Back to Question Center
0

Lista e Shtojcave të Rrjetit të Kromit për Scraping në Internet të Ofruara nga Ekspertët e Semalt

1 answers:

Marrja e të dhënave nga faqet e internetit ose faqet e uebit në tabelat dhe vlerat e ndara nga vizuajtjet

(CSV) është bërë më e lehtë. Ekstraktimi i të dhënave në internet, zakonisht i quajtur si skrap i uebit , është një proces i nxjerrjes së sasive të mëdha të të dhënave nga vendet.

Si të përdorni Chrome Scraper Web

Nëse ju nuk keni ndonjë njohuri programimi, software web scraping është zhvilluar për ju. Kohët e fundit, u prezantua një teknikë tjetër e thjeshtë e përdorimit të scraping web. Duke përdorur zgjerimet e shfletuesit të Google Chrome shkon falas në dyqanin e Google, tani mund të ekzekutosh rrëmimin e uebit. Këtu është një listë e zgjerimeve të Chrome për t'u marrë në konsideratë.

Kruajtës i ekranit

Kruajtësja e ekranit është një nga shtojcat më të jashtëzakonshme të shfletuesit të Chrome që zakonisht përdoret për grerëzimin e ekranit. Për fillestar, skrapimi i ekranit është teknikë e nxjerrjes dhe nxjerrjes së informacionit nga faqet e internetit dhe faqet. Nëse nuk keni ndonjë ekspertizë kodimi, merrni parasysh skrapimin e ekranit pasi procesi është i automatizuar.

Të dhënat e nxjerra nga faqet që përdorin aplikacionin "Screen Scraper Chrome" mund të shkarkohen si skedarë JSON ose CSV. Ky shtojcë mbështet modelin XPath dhe Element Selectors. Këmbyesi i ekranit është një shtojcë e lehtë dhe e lirë për t'u përdorur në dispozicion në dyqanin e uebit të Chrome.

Scraper në internet

Web Scraper është një zgjerim i Google Chrome që nxjerr të dhënat nga faqet që përdorin një sitemap.Raturat e marra nga faqet e internetit që përdorin këtë zgjerim ruhen ose në dosjen CSV ose në CouchDB.

Imacro Web Scraper

iMacro është një shfletues i Chrome

Imacro Web Scraper

iMacro është një shfletues Chrome plugin i cili përdoret për testimin e uebit dhe nxjerrjen e të dhënave.iMacro punon duke regjistruar veprimet e përdoruesve të fundeve gjatë vizitave.Ky zgjatje e shfletuesit të Chrome regjistron detyra në faqet e internetit që do të përdoren për referencë të ardhshme.Nëse projekti juaj aktual është në testimin e performancës ose në testimin e regresionit në faqe, kjo është shtojca për të dhënë një goditje.

Si të përdorni Chrome Scraper Web

Me iMacro, ju lehtë mund të shkarkoni skedarë dhe mbani mend rregjistrimet tuaja të fjalëkalimeve. , Internet Explorer dhe Chrom shfletuesin.

Data Miner

Në ditët e sotme, gjetja e informacionit të dokumentuar mirë në faqet e internetit nuk është aq e lehtë. Ky është vendi ku futet programi i skrapimit. Data Miner është një zgjatje e shfletuesit të kromit që përdoret për nxjerrjen e informacioneve të dobishme nga faqet e internetit. Duke përdorur këtë plugin të shfletuesit, mund të merrni të dhëna nga faqet dhe të eksportoni të dhënat në fletët e Google ose fletët e Excel.

Shtrirja e të dhënave minator përdoret gjithashtu për të grumbulluar tabelat HTML dhe për të eksportuar informacionin në skedarin e Microsoft Excel ose CSV. Nëse jeni një ekspert në përdorimin e selektorëve XPath, ky është plugin i shfletuesit për ju.

Për vitet e fundit, nxjerrja e të dhënave nga faqet e internetit dinamike të zhvilluara duke përdorur teknologji të tilla si AJAX dhe JavaScript nuk ishte aq e lehtë. Me ndryshimin e teknologjisë, nxjerrja e informacionit të dobishëm nga këto vende është vetëm një klik larg. Përdorni shtesat e mësipërme të shfletuesit të Chrome për nxjerrjen e të dhënave reale dhe eksportimin në skedarin CSV dhe në fletët e tabelave Source .

December 14, 2017