Back to Question Center
0

Mjetet më të mira të Scraping në Internet Sipas Semalt

1 answers:

Shkarkimi i faqes së internetit është procesi i mbledhjes së të dhënave të pastrukturuara të internetit dhe konvertimit të tij në një formë që është e aplikueshme për ruajtjen e bazës së të dhënave ose kompjuterave. Heqja në ueb përfshin nxjerrjen e të dhënave në internet, mbledhjen e uebit ose grumbullimin e ekranit të të dhënave të internetit. Për heqjen efikase të uebit, është thelbësore që të zgjidhni një mjet të përshtatshëm për karierë të faqes - company network design.

Mjetet e karieres së internetit bashkëveprojnë dhe nxjerrin informacionin e një faqe interneti, ashtu si një përdorues tipik, kur përdor një shfletues interneti si Google Chrome. Përveç kësaj, këto mjete mbledhin të dhëna nga një faqe interneti dhe e ruajnë atë në dosjet lokale. Ka shumë mjete për karierë të internetit, të cilat mund t'ju ndihmojnë në ruajtjen e informacionit të një faqeje interneti në një bazë të dhënash. Në këtë artikull SEO, ne kemi përshkruar disa nga mjetet më të mira të software-it që ekzistojnë në treg:

Supë e bukur. Ky mjet ka një bibliotekë Python, e cila mund të marrë të gjitha skedarët HTML dhe XML. Përdoruesit që përdorin sisteme Linux si Ubuntu ose Debian mund të përdorin këtë softuer të skrapimit të uebit. Vegël e bukur e supë mund të ju ndihmojë gjithashtu për të ruajtur informacionin e internetit në një vend të largët.

mport.io. Import.io është një mjet i lirë që lejon përdoruesit të mbledhin të dhëna dhe ta organizojnë atë në një skedar të dhënash. Ky mjet në internet ka një ndërfaqe të përparuar të përdoruesit e cila është interaktive dhe përdorues-miqësore. Nxjerrja e të dhënave nuk ka qenë kaq e lehtë!

Mogenda.. Në Mogenda, ju mund të jeni në gjendje të kryeni shërbime të heqjes së internetit duke përdorur tiparet drag and drop. Kjo pikë dhe softueri i klikimit u mundëson përdoruesve të heqin përmbajtjen nga faqet e internetit të shumta në të gjithë globin.

Qendra e analizës. Qendra e analizës është një mjet kruajtës i faqes që ka një ndërfaqe të lehtë për t'u përdorur. Përdoruesit marrin për të shijuar UI-në e tyre të drejtpërdrejtë që ka karakteristika të shumta. Për shembull, duke përdorur Parse Hub, është e mundur të krijohet API nga faqet e internetit të cilat nuk ofrojnë t'i ofrojnë ato. Për më tepër, përdoruesit ende mund të korrni përmbajtjen e internetit dhe ta ruajnë atë në drejtoritë lokale.

Octoparse. Octoparse është një aplikim i lirë për Windows për mbledhjen e informacionit të internetit. Ky vend i klientit për faqen e internetit të kruajtësit të internetit mbledh të dhënat e pastrukturuara të internetit dhe e organizon atë në një formë të strukturuar pa kodim. Pra, edhe përdoruesit me njohuri zero të programimit mund ta përdorin këtë mjet për të bërë faqet e internetit të veprojnë në mënyrën që ata dëshirojnë.

CrawlMonster. CrawlMonster është një softuer i cili jo vetëm përmirëson heqjen e faqes, por gjithashtu siguron që përdoruesit të përfitojnë nga karakteristikat e Search Engine Optimization. Për shembull, përdoruesit mund të analizojnë pikat e ndryshme të të dhënave për faqet e internetit të ndryshme.

Connotate. Connotate është një vegël inovative e faqes së internetit që punon në një mënyrë automatike. Për shembull, përdoruesit mund të kërkojnë një konsultim duke dhënë një URL të faqes që ata kanë nevojë për të kapur. Përveç kësaj, Connotate u mundëson përdoruesve të shfrytëzojnë dhe grumbullojnë të dhënat e internetit.

Zvarritje e zakonshme. Duke përdorur këtë mjet, është e mundur të krijohen grupe të shumta të të dhënave për faqet e internetit të crawl. Zvarritja e zakonshme bën që përdoruesit e tij të ruajnë informacionin e internetit në një bazë të dhënash ose madje edhe në një memorje lokale. Gjithashtu, Zvarritja e Përbashkët u mundëson përdoruesve të grumbullojnë të dhëna të papërpunuara, si dhe informacion meta për faqe të ndryshme.

December 8, 2017