Back to Question Center
0

Semalt sugjeron veglat për skrap në ueb

1 answers:

Mjetet e scraping web janë zhvilluar për të nxjerrë informacion nga vende dhe bloge të ndryshme . Ato gjithashtu quhen programet e mbledhjes së uebit dhe mjetet e nxjerrjes së të dhënave në internet. Nëse po përpiqeni të grumbulloni të dhëna për faqen tuaj, ju mund të përdorni këto programe për nxjerrjen e uebit dhe të merrni të dhënat e reja ose ekzistuese për një qasje të lehtë.

Simple PHP Scraper

Kjo është një nga programet më të mira të nxjerrjes së internetit deri më sot. Simple PHP Scraper ofron ndërtuesin dhe formon dataset tuaj duke importuar informacionin nga faqet e veçanta të internetit dhe eksportimin e të dhënave në CSV. Është e lehtë për të kapur qindra në mijëra faqet e internetit dhe bloget në minuta duke përdorur këtë program - graphic watermark maker. Simple PHP Scraper bën përdorimin e teknologjive të fundit për të marrë shumë të dhëna në baza ditore, gjë që është e nevojshme nga shumica e bizneseve dhe markave të mëdha. Ky program vjen si në versione të lira dhe të paguara dhe mund të instalohet lehtë në Mac, Linux dhe Windows.

Fminer.com

Është një tjetër mjet i jashtëzakonshëm dhe mahnitës për nxjerrjen e uebit. Fminer.com na siguron qasje të lehtë në të dhënat në kohë reale, të strukturuara dhe mirë të organizuara. Ajo pastaj zvarrit këto të dhëna në internet dhe mbështet më shumë se 200 gjuhë, duke ruajtur të dhënat tuaja në formate të ndryshme si RSS, JSON dhe XML. Le t'ju themi këtu që Webhose.io është aplikacioni i bazuar në shfletues që përdor informacionin ekskluziv gjatë zvarritjes ose nxjerrjes së faqeve tuaja të internetit..

ScraperWiki

ScraperWiki siguron mbështetje për një numër të madh të përdoruesve dhe mbledh të dhëna nga çdo lloj faqeje ose blogu. Nuk kërkon ndonjë shkarkim. Kjo do të thotë që ju vetëm duhet të paguani për versionin premium dhe programi do t'ju dërgohet përmes një email-i. Në çast mund t'i ruani të dhënat e mbledhura në pajisjen ruajtëse të re ose në serverin tuaj. Ky program mbështet si Google Drive ashtu edhe Box.net dhe eksportohet si JSON dhe CSV.

Kruajtës

Kruajtësja është më e njohur për versionet e saj të lira dhe premium. Ky program i scraping web është i bazuar në cloud dhe ndihmon në nxjerrjen e qindra mijë faqeve në baza ditore. Disa nga opsionet më të shquara janë Crawlera, Bot Counter Measure dhe Builder Crawl. Karkalec mund të konvertohet në të gjithë webfaqen tuaj në përmbajtje të mirëorganizuar dhe e ruan atë për përdorim automatik automatikisht. Plani premium do të kushtojë rreth 30 $ në muaj.

ParseHub

ParseHub është zhvilluar për të indeksuar ose zvaritur faqet e shumta të internetit pa patur nevojë për JavaScripts, AJAX, seancën, cookies dhe përcjellëse. Ky aplikacion përdor një teknologji të veçantë të mësimit të makinës dhe njeh si dokumentet e thjeshta dhe të komplikuara, duke gjeneruar rezultatet dhe skedarët bazuar në kërkesat tuaja. ParseHub është një aplikacion i fuqishëm i uebit dhe është i disponueshëm për përdoruesit e Mac, Linux dhe Windows. Versioni i lirë ka opsione të kufizuara, prandaj më mirë të zgjedhësh versionin premium.

Hub Outwit

Hub Outwit është një tjetër program mahnitës i nxjerrjes së uebit i cili përdoret për të mbledhur të dhëna nga qindra në mijëra vende. Ky program ndihmon në ekstraktimin dhe zvarritjen e faqeve të internetit brenda disa sekondave. Ju mund të përdorni ose eksportoni ato faqe në formate të ndryshme të tilla si JSON, SQL dhe XML. Është më i njohur për ndërfaqen e saj të lehtë për t'u përdorur dhe plani i premiumit ju kushton rreth 50 $ në muaj me qasje në faqet e internetit me kualitet të lartë mbi 100k.

December 8, 2017
Semalt sugjeron veglat për skrap në ueb
Reply