Back to Question Center
0

Semalt paraqet Top Ten Mjetet për Scraping në Internet

1 answers:

Scraping web ose korrje web është proces që përfshin mbledhjen e informacionit nga internet dhe konvertimin në formate të ndryshme. Në thelb, scraping web është kryer duke përdorur disa programe që imitoj web surfing njerëz për të mbledhur informacion të veçantë nga blogs dhe faqet e internetit. Kohët e fundit u zhvilluan një numër teknikash të avancuara për të simuluar shfletimin njerëzor që ndodh kur shohim një faqe interneti dhe mbledhim të dhënat e dëshiruara. Duke përdorur ato, ne lehtë mund të përpunojmë të dhënat që lidhen me inteligjencën artificiale, analizën e DOM-it, ndërveprimin njerëzor-kompjuter, proceset e gjuhës natyrore dhe vizionin kompjuterik.

1. AutomationAnywhere

Automation Anywhere është një formë e automatizimit robotik të proceseve (RPA) software. Ky mjet përdoret kryesisht nga ndërmarrjet e mëdha dhe i ndihmon ata të nxjerrin të dhëna në internet pa ndonjë problem - make graphs online free.

2. UlPath

UlPath e bën të lehtë për zhvilluesit dhe programuesit e uebit të tërheqin të dhënat nga faqja e internetit e dëshiruar. Teknologjia e saj unike i lejon përdoruesit të ruajnë të dhënat në formate specifike.

3. Mozenda

Ky program ofron opsione të shkëlqyera të nxjerrjes së të dhënave dhe ndihmon në detyrat e testimit në internet. Dosjet e nxjerra vijnë në formate të tilla si CSV, Txt, XLS dhe të tjera.

4. Fminer

Fmineri përdoret kryesisht nga jo-programuesit dhe i ndihmon ata të nxjerrin të dhëna nga faqet e internetit dhe bloget e shumta në të njëjtën kohë.

5..Visual Web Ripper

Ky program i scraping web është i dobishëm, sepse ajo nxjerr jo vetëm tekstet por imazhe dhe video klipe.

6. CloudScrape

Ai gërmon skedarët dhe organizon të dhëna në kategori të ndryshme. Ky mjet vjen falas dhe mund të ruajë skedarët tuaj në formatet Txt dhe XLS.

7. Web Sundew

Është një program i lehtë për t'u përdorur për nxjerrjen e të dhënave karakteristikat kryesore karakteristike të të cilave janë shpejtësia dhe saktësia.

8. Ekstrakt i lehtë në internet

Është një nga veglat më të mira të përdorimit të internetit që na bën të lehtë për të kapur përmbajtje nga faqet e shumta. Organizon të dhënat e mbledhura dhe e ndan atë në kategori të ndryshme bazuar në kërkesat dhe pritjet tona.

9. Import.io

Është zhvilluar dhe nisur nga Import.io Corporation. Import.io është një nga programet më të mira dhe më të famshme të scraping në internet në internet. Është e përkryer për individët dhe bizneset dhe i lejon përdoruesit t'i kthejnë faqet e internetit në API me vetëm disa klikime. Kjo është një mjet i dobishëm SEO i përdorur nga përkthyes të pavarur, zhvillues dhe kompani SEO në të gjithë botën.

Ky është një mjet i dobishëm SEO i përdorur nga përkthyes të pavarur, zhvillues dhe kompani SEO në të gjithë botën. Ndihmon në faqet e internetit dhe në bloget pa asnjë problem, dhe tiparet kryesore të tij janë korrësit e motorëve të kërkimit, korrësit fjalësh, korrësit proxy, posterët e komenteve dhe kontrolluesit e lidhjeve.

December 8, 2017
Semalt paraqet Top Ten Mjetet për Scraping në Internet
Reply