Back to Question Center
0

Eksperti i Semalt-it përshkruan mjetet kryesore të nxjerrjes së internetit

1 answers:
Për disa zhvillues të faqes së internetit, është thelbësore që të automatizohen disa mjete për nxjerrjen e uebit (web extracting tools) . Ato ndihmojnë një person të mbledhë të dhëna nga një faqe interneti dhe ta ruajë atë në një vend të largët ose në një hard disk fizik. Njerëzit e urrejnë mundësinë popullore për të ruajtur të dhënat e faqes nga një faqe interneti duke përdorur një shfletues - zodiac casino scams. Megjithatë, disa faqe kanë shumë faqe. Një person mund të jetë në gjendje të përdorë një mjet për nxjerrjen e uebit për të kursyer shumë faqe në një moment. Shumica e këtyre mjeteve ofrojnë shërbime të automatizimit të tilla si konfigurimi i orarit të caktuar paraprak. Këto mjete funksionojnë ashtu si shfletuesit standardë, me përjashtim të faktit se ato janë shfletues të thjeshtë të uebit që vizitojnë faqet e internetit dhe mbledhin të dhëna thelbësore.

Octoparse

Ky është një vegël e nxjerrjes vizuale të webit që mund të shkarkoni informacionin e internetit. Përdoruesi ka avantazhin e ndërfaqes së lehtë për t'u përdorur, e cila vjen me shumë karakteristika. Njerëzit që nuk kanë njohuri minimale ose të programimit mund të përdorin Octoparse për të mundësuar nxjerrjen e të dhënave nga URL-ja e synuar.

Hubdoc

Një kruajtës i internetit mund të dëshirojë të marrë të dhëna nga faturat, faturat dhe emailet. Në të gjitha këto raste, Hubdoc mund të jetë në gjendje të zvarrit dhe të mbledhë këtë informacion në një fushë të synuar. Prej këtu, ky mjet mund të jetë në gjendje të ruajë të dhënat në një mënyrë të strukturuar për referencë në të ardhmen.

Winautomation

Kur shqyrton mjetet e nxjerrjes së uebit në spital, Health Data Archiver ndihmon përdoruesit të nxjerrin të dhëna nga faqet e internetit të sistemeve shëndetësore. Është e mundur të përdoret ky informacion si nga përdoruesit që kanë nevojë për shërbime ETL, Health Data Archiver ndihmon automatizimin e grumbullimit të të dhënave nga URL-të specifike mjekësore për përdorim në sistemet e tyre

Diggernaut

Ky mjet ofron një lehtësi Zgjidhja për heqjen e të dhënave të internetit Përdoruesit që kanë njohuri minimale ose zero të programimit mund të jenë në gjendje të marrin të dhënat e një faqe interneti dhe ta ruajnë atë.

Për përdoruesit që dëshirojnë të gjenerojnë shitje, mund të merrni të dhëna të sakta duke përdorur mjete të tilla si Salestools.io. Ky mjet ka mundësinë e marrjes së të dhënave të një webfaqesi konkurrenti. Për më tepër, mund të jetë në gjendje të ndërveprojë me skemën e marketingut të internetit të konkurrentëve.

Integrimi i të dhënave

Në disa nga nevojat e heqjes, API-të mund të jenë të papërputhshme. Në këto raste, lëvizja e të dhënave ndërmjet kërkesave në kohë reale ose streaming mund të bëhet e mundur duke përdorur mjetin e integrimit të të dhënave.

Të dhënat

Bizneset mund të përdorin Datahut për t'u përgatitur për të përdorur përmbajtjen e biznesit. Disa njerëz mund të dëshirojnë të bëjnë një analizë specifike të biznesit. Datahut është një mjet i nxjerrjes së uebit që i bën përdoruesit të shkarkojnë të dhënat e internetit në një blic. Njerëzit që bëjnë iniciativa për tregtinë elektronike mund të përfitojnë nga ky aplikacion.

December 8, 2017