Back to Question Center
0

Semalt Ekspert: Web Page Extractor - Këshilla kryesore

1 answers:
Mjetet e duhura mund ta bëjnë të lehtë për të optimizuar faqen tuaj për SEO dhe gërshetohet një sasi e madhe e të dhënave të përshtatshme. Një mjet i tillë është SEO Spider Tool. Ky program ndihmon në rishikimin e një faqeje dhe identifikon të metat që kanë dëmtuar renditjen e motorrit tuaj të kërkimit. Ky aplikacion i vogël për desktop mund të shkarkohet lehtë dhe të instalohet në nivel lokal në kompjuterin tuaj personal, në pajisjen Linux ose Mac. Ajo do të zvarrit dhe analizon lidhjet e faqes suaj, fotografitë, skedarët CSS dhe të dhëna të tjera për qëllime SEO. Gjithashtu do të auditojë blogun ose faqen tuaj, duke kursyer shumë punë dhe kohë, sepse analiza manuale mund të marrë shumë ditë dhe mund të jetë sfiduese për këdo. Shkarkimi dhe Instalimi:

Spider Tool SEO është i disponueshëm për Mac, Linux, Ubuntu dhe Windows dhe është plotësisht i lirë - name template maker. Megjithatë, versioni i lirë vjen me karakteristika të kufizuara dhe blerja e një licence do t'ju lejojë të shtoni më shumë URL për t'u indeksuar dhe analizuar. Është e dobishme për të dy faqet e internetit bazë dhe të avancuar dhe është e përkryer për jo-programuesit. Në çast mund ta shkarkoni këtë freeware nga Dyqani i Luaj me Google ose në një tjetër dyqan të ngjashëm në internet dhe të instaloni atë.

2. Zvarritni ose Ekstraktoni një Website:

Pas shkarkimit dhe instalimit, hapi tjetër është futja e URL-së në kutinë e kërkimit për qëllime zvarritëse. Së pari, do të duhet të futni URL së bashku me kodin HTTP ose https dhe klikoni në butonin Start..Nëse jeni të interesuar të zvarritni domenet shtesë, do të duhet të aktivizoni opsionin Crawl All Subdomains nën zonën Configuration> Spider. Bazuar në madhësinë e faqes tuaj, procesi i zvarritjes dhe nxjerrjes mund të zgjasë disa minuta.

3. Kontrolloni Përcaktimet:

Ju duhet të filloni të kontrolloni të gjitha përcjelljet për gabime të mundshme dhe t'i hiqni sa më shpejt që të jetë e mundur në mënyrë që ky program të vazhdojë të funksionojë pa ndonjë problem. Përcjellesat kryesore janë 301 dhe 302. Më pas, do të hasni edhe gabimet e 404 dhe 505 që shfaqen kur vizitoni faqet që në të vërtetë nuk ekzistojnë.

4. URL:

Me SEO Spider Tool, ju mund të analizoni të gjitha URL-et dhe të nxjerrni tekst ose imazhe të dobishme në bazë të kërkesave tuaja. Të gjitha këto gjëra ruhen në panelin e URL-së. Sigurohuni që keni kontrolluar gjatësinë e URL-së duke renditur kolonat e tij dhe duhet të kontrolloni të gjithë filtrat për karakteret ASCII, nënvizon, uppercases, dublikuar dhe përmbajtje dinamike ose URL.

5. Titujt e faqes:

Tjetra, ky mjet do t'ju ndihmojë të kontrolloni titujt e faqes. Sigurohuni që të gjitha faqet tuaja të kenë titullin unik në mënyrë që ky program të mund të grumbullojë informatat e dobishme për ju pa asnjë problem. Ju duhet gjithashtu të futni fjalen kryesore në titullin e faqes në mënyrë që analiza të fillojë menjëherë dhe të gjitha gabimet të jenë fikse automatikisht.

6. Sitemap XML:

Mund të përdorni SEO Spider Tool për të gjeneruar sitemaps XML. Ky lloj Sitemaps përdoret nga Google, Bing dhe Yahoo për të zvarritur përmbajtjen përkatëse. Udhërrëfyesi do të ndihmojë motorët e kërkimit të zvarriten ose të nxjerrin faqen tuaj pa ndonjë problem. Mund ta modifikoni lehtë këtë veçori dhe ta ndryshoni frekuencën e disa faqeve në bazë të kërkesave tuaja.

December 8, 2017
Semalt Ekspert: Web Page Extractor - Këshilla kryesore
Reply