Back to Question Center
0

Si të përdorni Amazon Marketing Services për të dyfishuar fitimin tuaj?

1 answers:

Nëse i shisni produktet tuaja në Amazon, qëllimi juaj parësor është që të paraqesë sendet tuaja përpara shumicës së klientëve tuaj potencialë dhe në fund të fundit të krijoni më shumë të ardhura. I gjithë algoritmi i renditjes Amazon është i dizajnuar që të sigurojë blerësit me rezultatet më të sakta të kërkimit bazuar në preferencat e tyre dhe në historikun e kërkimit. Pra, gjithçka që duhet është të ndjekësh udhëzimet e Amazon për të treguar produktet e tua para audiencës tënde të synuar.

Pavarësisht nga strategjitë tuaja të tanishme, ajo kurrë nuk dhemb të marrë në konsideratë mundësitë tuaja. Për fat të mirë, Amazon siguron tregtarët me shërbime të ndryshme që mund të modernizojnë proceset e shitjeve të tyre dhe më pas të sjellin më shumë të ardhura në Amazon. Programi Amazon Marketing Services është zgjedhja e përkryer për shitësit e Amazon që janë duke kërkuar për mundësitë për të rritur shitjet e tyre dhe për të rritur të ardhurat e përgjithshme të biznesit. Megjithatë, është duke u ngritur një pyetje nëse keni nevojë të provoni shërbimet e reja të marketingut ose të vazhdoni të përdorni metodat tuaja të provuara. Por nëse taktikat e reja të marketingut do të shfaqen edhe më mirë? Pra, unë mendoj se ia vlen të provoni shërbimet e marketingut Amazon për të qëndruar në TOP e Amazon e-commerce lojë. Pra, le të diskutojmë pro dhe kundër të AMS për të kuptuar nëse është me vlerë investimet apo jo. Amazon Marketing Services (AMS) është një platformë reklamimi për-pay-click, ku shitësit mund të marrin produktet e tyre në para audiencës së synuar bazuar në termat e kërkimit të synuar, produktet, preferencat dhe historia e blerjeve.

Programi Amazon Marketing Services ofron mundësitë e mëposhtme për bizneset:

  • Faqet Amazon;
  • reklama të produkteve;
  • Reklamat e kërkimit të titullit;
  • Reklama e produkteve të sponsorizuara. Në fillim AMS programi ishte në dispozicion vetëm për shitësit Amazon. Megjithatë, rregullat janë ndryshuar dhe sot është gjithashtu e disponueshme për publikimin e drejtpërdrejtë të mbajtësve të llogarive dhe përfaqësuesve të shitësve. Megjithatë, duhet të përmendet se tregtarët që janë të interesuar në Amazon Marketing Services duhet të jenë pjesëmarrës të platformës Amazon Vendor Central. Këto shërbime reklamash u krijuan për të ofruar fushata të synuara dhe të orientuara nga fjalori për shitësit Amazon. Amazon përdor një bazë të dhënash të madhe për të përputhur blerësit me reklama që besojnë se blerësi do të rezonojë. Amazon mbledh të dhënat e eksperiencës së blerësit të mëparshëm me Amazon dhe gjurmon mënyrën se si blerësit kërkojnë diçka në një platformë. Pra, duke marrë parasysh të gjitha këto aspekte, mund t'i merrni reklamat tuaja para klientëve tuaj potencialë që janë të interesuar në produktet si tuajat.

    Ju mund të menaxhoni fushatën tuaj reklamuese përmes ndërfaqes së përdoruesit të Shërbimeve të Marketingut Amazon. Kjo ndërfaqe ju lejon të përcillni të ardhurat tuaja dhe koston për klikim në mënyrë që të vlerësoni me lehtësi kthimin tuaj në investime. Për më tepër, ju mund të gjurmoni koston e reklamimit të shitjes dhe kontrolloni nëse fushata juaj reklamuese është e dobishme apo jo.

    Megjithatë, ky program Amazon ka gjithashtu mangësi. Ndërfaqja e AMS nuk është e lehtë për t'u përdorur. Nuk mund as të fshini reklama të mbyllura. Për më tepër, përditësimet në raportim zakonisht funksionojnë shumë të ngadalta Source .

December 22, 2017