Back to Question Center
0

Semalt: 10 mjete pa pagesë për grumbullimin e të dhënave për të filluar përdorimin sot

1 answers:

Scraping një website është teknikë e komplikuar të punësuar nga markave të ndryshme dhe kompanitë e mëdha që dëshirojnë të grumbullojnë vëllime të të dhënave për një temë apo subjekt të caktuar. Mësoni mekanikën e programeve të scraping web është mjaft e vështirë pasi të dhënat janë korrur nga vende të ndryshme me shtojca të shfletimit, metoda me porosi, skedarë HTTP dhe python.

Këtu kemi dhënë listën e 10 mjeteve më të famshme të scraping web në internet.

1. Kruajtës (zgjerim i kromit):

Kruajtësja është më e njohur për teknologjinë e saj të fundit dhe është e mirë për të dy programuesit dhe jo-programuesit. Ky mjet ka të dhënat e veta të të dhënave dhe e bën të lehtë për të hyrë në faqe të ndryshme të internetit dhe t'i eksportojë ato në CSV - online free presentation maker. Qindra e mijëra faqet e internetit mund të scraped në asnjë kohë me këtë mjet, dhe ju nuk keni nevojë të shkruani ndonjë kod, të ndërtuar 1000 TV dhe të kryejnë detyra të tjera të ndërlikuara si Import.io do të bëjë gjithçka për ju. Ky mjet është i madh për Mac OS X, Linux dhe Windows dhe ndihmon në shkarkimin dhe ekstraktimin e të dhënave dhe sinkronizimin e skedarëve në internet.

2. Web-Harvest:

Web-Harvest na siguron shumë lokacione për grumbullimin e të dhënave. Ndihmon në kapjen dhe shkarkimin e ngarkesave të të dhënave dhe është një editor me bazë shfletuesi. Kjo do të nxjerrë të dhëna në kohë reale dhe ju mund ta eksportoni atë si JSON, CSV ose të ruani në Google Drive dhe Box.net.

3. Scrapy:

Scrapy është një tjetër aplikim i bazuar në shfletues që siguron qasje të lehtë në të dhënat e strukturuara dhe të organizuara dhe të dhënat në kohë reale me një teknikë të zvarritjes së të dhënave. Ky program mund të zvarrit shumat masive të të dhënave nga burime të ndryshme në një APIL dhe e ruan atë në formate si RSS, JSON dhe XML.

4. FMiner:

FMiner është programi i bazuar në cloud që ndihmon në nxjerrjen e të dhënave pa asnjë problem..Ajo do të përdorë rotacionin e autorizuar të njohur si Crawler që anashkalon masat e kundërta të botit tek serveri me anë të faqeve të mbrojtura bot. FMiner lehtë mund ta konvertojë tërë faqen në të dhëna të organizuara, dhe versioni i tij premium do t'ju kushtojë rreth 25 $ në muaj me katër crawlers të ndryshëm.

5. Outwit:

Outwit është një mjet i njohur për nxjerrjen e të dhënave në internet që ndihmon në nxjerrjen e të dhënave nga vende të ndryshme dhe rezultatet bëhen në kohë reale. Kjo do të eksportojë të dhënat tuaja në formate të ndryshme të tilla si XML, JSON, CSV dhe SQL.

6. Toolbar i të dhënave:

Toolbar i të dhënave është shtesa e Firefox-it që thjeshton kërkimin tonë në internet me vetitë e shumta të nxjerrjes së të dhënave. Ky mjet automatikisht do të shfletojë faqet dhe do të nxjerrë ato në formate të ndryshme për përdorimin tuaj.

7. Irobotsoft:

Irobotsoft është i njohur për pronat e pakufizuara të nxjerrjes së të dhënave dhe bën hulumtimin tuaj në internet më të lehtë. Kjo do të eksportojë të dhënat tuaja të nxjerra në tabelat e Google. Irobotsoft është në fakt një freeware që mund të përfitojë si fillestar ashtu edhe programues ekspertësh. Nëse dëshironi të kopjoni dhe ngjisni të dhënat në clipboard, duhet të përdorni këtë mjet.

8. iMacros:

Është një mjet i fortë dhe fleksibël për grerëzimin e uebit. Ajo mund të kuptojë lehtë se cilat të dhëna janë të dobishme për ju dhe biznesin tuaj dhe që është e padobishme. Ndihmon në nxjerrjen dhe shkarkimin e një sasi të madhe të të dhënave dhe është e mirë për faqet si PayPal.

9. Google Scraper:

Me Google Web Scraper, është e mundur të shkoj të marr të gjithë të dhënat nga faqet e mediave sociale, blogjet personale dhe lajmeve. Ju mund t'i merrni ato të ruhen në formatin JSON. Përveç nxjerrjes së rregullt, ky mjet ofron mbrojtje të fuqishme nga spamimi dhe heq çdo malware dhe spam nga kompjuteri juaj në baza të rregullta.

10. Extracty:

Extracty mund të integrohet me cookies, AJAX, dhe JavaScript dhe mund të përcjellë pyetjet tuaja në crawlers në çast. Përdor metodën e fundit të mësimit të makinës për identifikimin e dokumenteve tuaja dhe nxjerrjen e tyre në formate të ndryshme. Kjo është e mirë për përdoruesit e Linux, Windows dhe Mac OS X.

December 8, 2017
Semalt: 10 mjete pa pagesë për grumbullimin e të dhënave për të filluar përdorimin sot
Reply