Back to Question Center
0

Semalt paraqet mjete më të mira për grumbullimin e uebit për programuesit jo-programues

1 answers:

Nëse jeni duke punuar me të dhënat dhe duke përdorur web si të dhënat kryesore

burim, mund të keni dëgjuar për rrëzimin e uebit. Ka qindra mjete software, por mjetet e paraqitura më poshtë janë më të mirët për jo-programuesit. Duke përdorur ato, ju lehtë mund të fshij faqen tuaj të internetit, Twitter dhe Facebook në spreadsheets Excel

Scraper (Chrome Extension)

Kjo është një nga mjetet më të mirë dhe të përdorur gjerësisht scraping për përdoruesit e zakonshëm. Karkalec është një thjeshtë por e mahnitshme dhe e dobishme për grumbullimin e të dhënave të menjëhershme. Nëse dëshironi të përdorni këtë mjet, duhet të keni Google Chrome të instaluar si shfletuesin tuaj primar pasi ky mjet nuk funksionon siç duhet me ndonjë shfletues tjetër. Ju mund ta përdorni këtë program të mrekullueshëm në mënyra të ndryshme - create an image online. Për shembull, nëse duhet të hallosh një titull të veçantë faqe ose URL të Google, duhet të specifikosh fjalen ose emrin e asaj faqeje. Hapi tjetër është që të tregoni kursorin e miut për këto të dhëna dhe klikoni mbi butonin Scrape.

Kur përdorni Twitter dhe Facebook API, ju lehtë mund të grumbulloni sasi të madhe të të dhënave dhe dosjeve të konkurrentëve publikë dhe mund të analizoni se çfarë punon më mirë për biznesin ose industrinë tuaj. Një API është në të vërtetë ndërfaqja që lejon që tridhjetë programet e partisë t'i qasen të dhënave të medias sociale në mënyrë programore. Pjesa më e mirë është se ky mjet vjen falas dhe është i madh për jo-programuesit..Qasja në API-të e saj është krejtësisht falas, dhe ju nuk keni nevojë të shkruani ndonjë rresht të kodit.

Import.io

Import.io, për shembull, është kruajtësja e fuqishme e internetit që ndihmon në zvarritje ose nxjerrjen e të dhënave në një mënyrë më të mirë. Ajo ka katër mjete të njohura: Magic, Crawler, Connector, dhe Extractor. Pjesa më e mirë është se të gjitha këto mjete janë 100% të sigurta, të sigurta dhe të mëdha për t'u përdorur për njerëzit që nuk dinë asgjë për programimin. Ata mund t'ju nxjerrin sa më shumë faqe që dëshironi. Duke përdorur këto programe, jo-programuesit mund të marrin rezultate efikase dhe të marrin të dhëna që u nevojiten për bizneset e tyre. Kimono Labs Kimono Labs është një program i mrekullueshëm i nxjerrjes së të dhënave në internet që mund të ndihmojnë në nxjerrjen e të dhënave nga faqet e internetit bazë dhe dinamike të cilat kanë ngarkesa të imazheve dhe skedarëve të rëndë video. Ky mjet është në përputhje me bazat e të dhënave të ndryshme dhe siguron që të japë rezultatet më të sakta. Ajo ka një ndërfaqe të thjeshtë, të pastër dhe miqësore që e bën Kimono Labs një zgjedhje ideale për jo-programuesit. Disa nga karakteristikat e tij të famshme janë përkrahja e përfaqësuesit, dorëzimi i formularëve, planifikimi i të dhënave dhe rrëmbyesit vizualë të uebit. Kimono Labs punon ngjashëm me atë të Import.io, dhe të dy programet kanë pothuajse të njëjtat funksione dhe funksione.

Përfundim

Këto mjete të mahnitshme falas të scraping web janë bërë për jo-profesionistë. Pra, nëse doni të filloni të grisni disa faqe interneti dhe nuk dini se si të filloni, ju vetëm duhet të keni akses në këto mjete dhe të kontrolloni udhëzimet online se si t'i instaloni dhe aktivizoni ato. Plus, ju mund t'i përdorni ato në mënyra të ndryshme bazuar në blogun apo faqen tuaj të internetit.

December 8, 2017
Semalt paraqet mjete më të mira për grumbullimin e uebit për programuesit jo-programues
Reply