Back to Question Center
0

Cilat janë planerët kryesorë të Amazon për fjalën që mund të përmirësojnë gradën tuaj në Amazon?

1 answers:

Kur vjen puna te nisja e biznesit tuaj në platformën e shitjes me pakicë në Amazon, duhet të kaloni nëpër disa faza të dallueshme në fillim. Së pari, ju duhet të zgjidhni tregun e ngrohtë ku dëshironi të nisni biznesin tuaj. Ju duhet të vendosni se cilat produkte do t'ju sjellin fitimin më të madh dhe do të gjeni furnizuesit. Për më tepër, duhet të vendosësh për programin e shitësit Amazon që dëshiron të përdorësh (në varësi të nevojave dhe qëllimeve të biznesit tënd). Kur të zgjidhen të gjitha çështjet, duhet të vazhdoni me pjesën më të rëndësishme të nisjes së biznesit tuaj Amazon - hulumtim fjalësh.

Ka një rrugë të caktuar që duhet të ndiqni ndjekjen e një kërkimi fjalen për listën tuaj të produktit në Amazon. Duke ndjekur këto hapa, do të jeni në gjendje të zbuloni termat e kërkimit të volumit të lartë dhe ato fjalë të njëpasnjëshme që mund të rritin faqen tuaj të produktit në faqen e rezultateve të kërkimit të TOP të Amazon për termat e ngrohtë.

Në këtë artikull, ne do të kalojmë nëpër hapat thelbësorë të fushatës suaj të kërkimit në Amazon për fjalën tuaj dhe të mësojmë se çfarë mund të bëhen asistentët tuaj të besueshëm gjatë procesit të zhvillimit.

Në ditët tona, konkurrenca në Amazon ka një nivel të prishur. Kjo është arsyeja pse mund të jetë mjaft e vështirë të dalësh nga turma. Ju nuk mund të vendosni produktet tuaja në Amazon dhe të prisni shitjet. Shitësit e ardhshëm duhet të bëjnë çmos për të arritur klientët potencialë të tyre. Çelësi primar i suksesit në Amazon është të zgjidhni fjalët e sakta për optimizimin e listimit tuaj. Për të bërë një hulumtim të mjaftueshëm, duhet të mbani parasysh nevojat dhe kërkesat e klientit tuaj. Kjo do t'ju ndihmojë të gjeni termat e kërkimit më të rëndësishëm dhe maksimalisht të saktë që blerësit përdorin për të gjetur produktet tuaja në Amazon.

Ju mund të filloni listën tuaj me termat e kërkimit që mund të përdorni për kërkim si blerës

  • . Kjo do t'ju ndihmojë të përcaktoni drejtimin e duhur për fushatën tuaj kërkimore. Ju mund të shikoni përmes karakteristikave të produktit për të gjetur idetë e reja të fjalëve. Vlerësoni përfitimet kryesore

Përveç veçorive fizike, mund të merrni në konsideratë përparësitë e trajton vetveten, si dhe çdo veçori të listuara më sipër. Duhet të rendisni të gjitha përfitimet e mundshme të produkteve që do të shisni për të gjetur kushtet relevante të kërkimit gjatë bishtit për listën tuaj. Pastaj mund të kontrolloni kushtet e zgjedhura të kërkimit në lidhje me rëndësinë e tyre dhe potencialin e kërkimit. Ju mund ta bëni atë me dorë ose me ndihmën e planifikuesve të fjalëve në Amazon.

Siç tregon praktika, njerëzit nuk përdorin gjithmonë fjalë dhe fraza të njëjta për të përshkruar synimet e tyre të kërkimit për Amazon. Kjo është arsyeja pse është e arsyeshme të gjesh të paktën dy ose tre sinonime për çdo fjalen që ke zgjedhur. Një mjet i thjeshtë për të përdorur mjete për të kërkuar sinonime përkatëse është Thesaurusi. com. Për të gjetur terma të tjerë për të përshkruar produktin tuaj, mund të ktheheni te Amazon. com. Vetëm futni letrat e para të fjalës suaj në shënjestër në kutinë e kërkimit të Amazon dhe do të gjeni një listë të termave të lidhura që përshkruajnë produktin tuaj Source .

December 22, 2017