Back to Question Center
0

Cilat janë mjetet e Amazon falas që njihni?

1 answers:

Nëse po drejtoni biznesin tuaj në Amazon, duhet të dini se ka shumë pagesa që duhet të paguani si Shitës Profesional. Shpenzimet tradicionale të Amazon përfshijnë pagesat e përmbushjes së FBA, planin mujor, tarifën e referimit të Amazon dhe tarifat e inventarit. Ata tregtarët në internet që sapo fillojnë rrugën e tyre në Amazon mund të ndihen të frustruar për shkak të numrit të akuzave që duhet të paguajnë. Sidoqoftë, ka disa mjete të lira dhe cilësore të Shitësit Amazon që mund të jenë të dobishme për biznesin tuaj në internet të rriten.

Në këtë artikull, do të diskutojmë mbi mjetet më të mira të Amazon që mund të rrisin rangun tuaj të markës në faqen e rezultateve të kërkimit në Amazon dhe të rrisni shitjet tuaja. Ne ju rekomandojmë që të shfrytëzoni veglat në vijim pasi ato janë miqësore, profesionale dhe efikase.

Ky mjet profesional falas shërben për të ndihmuar tregtarët online për të llogaritur fitimin e tyre të përgjithshëm ose fitimin e produkteve që ata do të shesin. Ky kalkulator në internet është i lehtë për t'u përdorur për shitësit e FBA dhe FBM. Ju mund të gjeni këtë llogaritës online nëpërmjet kërkimit të pultit Amazon. Ky shërbim i lirë në Amazon mund t'ju ofrojë krahasim të kostos në kohë reale midis ofrimit tuaj të përmbushjes për urdhërat e konsumatorëve të përmbushura në Amazon.com. Për të llogaritur saktë fitimin tuaj të tanishëm ose të ardhshëm, së pari duhet të futni emrin e produktit, UPC, EAN, ISBN ose ASIN në kutinë e kërkimit. Këtu ju keni një mundësi për të zgjedhur nëse doni tarifat e llogaritura në bazë të tregut që shitni në SHBA, Kanada ose Meksikë.

Më pas, duhet të zgjidhni një produkt që përputhet me atë që planifikoni të shisni. Është me rëndësi të zgjedhësh tarifat e duhura të kategorisë, sepse do të aplikohet në llogaritjen. Këtu ju mund të plotësoni numrat për të dy Përmbushja juaj dhe Amazon. Kur të gjithë seksionin bosh të plotësohet, duhet të klikoni mbi butonin "llogarit".

Është programi Amazon FBA që ndihmon për të sjellë produktet tuaja në qendrat e përmbushjes së Amazon. Nëse i shisni produktet tuaja në Amazon, faqja juaj e e-commerce ose platforma të tjera tregtare siç është eBay, MCF i zgjedh ato tek klientët tuaj në emrin tuaj. Si rezultat, kompania juaj do të marrë një departament të përmbushjes brenda një periudhe të shkurtër.

Nëse keni një llogari të shitjes profesionale, mund të shënoni edhe inventarin e plotësimit të shumë kanaleve pa i shitur prodhimet tuaja në Amazon. Çdo gjë që ju nevojitet është të futni datën e shitjes së fillimit që është larg në të ardhmen kur krijoni listën tuaj të produktit. Me ndihmën e këtij mjeti falas të Amazon, ju mund të merrni kthim prapa në llogarinë tuaj në qendrat e përmbushjes së Amazon. Për më tepër, mund të kërkoni që të gjithë inventarin tuaj të kthehen tek ju kur të doni të zbatoni opsionin e Renditjes së Largimit.

Ju duhet të zgjidhni përmbushjen nga Amazon nën tabin e vendosjes në pultin e llogarisë së shitësit tuaj. Pastaj duhet të gjeni parametrat e plotësimit të shumë kanaleve dhe klikoni mbi butonin "edit". Këtu duhet të futni emrin tuaj të markës, si dhe adresën tuaj primare të internetit, numrin e telefonit, e-mailin dhe informacionet e tjera të kontaktit Source .

December 8, 2017