Back to Question Center
0

Semalt: Cilat janë Scrapers Shkarko Online Online?

1 answers:

Skrapimi i të dhënave në internet ka të bëjë me shënjestrimin e të dhënave të reja dhe ekzistuese të një faqeje interneti dhe ruajtjen ajo në bazat e të dhënave të motorëve të kërkimit për qasje të lehtë. Është e vërtetë se mjetet e scraping web po fitojnë popullaritet në kohë, sepse një servil i uebit ka automatizuar dhe thjeshtuar të gjithë procedurën e zvarritjes për të bërë burimet e të dhënave në internet të aksesueshme nga të gjithë përdoruesit e internetit. Disa mjete të crawlerit të internetit i lejojnë përdoruesit të indeksojnë ose zvarriten faqet ose bloget e tyre në mënyra metodike dhe efektive pa asnjë nevojë për kodet - web desigining companies. Ata gjithashtu transformojnë të dhënat në formate të ndryshme dhe janë në përputhje me kërkesat e përdoruesve. Këtu kemi diskutuar disa mjete të shkëlqyera të servilimit të uebit për të mbushur faqet e internetit dhe bloget.

Cyotek WebCopy

Cyotek WebCopy është një program gjithëpërfshirës dhe i lirë i grumbullimit të të dhënave që ju lejon të kopjoni një faqe në hard drive tuaj në mënyrë që ju të mund ta lexoni pa një lidhje interneti. Ky program skanon faqet e internetit të caktuara përpara se të shkarkojë të dhënat ose përmbajtjen e tyre në hard diskun tuaj. Gjithashtu, automatizon lidhjet me resurset si imazhet, faqet e uebit dhe përmbajtjet lokale të një vendi, dhe përjashton seksione të të njëjtit website që nuk kanë kuptim për motorët e kërkimit. HTTrack

HTTrack është një program i lirë që ofron funksione dhe mundësi të ndryshme të përshtatshme për shkarkimin e një faqe të tërë nga interneti në kompjuterin ose pajisjen tuaj mobile..Disa nga versionet e tij të famshme janë Windows, Sun Solaris, Unix dhe Linux. Ky program lejon të pasqyrojë faqen tuaj më shumë se një herë dhe e bën procedurën e zvarritjes së internetit më të lehtë dhe më të shpejtë. Ju gjithashtu mund të merrni qasje në imazhe, fotografi, kodet HTML, drejtoritë, si dhe të ndërpresë shkarkimin në çdo kohë.

3. Octoparse

Octoparse është një servil i fuqishëm i internetit që përdoret për nxjerrjen e të gjitha llojeve të të dhënave që kërkojnë nga faqja juaj. Ky program përdor disa opsione për të shqyer faqen tuaj te internetit në një mënyrë më të mirë dhe ka funksionalitete të gjera për të përfituar. Dy mënyrat e tij të famshme janë Modaliteti i Avancuar dhe Modaliteti Wizard, të cilat janë të mira për programuesit që të mësohen me Octoparse në asnjë kohë. Ju mund ta shkarkoni faqen tuaj brenda disa sekondash duke përdorur këtë mjet të plotë. Plus, ju mund të ruani faqet në formate të ndryshme të mirë-strukturuara si Excel, HTML dhe tekst.

4. Getleft

Getleft është një program i lehtë për t'u përdorur që ndihmon në grisjen e blog ose site menjëherë. Do të shkarkojë të gjithë sitin tuaj dhe do të ketë mundësi të shumëfishta për të përfituar. Gjithashtu mund të futni URL-në dhe përzgjidhni skedarët që dëshironi të shkarkoni në sistemin tuaj kompjuterik. Ky program është një nga më të mirët, sepse vjen në 15 gjuhë të ndryshme, ka mbështetje 24/7, dhe e bën përvojën tuaj të shfletimit të mrekullueshëm dhe të shquar.

5. Kruajtës

Kruajtës është një zgjerim i famshëm i Chrome që ka të dhëna të kufizuara për nxjerrjen e të dhënave, por është e dobishme për kryerjen e hulumtimeve online. Gjithashtu, eksporton të dhënat tuaja në Spreadsheets Google dhe jo në kompjuterin tuaj, duke kursyer shumë kohë.

December 8, 2017