Back to Question Center
0

A mund të shikoj kërkimet më të mira në Amazon duke përdorur mjete të thjeshta softuerike?

1 answers:

Nuk ka nevojë të thuhet se bota e renditjes së kërkimit në internet po rrotullohet kryesisht rreth kërkimit të fjalëve dhe zgjedhjes së tyre të duhur. Dhe pavarësisht se çfarë vendi ka nevojë për drejtimin e një strategjie fjalësh - kjo mund të jetë kërkimi konvencional online nëpërmjet motorëve të kërkimit të mëdhenj (si vetë Google, Yahoo, Bing, etj.) krye të vendeve të njohura tregtare, të tilla si Amazon apo eBay. E vetmja dallim në mes të kërkimit online standard dhe çdo biznesi të ecommerce ose drop-shipping është se hulumtimi i tillë duhet të jetë më i orientuar drejt tregut dhe i orientuar drejt konkurrencës. Dhe më poshtë do t'ju tregoj dy mënyra të thjeshta për të zbuluar kërkimet më të mira në Amazon me një fjalen. Pra, për të përdorur një pasqyrë të tillë të vlefshme konkurruese për avantazhin tuaj, unë sugjeroj ose duke u përpjekur për një platformë posaçërisht të përshtatura (Inspektori i Fjalorit), ose një klasik i gjallë në shërbimin tuaj falas, si gjithmonë. Inspektori i Fjalorit (Keyword Inspector) është një platformë e specializuar në internet që mund t'ju ndihmojë të gjeni informatat më të mira të fjalëve në Amazon për çdo produkt ose listë të kategorive - free templates for infographics. Kjo platformë është gjithashtu e dobishme me tiparin e tij unik të njohur si Kërkimi për Fjalëkyet Trende. Kjo mund t'ju lejojë të bëni një orar të shpejtë të kontrollit të shpejtë dhe gjithmonë të jeni të përditësuar me çdo fjalëkalim të ri të ngjitur kohët e fundit në krye të kërkimeve në Amazon. Për më tepër - Inspektori i Keyword-it ka dy opsione të tjera jashtëzakonisht të nxehta (të njohura si Indexation Tester dhe Reverse ASIN), të cilat janë shumë të mira nëse keni nevojë që të gjeni listat e produkteve të përkryer optimizuar për të arritur ekspozimin më të gjerë të mundshëm online atje. E vetmja gjë e keqe në lidhje me këtë platformë kërkimi fjalësh është se për fat të keq, nuk ka version të lirë në dispozicion. Vetëm një gjykim është duke mbetur për ju që të vendosni nëse do të shkoni për një abonim mujor ose të vazhdoni të merrni pa të. Siç e thashë në fillim, hulumtimi i fjalëve të marra në shkallë ka shumë në ngjashmëri, duke mos respektuar faktin - nëse jeni duke optimizuar faqet për kërkimin origjinale të Google, ose duke punuar në listimet e produkteve për biznesin ecommerce ose drop-shipping. Dua të them se për disa arsye Plani ynë i mirë i Fjalë kyçe nga gjiganti i kërkimit në botë ka humbur shumë në popullaritet, veçanërisht gjatë viteve të fundit. Me masa të mëdha të platformave të ndryshme të ecommerce dhe mjeteve të lidhura të cilat janë përshtatur në mënyrë të veçantë për nevojat dhe qëllimet e tyre, korniza origjinale e Google (a.k.a. Google AdWords) ka ruajtur fuqinë e saj të mëparshme plotësisht. Dua të them që Planifikuesi i Fjalë kyçeve është vetëm një mjet i vetëm në mesin e shumëllojshmërisë së gjerë të veçorive të ndryshme (dhe gjithnjë falas!), Të cilat përfshihen në AdWords sipas paracaktuar. Dhe është ende shumë i dobishëm jo vetëm si një kornizë e fuqishme reklamash, por për të gjetur, për shembull, kërkimet më të mira në Amazon, me fjalë kyçe kryesore dhe frazat kyçe të bërthamës së gjatë.

Pas të gjitha, le të përballen me atë - gjërat rreth nesh janë vazhdimisht në ndryshim. Por kjo nuk do të thotë që ne të gjithë duhet të vazhdojmë të shikojmë vetëm për veglat e reja të markës, mjetet e softuerit, ose vetëm zgjidhjet e dizajnuara kohët e fundit. Po, nganjëherë ata janë të shkëlqyeshëm, por personalisht, unë ende besoj se Google Planifikuesi i Fjalë kyçeve është ende në lojë, të paktën për atë detyrë jo shumë të plotë për të qëndruar i azhurnuar në kërkimet më të njohura të produkteve Amazon me fjalë kyçe të drejta.

December 7, 2017
A mund të shikoj kërkimet më të mira në Amazon duke përdorur mjete të thjeshta softuerike?
Reply