Back to Question Center
0

Një mjet kruajtës që duhet të shqyrtojmë - sqaruar nga Semalt

1 answers:

Harta Google kruese është një mjet relativisht i ri, i lehtë, i fuqishëm dhe i gjithanshëm. Ekstrakton të dhëna nga faqet e ndryshme të internetit dhe hartat e Google dhe merr rezultate në formën e CSV dhe JSON. Ju mund të targetoni në mënyrë efikase faqet e internetit të biznesit, numrat e telefonit dhe adresat e-mail me këtë shërbim të plotë. Disa nga karakteristikat e tij dalluese janë diskutuar më poshtë.

1. Scrapes të dhënat në forma të shumta:

Me Google krap scraper, ju mund të nxjerr qytet, kodet zip, rating, latitudes, longitudes, hapjes orë, dhe emrat e biznesit të përshtatshme. Ky ekstrakt ndihmon konvertimin e të dhënave të papërpunuara në një formë të organizuar dhe kursen kohën dhe energjinë tuaj. Nëse jeni lodhur nga grumbullimi dhe grumbullimi i të dhënave me dorë dhe mungesa e aftësive programuese të mjaftueshme, duhet të provoni Google Maps Scraper për të marrë punën tuaj të kryer.

2. E disponueshme në dy botime:

Ndryshe nga shërbimet e tjera të zakonshme të skrapimit, Google Map Scraper është në dispozicion në dy botime të veçanta: Edicioni Standard dhe Edicioni Demo. Edicioni demo ju lejon të provoni këtë softuer dhe të shijoni shërbimet e tij deri në 15 ditë. Edicioni i tij standard do t'ju kushtojë 99 dollarë dhe do të hapë përfitime dhe veçori të jashtëzakonshme.

3. Përcakton mijëra faqe çdo ditë:

Një nga tiparet më të dallueshme të Google Map Scraper është se ajo synon deri në 150,000 faqe në ditë dhe nuk ju kushton asgjë për këtë shërbim. Ky mjet është i madh për të dy programuesit dhe jo-programuesit dhe e bën të lehtë për ata të të dhënat nga faqet e shumta para se të blejnë versionin e tyre të paguar.

4. Mbështet formate të shumëfishta:

Ky avancuar karier i uebit ose ekstraktuesi i të dhënave ruan informacionin tuaj në formatet JSON, RSS dhe CF; ju mund të hapni të dhënat e dëshiruara në fletët Excel ose ta importoni direkt në Google Drive.

5. Compatible and reliable:

Ekzistojnë një numër i madh i programeve të skrapimit të të dhënave dhe mjeteve që nuk mbështesin shfletues të shumëfishtë. Ndryshe nga importi. io dhe Kimono Labs, Google Map Scraper është kompatibil me Windows 7, Microsoft XP, Windows 8 dhe Windows 10. Përveç kësaj, është në përputhje me Google Chrome, Firefox dhe Internet Explorer dhe është një shërbim i besueshëm.

6. Tregon rezultatet me saktësi:

Nëse doni të monitoroni dhe ruani vazhdimisht cilësinë e të dhënave gjatë skrapimit, duhet të provoni Google Map Scraper. Ky shërbim ju lejon të shikoni të dhënat dhe të rregulloni të gjitha gabimet e vogla nga vetja. Për më tepër, ajo ofron mundësi për të futur kritere të ndryshme kërkimi dhe fjalë kyçe në të njëjtën kohë.

7. Punon lehtësisht dhe në mënyrë të përshtatshme:

Google Map Scraper është i lehtë për tu përdorur dhe ka një ndërfaqe miqësore. Pasi ta keni përzgjedhur kategorinë ose futeni fjalen dhe vendndodhjen, vetëm duhet të filloni kërkimin dhe të prisni rezultatet për disa minuta. Hartuesit e të dhënave të hartave të Google janë të përshtatshme për të gjitha llojet e bizneseve dhe krijojnë skedarë CSV të pastër dhe të lexueshëm në çast.

8. Ekstrakoni kudo dhe në çdo kohë:

Mund ta përdorni këtë vegël në smartphone, tabletë ose sistem kompjuterik dhe mund të kryeni detyrat tuaja kudo, në çdo kohë. Ju nuk duhet të shqetësoheni për rezultatet e saj. Ky mjet do të sigurojë të dhëna të sakta pavarësisht nga lloji i pajisjes që po përdorni dhe është i përshtatshëm për përkthyes të pavarur dhe biznesmenë. Ju mund të rreshtoni edhe faqet e verdha dhe faqet e bardha me këtë shërbim Source .

December 22, 2017