Back to Question Center
0

Si funksionon gjurmuesi i shitësit Amazon?

1 answers:

Për të siguruar konsumatorët me çmimet më të mira të mundshme, Amazon rregullon vazhdimisht çmimet. Kjo u jep mundësi përdoruesve të blejnë një produkt që duan për një çmim konkurrues. Për më tepër, disa mjete të veçanta shërbejnë për të ndjekur ndryshimet e çmimeve për një produkt të caktuar. Për shembull, softueri në internet i quajtur CamelCamelCamel u ofron klientëve alarme për çdo ngritje ose rënie të çmimit. Ka edhe programe të tjera të ndjekjes së shitjeve të Amazon që thjeshtësojnë një proces të forcimit të autoritetit të markës në Amazon.

Në këtë postim të shkurtë, do të diskutojmë mjete më të mira profesionale për përcjelljen e shitjeve të Amazon dhe veglat analitike të Amazon. Çdo shitës online i ardhshëm duhet të ndjekë vazhdimisht suksesin e fushatës së tij të optimizimit dhe të zvogëlojë fitimin e përgjithshëm për secilën periudhë të përcaktuar

Në këtë paragraf do të diskutojmë mjetet më efektive të Shitësit Amazon që mund t'ju sjellin një shpërblim të lartë. Është e arsyeshme që këto mjete ndjekëse të përdoren në një kompleks, pasi ato po përforcojnë njëra tjetrën dhe mund t'ju ndihmojnë të dyfishoni dhe trefishoni të ardhurat tuaja në Amazon.

Për të arritur nivelin më të lartë në faqen e rezultateve të kërkimit në Amazon, duhet t'i kushtoni vëmendje të veçantë optimizimit tuaj të listës. Ky mjet është i dizajnuar për t'ju ndihmuar të krijoni listën e optimizuar të fjalëve dhe të rrisni normën e konvertimit, e cila është një nga metrics kryesore të rangut Amazon. Ky mjet do t'ju ndihmojë të bëni tweaks efektiv për të rritur shitjet tuaja dhe për të përmirësuar metrics të tjera të rangimit në Amazon menjëherë.

  • Njoftimet negative të shqyrtimit

Numri dhe cilësia e rishikimeve tuaja në Amazon luan një rol të rëndësishëm për pozitën tuaj në rang faqe. Shqyrtimet më pozitive që keni, shanset më të larta përdoruesit do të blejnë produktet tuaja. Kjo do të thotë që rishikimet negative mund të rrisin normën e fryrjes dhe të shkaktojnë rënie të renditjes. Shqyrtimet e këqija ndodhin në Amazon, edhe nëse keni një produkt me cilësi më të mirë. Ju duhet të trajtoni të gjitha kritikat tuaja negative për të menaxhuar situatën.

Rishikimi Negativ i AMZ Tracker's Njoftimi i shitësit do t'ju ofrojë njoftime sa herë që dikush lë reagime negative. Kjo do t'ju ndihmojë të reagoni menjëherë në të gjitha reagimet negative dhe të bëni gjithçka në fuqinë tuaj për të zgjidhur problemin tuaj të fundit të klientit. Nëse mund të zgjidhet agjenda e klientit shpejt, ata do ta ndryshojnë apo modifikojnë shqyrtimin origjinal.

Amazon Analytics është një mjet profesional ndjekja për shitësit që nxisin rritjen për biznesin tuaj në Amazon. Ky mjet ju jep një mundësi për të analizuar sjelljen blerëse të klientit për stafin tuaj dhe për të gjetur periudhat e fshehura të kohës. Të dhënat e fituara do t'ju ndihmojnë për të kryer një fushatë fitimprurëse PPC Amazon. Për më tepër, kjo analizë AMZ ndihmon për të kryer kërkime fjalësh dhe tregon se cilat terma kërkimi janë duke bërë mirë dhe cilat duhet të rishqyrtohen. Me ndihmën e grafikëve të Analytics Analytics, mund të monitorosh të ardhurat e përgjithshme për çdo javë, muaj ose vit. Do t'ju tregojë se cilat produkte po punojnë mirë dhe ku biznesi juaj kërkon përmirësime Source .

December 7, 2017