Back to Question Center
0

Si të bëheni një nga faqet më të mira në Amazon.com?

1 answers:

Për të shitur prodhimet më të ranguara në Amazon, ju duhet të dini jo vetëm se si funksionojnë faktorët e renditjes së motorëve të kërkimit, por edhe çfarë duhet të bëni për të renditur lartë në këtë platformë tregtare.

Ka shumë këshilla të dobishme në ueb se si të rritet rangimi i motorëve të kërkimit në platforma të tilla si Google dhe Bing se sa për të përmirësuar dukshmërinë e produkteve në kërkimin Amazon.

Ne mendojmë se një temë për të hyrë në TOP në Amazon.com duhet të analizohet në thellësi. Kjo është arsyeja pse ky post është i përkushtuar ndaj këshillave që ndihmojnë për të rritur gradën tuaj në Amazon. Amazon zbaton varietetin e motorëve të dukshmërisë për të përcaktuar një rang faqe të produktit, duke përfshirë rangimin e kërkimit, shitësit TOP 100 n çdo kategori produkti, historinë e mëparshme të shfletimit dhe kështu me radhë.

Duke marrë parasysh të gjitha këto kompleksitete, duket se është e komplikuar të përcaktohet se si të renditet në Amazon. Megjithatë, nëse izoloni një metodologji të rangut nga të tjerët, do të jeni në gjendje të vëzhgoni fuqinë e saj.

Pra, si e rendit në Amazon dhe nxit shitjet e tua? Në këtë artikull, ju do të gjeni një përgjigje gjithëpërfshirëse për këtë pyetje dhe madje edhe më shumë.

Si të bëhet një nga më të mirë në Amazon.com?

  • Renditja e shitjeve

Faktori më i rëndësishëm i rangimit në Amazon është radhitja e shitjeve të një produkti. Artikujt me numrat e rangut më të lartë të shitjeve janë vendosur në faqen e rezultateve të kërkimit të TOP të Amazon. Produktet e shitura TOP kishin fuqi të pabesueshme të rangimit për pyetjet e shumta të kërkimit. Kjo do të thotë se nëse përmirësohet renditja e shitjes së produktit, sasia e pyetjeve të kërkimit rezulton në rritjen e produktit.

Nëse dëshironi të përshpejtoni procesin e optimizimit të listës Amazon dhe të merrni më shumë shikueshmëri në rezultatet e kërkimit, ju duhet të rrisni gradën e shitjeve sa më shpejt që të jetë e mundur.

Ju duhet të filloni procedurën tuaj të optimizimit duke u fokusuar në përmirësimin e normës së konvertimit. Mund të përdorni lloje të ndryshme të reklamimit dhe promovimit për të përzënë trafikun e synuar te produktet e tua. Në planin afatgjatë, kjo do t'ju ndihmojë të rritni dukshmërinë e markës tuaj në kërkim në Amazon. Për të përmirësuar gradën e produktit në Amazon, duhet t'i kushtoni vëmendje të konsiderueshme kategorive të nivelit të lartë. Le të kemi një vështrim më të afërt se si funksionon ai.

Duke kërkuar Amazon, ju mund të specifikoni një kategori të nivelit të lartë ose thjesht kërkoni në të gjitha departamentet në dispozicion. Nëse po drejtoni një kërkim në të gjitha departamentet, rezultatet e kërkimit për pyetjen tuaj kthehen për të gjitha departamentet në të cilat janë të shënuara produktet përkatëse. Për të ngushtuar rezultatet e kërkimit, disa përdorues mund të klikojnë në rezultatet nën pajisje. Sidoqoftë, produkti më i mirë që shitet një përdorues që po kërkon është vendosur në një kategori të përgjithshme. Klikimi në rezultatet e kërkimit të kategorive të gjera do t'i mundësojë një përdoruesi të kërkojë brenda kësaj kategorie në vend të të gjitha departamenteve.

Prandaj unë me forcë rekomandoj që të mos përdorni "Pajisje" si kategori më të lartë për artikujt tuaj pasi që produktet tuaja mund të bëhen krejtësisht të padukshme në rezultatet e kërkimit. Në vend të kësaj, zhvilloni një hulumtim gjithëpërfshirës të tregut dhe listoni produktet tuaja në kategorinë më të lartë në të cilën renditen produktet konkurruese më të mira të shitjes Source .

December 7, 2017