndyrë në baza të paguara. Gjithsesi, këtu janë tre zgjidhjet e mia me tipare të lartë me një performancë të provuar me përdorim për të rritur shitjet tuaja në Amazon dhe t'i bëjmë gjërat e tjera shumë më të lehta. Genius - do të ishte një përgjigje e mirë-formuar për një sistem rishikimi në Amazon që vlen për të bërë çdo blerës plotësisht të kënaqur, të Sigurisht, nëse nuk dëshiron të gjesh gjetjet e tua të produktit të tërhequr në fund të kërkimit atje. Ky mjet ka punuar për mua si magji, pasi unë u alarmua për çdo përgjigje negative duke pretenduar për një rregullim të shpejtë para se të mund të derdh ndonjë efekt të kundërt në biznesin tim - create your infographic. Për më tepër - ju mund të përdorni Feedback Genius për të drejtuar një postim të automatizuar me anë të një kërkese të sjellshme për blerësit e fundit - vetëm duke kërkuar që të bjerë një përshtypje pozitive ose rishikim. Dhe funksionon, sepse mbajtja e një kënaqësie të mjaftueshme të konsumatorëve ka qenë gjithmonë një strategji mjaft efikase - jo vetëm për të rritur shitjet e Amazon, arrë për të dhënë një nxitje për ndoshta ndonjë projekt tregtar. Jungle Scout - mund të bëhet zgjidhja përfundimtare për të rritur shitjet e Amazonit për ata shitës që e gjetën veten të munguar për një njohuri të freskët për një produkt të ri, çmime adaptive ose shpërndarje të mençur për të qëndruar jashtë një vendim i vërtetë konkurrencë i prishur atje. Mbani veten përditësuar dhe mos harroni kurrë mundësi kërkimi, të paktën herë pas here. Cilat produkte janë në tendencat kryesore tregtare në Amazon tani? Cilat niches janë bërë kohët e fundit më të mbushur me njerëz? Cilat produkte inovative tashmë janë të kërkuara mirë dhe janë me vlerë të treguar në listimet e produktit tuaj? Scout që jeton në xhungël është një mbikëqyrës i vërtetë i ngrohtë që do t'ju ndihmojë të zbuloni ndonjë rrjedhë të fshehtë të të ardhurave për të rritur shitjet tuaja në Amazon dhe të vazhdoni të ecni përpara përpara rivalëve tuaj më të afërt të tregut. - një opsion tjetër i madh për të rritur shitjet tuaja në Amazon, nëpërmjet hulumtimit të produktit, trajtohet në mënyrën e duhur. Dhe unë rekomandoj që së paku ta provoni këtë mjet për të marrë disa prej avantazheve të mëposhtme: fjalë kyçe me performancë më të mirë dhe frazat e kërkimit të konkurrentëve tuaj në dispozicion për përfitimin tuaj, optimizim mjaft i mirë për fushatat e PPC-së, njohuri të vlefshme për fjalë kyçe potencialisht të fuqishme, mënyrë për të margjinalizuar me fitim të lartë me konkurrencë të kufizuar për ju që të hidhni në, dhe madje edhe më shumë. Në fund të fundit, me funksionin e menaxhimit të rrezikut dhe opsionin e vlerësimit të shitjes Fushëveprimi shpesh përdoret si një shitore me një ndalesë edhe nga shitësit më të kualifikuar në Amazon.

December 7, 2017
A mund të më tregoni një mjet të mirë për të rritur shitjet e Amazon?
Reply