Back to Question Center
0

Semalt: GrabzIt Hyrje. Mënyra të ndryshme për të përdorur grabitje

1 answers:

Ka shumë rrasje në ueb dhe programet e nxjerrjes së të dhënave në internet. Sidoqoftë, grumbullimi i të dhënave nga skedarë të ndryshëm PDF dhe faqe interneti nuk ka qenë kurrë kaq e lehtë sa është tani! Ju lutemi të doni dhe favorizoni, GrabzIt - një nga mjetet më të mira dhe më të famshme të rrjetëzimit të uebit në rrjetë.

Fillimi i Grabzit:

Ka katër mënyra primare për të përdorur këtë mjet për scraping:

1. Përdorni API e saj:

API për të integruar karakteristikat dhe shërbimet e GrabzIt në aplikacionin ose faqen tuaj. Kjo ju lejon të merrni screenshotet, të kapni tabelat HTML dhe të konvertojnë videot në internet në GIF animuar. Ju gjithashtu mund të përdorni API për nxjerrjen e të dhënave nga dokumentet e Word dhe PDF.

Nëse jeni duke kërkuar për të krijuar detyrat e planifikuara, dëshironi të merrni disa screenshots ose keni disa plane për të kapur tabela HTML, GrabzIt është zgjedhja e duhur për ty - hybrid life insurance. Opsioni i tij i ekliputit në përdorim miqësor dhe i shquar në internet ju lejon të merrni dhe ruani screenshots brenda një kohe të shkurtër.

3. Përdorni shtojcat e tij:

Gjithashtu mund të përdorni shtojcën e GrabzIt për të integruar karakteristikat e para të bëra në faqen tuaj, blog ose sistemin e menaxhimit të përmbajtjes. Përdorni ekstraktin e saj të internetit ose opsionin e nxjerrjes së të dhënave: Një tjetër mënyrë për të përfituar nga GrabzIt është përdorimi i ekstraktit të saj të internetit ose opsionit të nxjerrjes së të dhënave dhe nxjerrja e të dhënave në çdo format që dëshironi..

Karakteristikat e Grabzit:

1. Identifikoni faqet e internetit të synuara:

Me GrabzIt, faqet e internetit. Ju vetëm duhet ta shkarkoni, instaloni dhe aktivizoni këtë kruajtës të uebit dhe të përcaktoni faqen e internetit ose seksionin e një ditar që doni të grisni të dhënat. Tjetra, duhet të planifikoni kur doni që të dhënat tuaja të scraped dhe le GrabzIt bën pjesën tjetër.

2. Specifikoni të dhënat për nxjerrjen ose kapjen:

Gjithashtu është e rëndësishme të përcaktohet se si doni që të dhënat tuaja të strukturohen në mënyrë që GrabzIt të ruajë ndryshimet në përputhje me rrethanat.

3. Paketimi i të dhënave të grumbulluara:

Kjo përfshin përcaktimin e mënyrës si dëshironi që të dhënat tuaja të scraped dhe transmetohet. GrabzIt do t'ju ndihmojë të paketoni të dhënat tuaja ose përmbajtjen e uebit në një mënyrë më të mirë.

Çfarë lloj i të dhënave mund të scraped?

GrabZIt mund të gërmoj të dhënat nga çdo pjesë e një faqeje interneti. Nëse dëshironi të ekstraktoni përmbajtjen e elementeve HTML (si span dhe div), doni të merrni atributet e elementit HTML, ose keni interes në ruajtjen e tekstit në formatin PDF ose imazh, duhet të përdorni GrabzIt!

Si funksionon kjo rrëmbyes web?

GrabzIt është një nga ata rrëmbyesit e uebit që lexojnë faqet e uebit si përdorues normalë të shfletoni përmes internetit. Çdo lloj përmbajtjeje që gjenerohet me AJAX dhe JavaScript mund të scraped duke përdorur këtë mjet. Përveç kësaj, ky mjet i tmerrshëm mund të nxjerrë ose gris përmbajtjen nga dokumente të ndryshme PDF dhe lexoni tekstet e fotografive.

Kjo ju lejon të zgjidhni ose të theksoni elementet e një faqe interneti që mund të ekstraktoni. Pasi të keni përzgjedhur zonën, GrabzIt do të krijojë shprehje të rregullta komplekse dhe do të copëtojë çdo pjesë të të dhënave për ju. Gjithashtu ju lejon të përdorni modelet dhe krijoni shprehje të rregullta në backend, duke ju dhënë rezultatet e dëshiruara.

Të dhënat janë të arritshme në formën e Excel, CSV, JSON, XML, SQL dhe HTML, dhe ju mund të ruani këto të dhëna në serverin MySQL ose SQL. GrabzIt vjen me një magjistar të mrekullueshëm në internet dhe automatikisht krijon udhëzime se çfarë duhet të kruhet dhe kur të kruhet. Ju nuk keni nevojë për ndonjë programim ose aftësi të kodimit për të marrë më të mirë nga ky softuer.

December 7, 2017
Semalt: GrabzIt Hyrje. Mënyra të ndryshme për të përdorur grabitje
Reply