Back to Question Center
0

Aksionet Semalt Një Tutorial Web Scraper për të rritur biznesin tuaj online

1 answers:

Kur është fjala për heqjen, duke pasur një kuptim më të thellë të HTML dhe HTTP është me rëndësi të madhe. Për fillestarët, gërvishtjet, gjithashtu të njohura si zvarritje, i referohen tërheqjes së përmbajtjes, imazheve dhe të dhënave kryesore nga një faqe tjetër interneti. Gjatë disa muajve të fundit, webmasters kanë bërë pyetje në lidhje me përdorimin e programeve dhe ndërfaqen e përdoruesit në scraping web.

Scraping në internet është një detyrë e bërë vetë që mund të ekzekutohet duke përdorur një makinë lokale. Për fillestar, të kuptuarit e mësimeve të kapësit të uebit do t'ju ndihmojnë të nxjerrni përmbajtje dhe tekste nga faqet e internetit të tjera pa hasur në probleme. Rezultatet e marra nga faqet e internetit të ndryshme të tregtisë elektronike zakonisht ruhen në skedarë të dhënash ose në formë të dosjeve të regjistrit.

Një kuadër i dobishëm i zhvendosjes së web është një mjet thelbësor për webmasterat. Një strukturë e mirë pune ndihmon marketers për të marrë përmbajtjen dhe përshkrimet e produkteve që janë përdorur gjerësisht nga dyqanet online.

Këtu janë mjete që do t'ju ndihmojnë të nxjerrni informacione dhe kredenciale të vlefshme nga faqet e internetit të tregtisë elektronike. Mjetet me bazë firebug

Duke pasur një kuptim më të thellë të mjeteve Firebug do t'ju ndihmojnë të merrni lehtësisht mjete nga faqet e dëshiruara të internetit. Për të nxjerrë të dhëna nga një faqe interneti, ju duhet të planifikoni plane të përcaktuara mirë dhe të njiheni me faqet që do të përdoren. Udhëzuesi i këmishës së uebit përbëhet nga një udhëzues procedural që u ndihmon tregtarëve të hartojnë dhe të tërheqin të dhënat nga faqet e internetit të mëdha.

Si bien cookies kalojnë nëpër një faqe interneti gjithashtu përcakton suksesin e projektit tuaj scraping web. Bëni një kërkim të shpejtë për të kuptuar HTTP dhe HTML..Për webmasters që preferojnë të përdorin një tastierë në vend të një miu, mitmproxy është mjeti më i mirë dhe konsol për t'u përdorur.

Qasja në faqet e rënda të JavaScript-it

Kur bëhet fjalë për grisjen e faqeve të rënda në JavaScript, njohja me përdorimin e softuerit proxy dhe mjetet zhvilluese të kromit nuk është një opsion. Në shumicën e rasteve, këto vende janë një përzierje e përgjigjeve të HTML dhe HTTP. Nëse ju merrni veten në një situatë të tillë, do të ketë dy zgjidhje për të marrë. Qasja e parë është të përcaktojë përgjigjet e thirrura nga faqet JavaScript. Pas identifikimit, URL-ve dhe përgjigjeve të bëra. Zgjidheni këtë çështje duke bërë përgjigjet tuaja dhe jini të kujdesshëm duke përdorur parametrat e duhur.

Qasja e dytë është shumë më e lehtë. Në këtë metodë, ju nuk duhet të kuptoni kërkesat dhe përgjigjet e bëra nga një faqe JavaScript. Me fjalë të thjeshta, nuk ka nevojë të gjejë informacione të përmbajtura në gjuhën HTML. Për shembull, motorët e shfletuesit PhantomJS ngarkojnë një faqe që drejton JavaScript-in dhe njofton një webmaster kur të gjitha telefonatat Ajax janë të plota.

Për të ngarkuar të dhënat e duhura të të dhënave, mund të filloni JavaScript-in tuaj dhe të krijoni klikime efektive. Ju gjithashtu mund të iniconi JavaScript në faqen që dëshironi të nxjerrni të dhëna nga dhe le të analizojë scrapper të dhënat për ju.

Sjellja bot

Zakonisht i njohur si kufizim i normës, sjellja bot i kujton konsulentët e marketingut që të kufizojnë numrin e tyre të kërkesave të bëra në domenet e synuara. Për të nxjerrë të dhëna në mënyrë efektive nga një faqe interneti e-commerce, konsideroni ta mbani ritmin tuaj sa më të ngadaltë që mundeni. Testimi i Integrimit

Për të shmangur ruajtjen e informacionit të padobishëm në bazën tuaj të të dhënave, rekomandohet që të integrohen dhe të testoni kodet tuaja shpesh. Testimi ndihmon marketerët të verifikojnë të dhënat dhe të shmangin ruajtjen e dosjeve të regjistrit të korruptuar.

Në kapërcimin, respektimi i çështjeve etike dhe respektimi i tyre është një parakusht i domosdoshëm. Dështimi për të ndjekur politikat dhe standardet e Google mund t'ju sjellë në telashe të vërtetë. Ky tutorial web kruese do t'ju ndihmojë të shkruani sistemet e scraping dhe të sabotoj lehtë bots dhe merimangat që mund të rrezikojnë fushatën tuaj online Source .

December 8, 2017