Back to Question Center
0

Semalt: Data Scraping Me Javascript

1 answers:

Ashtu si CSS dhe HTML, JavaScript ndihmon të grumbullojnë të dhëna në disa minuta dhe siguron informacion të dobishëm për programuesit dhe zhvilluesit në baza të rregullta. Shumica e faqeve dhe blogs përdorin JavaScript. Motorët JavaScript janë ngulitur në rrjete të ndryshme që gërmojnë softuerët dhe kornizat dhe posedojnë shumë karakteristika. Kuadrat më të famshme janë diskutuar më poshtë.

1. Kimono Labs:

Ju duhet të mësoni si C + + ashtu edhe JavaScript për të përfituar nga Kimono Labs. Është një skrap aplikacion i famshëm i përshtatshëm për programuesit dhe zhvilluesit. Kimono është mundësuar nga një numër karakteristikash dhe i ruan të dhënat tona pa e prishur atë. Pasi të instalohet dhe të aktivizohet, Kimono Labs mund të korrigjojë të dhënat tuaja për disa minuta dhe të sigurojë rezultate të sakta. Do të shkarkohet informacioni në formatet CSV dhe JSON dhe përdor API për të krijuar dhe ruajtur faqe cilësore të internetit. Kimono punon shumë shpejtë dhe mund të gërshetojë të dhënat nga vendet tregtare, dhe RSS feeds përshtatshme.

2. JSON Frame:

Me JSON Frame, ju mund të nxjerrni të dhëna nga skedarët JSON dhe CSV. Ajo gjithashtu scrapes informacion nga dokumentet HTML dhe PDF files përshtatshme. Gjithashtu, mund ta përdorni këtë kornizë JavaScript për të lundruar nëpër faqe të ndryshme të uebit. Ai kryen detyrën e tij me shpejtësi të shpejtë dhe me saktësi të madhe, duke kursyer kohën dhe energjinë tuaj deri në një masë.

3. Screen Scraper:

Me Screen Scraper mund të merreni me detyra të ndryshme të vështira, duke përfshirë nxjerrjen e saktë të të dhënave, në vetëm tre minuta. Është një nga kornizat më të mira dhe më gjithëpërfshirëse JavaScript deri tani. Kruajtësja e ekranit mund të përdoret vetëm kur keni aftësi të mëdha programimi dhe njohuri të mjaftueshme të JavaScript, Python dhe C + +. Përveç kësaj, ju duhet të keni njohuri themelore të XML dhe HTML për të përfituar nga kjo kornizë. Ai gris informacionin nga dokumentet HTML, dhe ju mund ta provoni këtë shërbim me Citrix ose një platformë tjetër të ngjashme. Sapo të shkarkohet dhe instalohet, Screen Scraper do të merret me një numër të detyrave në të njëjtën kohë. Ai është i përshtatshëm për bizneset e vogla dhe të mesme. Ju vetëm duhet të keni aftësi bazë të kodimit për ta përdorur këtë kornizë në një mënyrë më të mirë.

4. Uipath:

Kjo kornizë e JavaScript është e specializuar në zhvillimin e softuerëve të ndryshëm të automatizimit dhe është i përshtatshëm për ndërmarrjet dhe webmasters. Uipath përdoret gjithashtu nga jo-coders dhe nuk kërkon që ju të mësoni ndonjë gjuhë programimi përveç JavaScript. Disa prej karakteristikave të tij dalluese janë navigimi i faqes, skrapimi i skedarëve PDF dhe gërmimi përmes blicit. Ju vetëm duhet të hapni magjistarin dhe të nxjerrë në pah informacionin që dëshironi të kapni. Uipath do të nxjerrë të dhëna bazuar në kërkesat dhe pritjet tuaja. Ne mund të shtojmë sa më shumë faqe në këtë kornizë të skrapimit siç duam.

5. import. io:

Është një aplikacion i lirë për desktop që ndihmon në grumbullimin e informacionit nga faqet e dëshiruara të uebit. import. io është një kuadër gjithëpërfshirës JavaScript, i përshtatshëm për ndërmarrjet, programuesit dhe jo-programuesit. Nuk është vetëm një të dhënat e hallës por edhe një servil që mund të gërmojë deri në dy mijë faqe në tre minuta Source .

December 22, 2017