Back to Question Center
0

A është e arsyeshme për të nisur një faqe ecommerce web për shitësit Amazon?

1 answers:

Shumë tregtarë online, veçanërisht ata që drejtojnë një biznes të vogël, përdorin platformën tregtare Amazon si tregu i vetëm i shpërndarjes. Nisja e biznesit në Amazon nuk kërkon investime në kohë dhe para. Çdo gjë që ju nevojitet është të gjeni një produkt që dëshironi të shitni me pakicë, ta listoni atë për shitje, ta dërgoni në Amazon dhe të bëjnë të gjithë pjesën tjetër për ju. Për më tepër, Amazon është një nga platformat më të mëdha tregtare në internet ku shumica e përdoruesve fillojnë dhe ndalojnë përvojën e tyre në blerje. Kjo do të thotë që ju nuk keni nevojë për të tërhequr përdoruesit nga kërkimi në biznesin tuaj ecommerce. Ata do të gjejnë stafin tuaj me parazgjedhje, sepse ata e konsiderojnë Amazonin si burim të mirënjohur të uebit që mund t'u sigurojë atyre garanci. Kjo është arsyeja pse tregtarët online mund të ndërtojnë biznese të shumta gjashtë dhe shtatë figurash që përqendrojnë të gjitha përpjekjet e tyre vetëm në Amazon - best logo maker. Megjithatë, në varësi të qëllimeve tuaja të biznesit, Amazon mund të kënaqë nevojat tuaja ose pengon procesin e promovimit të markës suaj. Kjo është arsyeja pse është e arsyeshme të konsiderohet strategjia juaj e biznesit jashtë Amazon.

Le t'i drejtohemi statistikave aktuale. Siç tregojnë shifrat për vitin e fundit, shuma e përgjithshme e shitjeve të ecommerce B2c ishte 393 miliardë dollarë. 55% e shumës totale është bërë nga dyqanet e markës, dhe më pak se 45% e përfitimit total është fituar nëpërmjet tregjeve. Ndarja e asaj 45% në tregje tregon se 36% e shumës është bërë në Amazon, 8% në eBay dhe vetëm 1% në platformat e tjera tregtare.

Këto statistika tregojnë se ju keni të drejtë me një vendim për shitjen me pakicë të produkteve tuaja në Amazon. Për më tepër, mund të jetë një ide e mirë për të shkuar me Amazon dhe eBay. Megjithatë, ende nuk është rasti më i mirë për të zgjeruar markën tuaj në internet..Sidoqoftë, nisja e një dyqani në internet mund t'ju ndihmojë të rritni vetëdijen tuaj në markë në internet dhe të rrisni shitjet jo vetëm në Amazon.

Le të diskutojmë se si një dyqan i markës mund të përmirësojë faqen tuaj të Amazon shitësit dhe çfarë përfitimesh mund të merrni nga ajo.

Imagjinoni një situatë që e juaj konsumatori potencial po shikon produktin tuaj në Amazon. Ai gjen faqen tënde të produktit, por dëshiron të marrë më shumë informacion rreth markës suaj dhe sendeve të tjera që ke me pakicë. Ndoshta vendi i parë që do të shikojë është dyqani juaj i quajtur në internet. Në këtë rast, faqja juaj e internetit do të shërbejë si një vërtetim i menjëhershëm. Do të tregojë reputacionin tuaj të markës dhe vlefshmërinë e biznesit. Të paktën dyqani juaj i internetit nuk është një operacion i plotë me pakicë në ecommerce; ajo është një burim kryesor i validimit të markës suaj. Ai shërben si një vend ku ndani historinë tuaj të markës, zgjeroni karakteristikat e produktit dhe jepni informacionin përkatës të kontaktit. Dyqani i markës në internet është DUHET nëse ju shitni me pakicë produkte të vlefshme dhe të kushtueshme si bizhuteri, elektronikë, etj

  • Expand beyond Amazon për Amazon Regjistri i markës
për të krijuar dyqanin tuaj të quajtur në internet është një aftësi për të aplikuar markën tuaj në Amazon Register Registry. Nëse markë juaj është vendosur në regjistër, ju merrni një mundësi për të kontrolluar faqen e detajeve të produktit. Kjo do të thotë që shitjet e tjera nuk mund të ndryshojnë listën tuaj, sepse ju jeni një burim i vetëm i së vërtetës së produktit tuaj.

Si një prodhues i markës ju mund të hapni veten tek tregtarët e tjerë në internet duke ndarë me ta foto, duke përditësuar testin tuaj ose duke ndryshuar përshkrimin tuaj.

December 7, 2017
A është e arsyeshme për të nisur një faqe ecommerce web për shitësit Amazon?
Reply