Back to Question Center
0

Veglat më të fuqishme të Scraping Screen Sipas Semalt

1 answers:

Scraping ekran, i njohur edhe si scraping web, do t'ju ndihmojë të shkarkoni automatikisht tekstet, imazhet dhe llojet e tjera të përmbajtjes nga faqet e ndryshme. Ekspertët që shkruajnë programe të tilla duhet të merren me shumë klientë nga të gjitha pjesët e botës, prandaj ata kanë zhvilluar mjete të ndryshme për nxjerrjen e të dhënave për të nxjerrë më të mirën nga grumbullimi i të dhënave. Edhe disa nga kompanitë më të mëdha dhe më të famshme në botë kanë besuar në mjetet për grerëzimin e ekranit për nxjerrjen e të dhënave të dobishme nga rrjeti. Pjesa më e mirë është që këto programe mund të përdoren në baza ditore, javore ose mujore pa ndonjë problem. Duke përdorur disa programe ose mjete për grerëzimin e ekranit në shtëpi, mund të mënjanoni të dhënat nga faqet e internetit të ndryshme dhe ua ofroni klientëve tuaj në çdo format. Këto mjete të scraping kanë qenë në zhvillim për vite dhe tani mund të trajtojë ngarkesa e faqeve në një kohë - free infographic software download. Duke përdorur ato, ju praktikisht mund të trajtoni sa më shumë projekte dhe të ekstraktoni sa më shumë vende që dëshironi. Për më tepër, mund të ruani të dhënat e marra në formatet API ose CSV.

Veglat e Scraping Screen që mund të kursejnë nervat dhe kohën tuaj

Mjetet e mëposhtme të skrapimit të ekranit do të kurseni kohën dhe energjinë tuaj që zakonisht shpenzoni në nxjerrjen e të dhënave:

(18 ) 1. Uipath

Uipath është mjet i përsosur për të kapur çdo lloj faqeje interneti. Disa nga tiparet e saj të shquar janë nxjerrja e të dhënave, navigimi i faqes, grumbullimi i skedarëve PDF dhe gërmimi përmes blloqeve për të marrë rezultatet e dëshiruara. Uipath nuk është vetëm për grerëzimin e ekranit; ky mjet mund të përdoret për të organizuar dhe strukturuar të dhënat si jashtë linje dhe në internet. Mund të përfitoni nga butonat e mbushjes së formës, butonin e klikimit ose opsionet e navigimit..Të dhënat që ekstrakte mund të ruhen në formatet SilverLight, HTML dhe JavaScript.

2. Kimono

Është një tjetër program i fuqishëm dhe i mahnitshëm për grerëzimin e ekranit. Ajo mund të kursejë ton të dhëna dhe ta organizojë atë për përdorime jashtë linje. Ju menjëherë mund të instaloni bookmarklet Kimono Browser dhe të konvertohet të dhënat e pastrukturuara në formatet CSV ose JSON.

3. Scraper Screen

Screen Scraper është emri i një softueri të fuqishëm që mund të kryejë një sërë detyrash në të njëjtën kohë. Megjithatë, ajo kërkon që një përdorues të ketë aftësi bazë të programimit, kështu që nuk është zgjedhja e duhur për jo-programuesit. Duhet të nisni programin, të shtoni një përfaqësues dhe të filloni të analizoni të dhënat nga faqet e internetit të ndryshme. Formati i skedarëve që zakonisht mbështet është HTML, Javascript, Txt, Excel dhe CSV.

Përfundim:

Scraping ekran është një nga teknikat më të rëndësishme të migracionit të të dhënave. Kjo na mundëson që të përdorim më mirë aplikacionet moderne. Është e sigurt të thuhet se ekzistojnë teknika të ndryshme për të krijuar dhe ruajtur të dhënat, por asgjë nuk është më e mirë sesa mjetet për grerëzimin e ekranit. Pjesa më e mirë është se ky softuer funksionon me të gjithë shfletuesit e internetit, duke përfshirë Chrome, Firefox dhe Internet Explorer. Ajo gjithashtu mund të integrohet me teknologjitë Flash dhe Silverlight, si dhe me aplikacionet e ndërmarrjeve të tilla si Siebel, PeopleSoft dhe SAP.

December 8, 2017
Veglat më të fuqishme të Scraping Screen Sipas Semalt
Reply