Back to Question Center
0

Eksperti i Semalt thotë se si duhet të fshihen të dhënat e internetit

1 answers:

Gjithashtu i njohur si korrje në ueb, të dhënat e internetit të gërvishtjeve janë një optimizim i motorëve të kërkimit teknikë që përfshin nxjerrjen e të dhënave nga burime të vetme ose të shumëfishta. Teknika e grumbullimit të të dhënave zakonisht përdoret nga marketers dhe konsulentët dixhital për të goditur tregun e tyre të synuar dhe për të gjeneruar përmbajtje cilësore për faqet e tyre. Të dhënat e internetit të kapura më vonë ruhen më vonë në formën e dosjeve të regjistrit në fletët e të dhënave.

Pse grumbullimi i të dhënave?

Si webmaster, grumbullimi i të dhënave është një mjet thelbësor për fushatën tuaj online - кресло директорское big. Në varësi të nevojave dhe specifikave tuaja, ju mund të vendosni të grisni dhe menaxhoni të dhënat për veten tuaj ose të angazhoni ekspertë në scraping web. Këtu janë mjete të përdorura zakonisht nga marketers për të korrigjuar të dhënat e internetit. Mozenda

Mozenda është një program që ndihmon marketers të nxjerrin të dhënat e gjetura në faqet e internetit pa përdorimin e programeve. Softueri ofron një version mujor pa gjyq për webmasterët e tyre të mundshëm. Mjeti Mozenda përbëhet nga një ndërfaqe miqësore përdoruesish që lejon blogerët, konsulentët e marketingut dhe marketerët në internet që të nxjerrin të dhëna të vlefshme nga burime të vetme ose të shumëfishta.

Mozenda ka staf të plotë dhe mbështetës në internet i cili i përgjigjet mesazheve, thirrjeve dhe postës elektronike në lidhje me sfidat tuaja në kohë reale. Mjeti ofron një zgjidhje të parave për klientët që regjistron ankesa lidhur me metodat e nxjerra nga Mozenda.

Laboratori i të dhënave në Internet

Për të mbushur të dhënat e internetit, duhet të punoni me një mjet që shpejt mund të tërheqë dhe rifitojë të dhënat nga një vend pa programim. Laboratori i të dhënave web është një mjet thelbësor që ofron shërbime cilësore si p.sh. zvarritje në ueb, automatizim i të dhënave dhe grerëzime në ekran..

Laboratori i të dhënave në internet ofron zgjidhje për tregtarët që punojnë në nxjerrjen e të dhënave dhe që kanë indeksin e faqeve të tyre dhe rendisin lartë në algoritme. Ky mjet është i shpejtë dhe efikas për t'u përdorur dhe shënon nivele të larta të saktësisë. Vizito faqen e laboratorit të të dhënave të internetit për të shkarkuar një version të një gjyqi një mujor. DataDome

DataDome është mjeti më i mirë për tregtarët që punojnë në bllokimin dhe parandalimin e merimangave dhe robotëve nga grumbullimi i përmbajtjes së tyre. Përfitoni nga mjet DataDome për të identifikuar dhe analizuar potencialet tuaja të reja në industrinë e marketingut dixhital.

Me DataDome, ju lehtë mund të korrigjuar të dhënat e internetit dhe për të parandaluar mashtrimin online të marketingut në kohë reale. Mjeti gjithashtu bllokon spammers nga marrja e kontrollit të llogarisë tuaj online. Regjistroni dhe shkarkoni një version gjyqi një mujor të të dhënave të faqes së internetit dhe i goditni përdoruesit tuaj me përmbajtje reale. DataDome përbëhet nga stafi mbështetës miqësor dhe miqësor që ofron këshilla se si të nxjerrin të dhëna si për qëllime online dhe offline.

WebCrawler

Kur bëhet fjalë për grumbullimin e të dhënave në internet, çështjet e cilësisë. Mos lejoni që një gabim i thjeshtë të shkatërrojë fushatën tuaj online që keni krijuar për disa vite. Profesionistë të angazhuar dhe firma të mëdha mund të bëjnë shpejt zvarritjen për ju. WebCrawler u jep marketerëve dhe blogerëve një mundësi për të eksploruar industrinë e marketingut. Të marrësh me qira WebCrawler dhe le që kompania të zvarritet për ju dhe të tërheqë nga përmbajtja dhe të dhënat për ju.

Fundi justifikon mjetet. Pas grumbullimit të të dhënave dhe informacioneve nga një faqe interneti, mënyra se si ruani dhe menaxhoni ato të dhëna ka rëndësi. Rekomandohet kryesisht ruajtja e të dhënave në skedarë dhe skedarë të dhënash si Excel. Krijoni të dhënat e internetit me mjetet e theksuara më sipër për të pasur një fushatë të fortë marketingu.

December 8, 2017