Back to Question Center
0

Semalt zbulon një kavanoz të përmbajtjes së internetit

1 answers:

Shumë njerëz gjejnë të dhëna për faqen e internetit të mbledhjes si një taktikë thelbësore e fitimit të informacionit. Është e mundur të grumbullohet një informacion i faqes si faqet e internetit, si dhe pjesë të veçanta të një faqe interneti. Tradicionalisht, ky është një proces i lodhshëm që mund të përfshijë përdoruesin që të ruajë faqet individuale të një vendi. Dikush mund të ketë nevojë për një softuer të duhur të përmbajtjes së uebit për të automatizuar këtë procedurë. Programi i përmbajtjes së skrapit mund të jetë në gjendje të kryejë një detyrë të madhe mbledhjeje të dhënash që përfshin miliona faqe në ditë. Për më tepër, këto mjete mund të shërbejnë për të automatizuar disa nga oraret e mbledhjes së të dhënave, duke e bërë mbledhjen e lajmeve të efektshme.

Një kruajtës tipik i përmbajtjes së internetit shfaqet si një servil i standardizuar - free infographic download. Këto bots vizitojnë faqet e internetit si shfletuesit e vërtetë, duke e bërë kërkesën e serverit të duket sikur po vjen nga një vizitor i njeriut. Ata mund të shpëtojnë përdoruesin shumë kohë, si dhe të rrisin saktësinë e të dhënave të grumbulluara. Shumica e softuerëve kanë një ndërfaqe miqësore. Njerëzit me njohuri minimale ose zero të programimit mund të jenë në gjendje të kryejnë një detyrë ose dy duke përdorur një kruajtës të përmbajtjes së uebit.

Përmbajtja e përmbajtjes së uebit është një mjet kruajtës i përmbajtjes së uebit, i cili mund të jetë në gjendje të kryejë të gjitha detyrat thelbësore të mbledhjes së të dhënave. Nga një faqe interneti standarde, është e mundur të nxjerrim të dhëna në kohë reale, si dhe informacione të tjera të tilla si detajet e produktit, faqet specifike, informacionin e filmit ose të këngës, përmbajtjen, normat e kursit të këmbimit / kursit të këmbimit. Njerëzit që kryejnë shërbime SEO mund të jenë në gjendje të përdorin këtë mjet për të marrë informacionin e konkurrentëve, si teknikat e marketingut dixhital, si dhe informacionin e faqes meta të faqes. Ky mjet ka një ndërfaqe fleksibile dhe të personalizueshme, duke rritur dukshëm mbulueshmërinë e saj. Ju mund të jeni në gjendje të korrni çdo përmbajtje të internetit të çdo natyre.

Për grumbullimin e shpejtë dhe efikas të të dhënave, mjet për nxjerrjen e përmbajtjes së uebit përmban një bot të fuqishëm që grumbullon këto të dhëna. Është thelbësore të njihni saktësinë, saktësinë dhe efikasitetin me të cilin ky mjet mund të kryejë detyrën e tij. Është gjithashtu e mundur të përfshihen ose të përjashtohen disa pjesë të faqes të cilat ju duhet të merrni. Kjo detyrë mund të ndodhë me një procedurë përputhshmërie URL. Për shembull, ju mund të përdorni këtë kruajtës të përmbajtjes së uebit për të mbledhur meta të dhëna ose madje edhe disa pjesë specifike të një faqeje interneti.

Ndryshe nga mjetet konvencionale për mbledhjen e të dhënave, mund të ruani të dhënat e internetit në mënyra të ndryshme. Për shembull, mund të korrni një informacion në faqen e internetit dhe ta ruani si CSV ose skedar teksti. Ju gjithashtu mund të eksportoni në HTML ose XML. Këto të dhëna mund të mbahen në një bazë të dhënash lokale ose edhe të eksportojnë në një vendndodhje të largët. Baza e të dhënave MySQL mund të jetë në përputhje me format e tjera të bazave të të dhënave në mbarë botën. Për më tepër, përdoruesit mund të shkarkojnë një faqe të tërë (ose pjesë) dhe ta ruajnë atë në një hapësirë ​​ruajtëse lokale.

December 8, 2017
Semalt zbulon një kavanoz të përmbajtjes së internetit
Reply