Back to Question Center
0

Eksperti i Semalt-it përpunon në mjetet e lira të uebit në internet

1 answers:

Ekstraktimi ose grumbullimi i përmbajtjes nga faqet e ndryshme të internetit është një detyrë e përbashkët për mbledhjen e të dhënave për bizneset në internet dhe zhvilluesit e uebit. Megjithëse mbulon qindra e mijëra sferat e aplikimit, mund të mos jetë e mundur të zgjidhni softuerin më të mirë të scraping-it të lirë. Megjithatë, duhet të përpiqeni të gjeni mjetin më të mirë dhe më të saktë të automatizimit që do të kurseni kohën dhe paratë tuaja.

Këtu kemi një listë të mjeteve më të famshme të scraping web.

iMacros

Është zhvilluar nga Ipswitch Inc. dhe është një zgjerim për shfletues të ndryshëm të internetit. iMacros lehtë mund të shtoni rekorde, funksione të rishikimit dhe na lejon të kapni aktivitete në internet siç janë ngarkimet, shkarkimet, testimi i imazheve dhe teksteve. Për më tepër, ajo ndihmon importimin dhe eksportimin e të dhënave ose skedarëve në dhe nga aplikacionet web duke përdorur skedarët XML, PHP dhe CSV. Më pas ai kursen të dhënat e dobishme për ne në bazën e të dhënave të tij ose në një burim tjetër të specifikuar. Ky program na siguron objekte reale të nxjerrjes së të dhënave të biznesit dhe ndihmon në detyrat e testimit të web.

Import.io:

Është zhvilluar dhe nisur nga Import.io Corporation. Importit..io është një nga programet më të mira dhe më të famshme të scraping në internet në internet. Është e përkryer për individët dhe bizneset dhe i lejon përdoruesit t'i kthejnë faqet e internetit në API me vetëm disa klikime. Për më tepër, import.io e bën të lehtë për zhvilluesit dhe programuesit e uebit të tërheqin të dhënat nga faqja e internetit e dëshiruar. Teknologjia e saj unike i lejon përdoruesit të ruajnë të dhënat në formate të caktuara pa asnjë problem. Scrapebox:

Scrapebox është një mjet i dobishëm SEO i përdorur nga përkthyes të pavarur, zhvillues dhe kompani SEO në të gjithë botën. Ndihmon në faqet e internetit dhe në bloget pa asnjë problem, dhe tiparet kryesore të tij janë korrësit e motorëve të kërkimit, korrësit fjalësh, korrësit proxy, posterët e komenteve dhe kontrolluesit e lidhjeve. Disa nga opsionet e saj të shquara janë faqet e faqeve të kontrollit, krijimi i RSS-ve, nxjerrja e emailit, gjetja e domenit të paregjistruar dhe të tjera. Scrapebox mund të veprojë si SEO tuaj personal dhe do të automatizojë detyrat tuaja direkt nga URL-të e korrjeve. Ajo do të kryejë kërkime konkurruese, do të krijojë lidhje, do të kryejë auditime në vend dhe do të bëjë shumë më tepër gjëra për ju pa asnjë akuzë.

Scrapy:

Scrapy është një nga programet më të mira të scraping web. Kjo vepron si një kornizë e shpejtë dhe e nivelit të lartë të zvarritjes së webit dhe përdoret për nxjerrjen e të dhënave të strukturuara dhe jo të strukturuara lehtësisht. Ajo gjithashtu mund të përdoret për përpunimin e informacionit, nxjerrjen e të dhënave dhe krijimin e arkivave historike. Scrappy është i njohur për mbështetjen e saj të integruar dhe ndihmon në nxjerrjen e të dhënave nga burimet HTML dhe XML. Për më tepër, mbështetja e zgjerimit na lejon të futemi në funksionalitetet tona duke përdorur sinjale specifike dhe API të përcaktuara mirë. Ky program është zhvilluar dhe tregtuar nga Mozenda Inc. Është një nga mjetet më të mira dhe të përdorura gjerësisht të uebit dhe e bën të lehtë për të. ne për të kapur përmbajtje nga faqet e shumta. Organizon të dhënat e mbledhura dhe e ndan atë në kategori të ndryshme bazuar në kërkesat dhe pritjet tona. Baza e të dhënave për ruajtjen e resurseve të këtij mjeti ruan skedarët tanë të ruajtura për përdoruesit në internet dhe në ato jashtë linje. Është e saktë dhe e lehtë për t'u përdorur programi që vjen me mirëmbajtje të ulët, premton saktësinë e të dhënave, na lejon të përqëndrohemi në analytics, dhe sigurojmë mundësi të përshtatshme dhe të besueshme të botimit. Dosjet e nxjerra vijnë në formate të tilla si CSV, Txt, XLS dhe të tjera Source .

December 8, 2017