Back to Question Center
0

Çfarë mund të ju rekomandoni për novela?

1 answers:

Nëse jeni të freskët në një treg të tillë konkurrues dhe tregues të hapur armiqësor si Amazon, do të përballeni me një sfidë të vërtetë. Çështja është se nuk është aspak një detyrë e thjeshtë për të pasur sukses me biznesin tuaj të anijeve. Dhe nuk ka nevojë të thuhet se shitësit fillestar në të vërtetë morën më pak shanse për të mbijetuar në Amazon me listat e tyre të fundit të produktit. Shumë si me një konkurrencë kërkimi të prishur në Google, suksesi i biznesit të anijeve të anijeve është gjithnjë rrënjosur nga pishina e duhur e zgjedhur për fjalë kyçe të objektivit kryesor. Në fakt, vetë koncepti i Search Engine Optimization (SEO) është mbi të gjitha përmbajtjen dhe fjalë kyçe. Mos harroni, përmbajtja është mbreti, apo jo? Por, sa i përket drejtimit të një biznesi të lëshimit të anijeve në Amazon, veglat e rangut të rangut për fjalë kyçe nuk janë më një luks vetëm duke u dhënë një avantazh të caktuar ndaj atyre kundërshtarëve të tregut. Dhe jo vetëm newbies, por çdo shitës i madh në Amazon po përdor mjete të rangut të rangut dhe softuer kërkimor për të qëndruar gjithmonë i përditësuar dhe të vazhdojë të lëvizë përpara një hapi më të afërt të konkurrentëve . Çdo gjë ka nevojë për një kontroll të saktë dhe të vazhdueshëm - duke filluar me hulumtimin e duhur të fjalëve, për optimizimin e listës së produktit dhe kontrollin e çmimeve. Kjo është arsyeja pse si një shitës rishtar ju jeni rekomanduar për të vazhduar me zgjedhjen e mjeteve më të përshtatshme Amazon rangut të rangut të rangut, të paktën të ketë një pikë të ngurta fillestare. Pra, këtu është një listë e shkurtër e opsioneve me tipare të lartë për ju që të merrni një vendim dhe më në fund të krijoni listat e produkteve që me të vërtetë shesin. Për fat të mirë ka shumë mjete të thjeshta por ende performuese që ia vlen të provohen para çdo gjëje tjetër.

Lista e Amazon Tracker Solutions Keyword Tracker Recommended për fillestar

  • Tool Sonar fjalen është bast kryesisht në kërkimet komplekse dhe algoritme të indeksimit për të mbledhur të gjitha të dhënat e përdorura nga blerësit e vërtetë në Amazon . Ndërsa disa njerëz thonë se i mungojnë disa opsione më të përparuara, performanca e shumë qëllimeve është pikërisht ajo që e bën Sonar një zgjedhje të lartë të çdo novoteli, që së fundmi ka hyrë në industrinë e anijeve për herë të parë.
  • Veglat e Fjalorit janë opsionet e dyta më të mira për të filluar me dhe për të gjetur fjalët e duhura për listat e produkteve tuaja - shpejt dhe me lehtësi. Për më tepër - me versionin e avancuar Pro të disponueshëm për lojtarët tashmë të kualifikuar, mund të provoni versionin bazë të tij për një kickstart, që të zhvendoseni drejt një analize më gjithëpërfshirëse që ka nevojë të paktën për kuptimin tuaj bazë të fushës.

  • Fjalë Merchant është udhëheqës absolut kur është fjala për zhvillimin e një fjali specifike fjalësh të gjatë të bishtit. E vetmja kufizim është se disa shitës rishtar mund të përballen me problemin e disponueshmërisë në vendin ose rajonin e tyre.
  • KeywordInspector do të jetë vendimi juaj i mirëformuar në qoftë se dëshironi që produktet tuaja në Amazon të mbeten gjithmonë konkurruese, duke pasur parasysh se një tarifë mujore prej rreth 40 dollarësh nuk është kosto shumë e lartë për fillimin tuaj.
  • Platforma shkencore e shitësit është vetë-shpjeguese me emër. Vini re, megjithatë, se është mjaft e ndershme për të marrë orën e plotë ose më shumë për çdo kërkim të vetëm fjalësh. Megjithatë, kjo është një zgjidhje definitivisht me performancë të lartë për të kuptuar thellësisht rangimin e fjalëve në Amazon. Natyrisht, nëse nuk jeni të përkushtuar vetëm për mjetet e rangimit të shpejtë dhe të përgjegjshëm të fjalëve Source .
December 8, 2017