Back to Question Center
0

Selektuesi i Lidhjes së Rrjetit të Ujërave të Shpjeguar nga Semalt

1 answers:

Kërkimet Web duhet të lundrojnë nëpër faqet e internetit dhe të specifikojnë informacionin e saktë që dëshirojnë të nxjerrin. Është një proces shumë efektiv në internet, i cili u jep përdoruesve mundësinë e nxjerrjes së faqeve të shumta që përdorin Ajaxin e JavaScript-it. Përdoruesit mund ta instalojnë këtë mjet të posaçëm scraping shumë lehtë pa pasur nevojë të përdorin ndonjë aftësi të avancuar teknike. Rrëmbyesi i uebit mund t'i ndihmojë ata që të mbledhin të gjithë informacionin që u nevojitet shpejt dhe me lehtësi. Është më e mira skrap i lirë i uebit vegël për zgjerimin e Chrome, projektuar posaçërisht për fillestarët që dëshirojnë të nxjerrin të dhëna nga një faqe interneti pa pranuar një profesionist. Çdo herë që karieri i faqes hap një faqe të re nga Interneti, përdoruesit duhet të nxjerrin elementë (elementë). Pas krijimit të një plani, përdoruesit duhet të zhvillojnë zgjedhës. Ato janë elemente në faqen e internetit të synuar që përmban të dhëna të caktuara. Përdoruesit mund të shtojnë, modifikojnë ose fshijnë selektuesit përmes panelit. Përdoruesit mund ta përdorin këtë mjet për grumbullimin e llojeve të ndryshme të të dhënave, si përmbajtja, tabelat, imazhet, numrat e telefonit, çmimet dhe më shumë. Pas mbledhjes së informacionit që u nevojitet, përdoruesit mund t'i kopjojnë rezultatet si TSV në Clipboard dhe t'i ruajnë ato në dosje, ose t'i eksportojnë rezultatet në Google Docs si Excel Spreadsheet.

Duke përdorur këtë mjet nxjerrje, kërkuesit e uebit mund të lundrojnë midis kategorive dhe nënkategorive të ndryshme dhe lehtë zgjidhni tekstet e linkut. Për shembull, ata mund të zgjedhin dy përzgjedhës të lidhjes: një për kategoritë kryesore dhe tjetra për nënkategoritë. Në këtë mënyrë është e mundur për të lundruar nëpër faqe të ndryshme të internetit dhe për të nxjerrë URL-të.

Si të trajtojmë paginimin

Sot shumë e-shitore dhe shitës me pakicë kanë kategori të shumëfishta në faqet e tyre. Përdoruesit duhet të vendosin se cila kategori dëshirojnë të përdorin. Secili grup ka listën e produkteve së bashku me lidhjet e faqeve. Për më tepër, përdoruesit duhet të kujtojnë se ka disa faqe që janë të disponueshme vetëm nga faqet e faqeve dhe jo nga një kategori e caktuar. Ata thjesht duhet të fillojnë duke krijuar një sitemap (plan) dhe të fillojnë nxjerrjen e sendeve. Për ta bërë këtë, ata duhet të bëjnë një Zgjedhës tjetër Link për zgjedhjen e lidhjeve të pagimit. Përdoruesit duhet të kujtojnë se kur kruajtja e uebit hap një kategori të caktuar, ajo mund të mbledhë vetëm sende nga kjo faqe specifike. Pastaj, mund të përdorë lidhje të ndryshme të mundëshme. Këto lidhje mund të zbulojnë të dhëna më të afërta, si dhe lidhje të tjera të pagimit për përdoruesit.

Ky mjet nxjerrja ka disa veçori të mrekullueshme dhe mund të ndihmojë kërkuesit e uebit për të mbledhur rezultatet që dëshirojnë, për t'i analizuar më vonë. Është një mjet i thjeshtë që nuk kërkon kodim dhe përdoruesit nuk kanë nevojë të kenë aftësi të avancuara të programimit kompjuterik. Është skanimi më i mirë falas i uebit për zgjerimin e Chrome për programuesit jo-programues të cilët dëshirojnë të nxjerrin të dhëna nga një faqe interneti pa ofruar një karierë të internetit profesional. Ata thjesht duhet të përdorin shfletuesin e Google Chrome për ta instaluar atë Source .

December 22, 2017