Back to Question Center
0

Të dhëna të efektshme në internet që grumbullohen me mjetin e Grabzit-it - Këshilla për keq

1 answers:

Scrapers online falas në internet janë një mënyrë e shkëlqyer për të mbledhur informacione dhe të dhëna dhe caktoni atë në formatin e përdorshëm. Me një mjet të duhur për nxjerrjen e uebit, është e lehtë për ne të mbledhim të dhëna, ta bashkojmë në bazat e të dhënave të reja ose ekzistuese dhe ta përdorim atë për të rritur biznesin tuaj në internet. Nuk ka dyshim se mënyra më e mirë për të grumbulluar të dhëna nga faqet e uebit ose dokumentet PDF është të përdorësh GrabzIt's Web Scraper Tool!

Cilat lloje të dhënash ose informacioni mund të scraped?

Ky Scraper awesome Web lehtë mund të hall dhënat nga çdo pjesë e një faqe interneti. Nëse është një faqe e përmbajtjes, skedar HTML, elementë si span dhe div, elementet e elementeve HTML, teksti i ruajtur në dokumentin ose imazhin PDF, ju mund ta grisni menjëherë duke përdorur programin e Grabzit.

Si funksionon ky skraper i uebit?

GrabzIt's Web Scraper mund të lexojë faqet e internetit si përdorues normalë i shohin ato duke përdorur shfletues web që lejojnë Scrapers të veçanta që të kapin dy skedarë dinamike dhe statike të HTML. Kjo do të thotë që përmbajtja e gjeneruar me AJAX ose Javascript mund të scraped brenda sekonda dhe pa probleme - free infographic generator. Përveç kësaj, Web Scraper mund të korrë përmbajtjen e skedarëve PDF dhe të lexojë tekste JPG dhe PNG.

Scraper Web na lejon të klikoni në butonat dhe lidhjet e formularit të paraqitjes, zgjidhni opsionet e një faqeje dhe të kryejnë detyra të tjera të ngjashme. Kjo lejon që vendet të arrihen në mënyrë të ngjashme me përdoruesit normalë. Pasi të keni zgjedhur elementet, disa Scrapers Web mund t'ju kërkojnë të krijoni shprehje të sofistikuara të rregullta në mënyrë që ata të munden dhe të nxjerrin të dhënat tuaja pa ndonjë problem. Ju gjithashtu mund të lejoni programin e Grabzit për të krijuar shprehje të rregullta në sfond dhe për të mbushur sa më shumë skedarë që dëshironi.

Të dhënat tuaja do të jenë të arritshme në forma të ndryshme të tilla si Excel, XML, JSON, CSV, SQL dhe HTML dhe ju do të jeni në gjendje ta përdorni atë për serverët SQL ose MySQL. Ju gjithashtu mund të përdorni opsionin e rikthimit të URL-së që ju lejon të përdorni API-të dhe të automatizoni të gjithë procedurën e hallimit. Ky skraper i uebit vjen me një magjistar të mrekullueshëm dhe të mrekullueshëm dhe krijon automatikisht udhëzime që mund të ndihmojnë në identifikimin e përmbajtjes për qëllime grasjesh. Kjo do të thotë që ju nuk keni nevojë të zgjidhni përmbajtjen që dëshironi të kaloni me dorë.

Përfundim

Shumë webfaqe ruajnë të njëjtin përmbajtje nëpër faqe të shumëfishta, prandaj duhet të përdorni Grabzit's Web Scraper për të synuar të gjitha të dhënat njëkohësisht. Ky mjet automatikisht kërkon përmbajtjen që përputhet me drejtimet e tua të kapave, lokalizon dhe organizon URL nga e gjithë faqja e internetit. Nga ana tjetër, mund të përcaktoni me lehtësi faqen e saktë të internetit ose URL-në që dëshironi të merrni scraped ose thjesht të përcaktoni nënndarjet e një blogu ose faqeje interneti për t'u indeksuar. Ky është i vetmi mjet që ofron qasje në të dhënat në internet pa kosto, që do të thotë që mund ta përdorni këtë program pa paguar një qindarkë.

December 8, 2017
Të dhëna të efektshme në internet që grumbullohen me mjetin e Grabzit-it - Këshilla për keq
Reply