Back to Question Center
0

Semalt: Scraping Websites Dinamike Me Web Scraper Chrome Extension

1 answers:
Web Scraper është një shfletues i Google Chrome i ndërtuar për të nxjerrë të dhëna nga faqet dhe faqet e internetit. Duke përdorur zgjerimin e kromit kruajtësin e uebit , mund të krijoni një sitemap mbi mënyrën se si duhet të kërkohet një faqe interneti ose një faqe interneti. Me sitemap tuaj, kruese web lundron një faqe interneti dhe gris të gjitha të dhënat përkatëse sipas udhëzimeve.

Të dhënat e marra nga kruajtja e kromit të ekstraktit të internetit eksportohen si vlera të ndara me vizë (CSV). Kruajtës i uebit është një plugin kruajtës me pikë dhe klikim që mund të përdoret nga të gjithë. Kështu ju mund të kurseni paratë dhe kohën tuaj dhe në të njëjtën kohë të merrni informacion të vlefshëm në të gjithë web.

Rrjeti është plot me të dhëna të dobishme dhe të vlefshme. Megjithatë, marrja e të dhënave në formate të përdorshme dhe të lexueshme nuk është gjithmonë aq e lehtë. Kjo është arsyeja pse ju nevojitet këmbyes i kromit. Të dhënat publike, drejtoritë, inventari konkurrues dhe komente përdoruesish mund të shndërrohen në të dhëna të vlefshme. Me Web Scraper, të gjitha këto të dhëna mund të scraped dhe ruajtur të qetë.

 • Kliko efektin e mungesës në një buton
 • Plugin
 • Problemi i skrapimit të një faqe
 • URL e pakompletuar për një link popup
 • Web Scraper: Zgjidhja e problemeve

  Web kruese është softuer me cilësi të lartë dhe të lehtë për t'u përdorur. Për nxjerrjen e të dhënave nga faqet e uebit dhe faqet e internetit, ju duhet të zgjidhni tekstin e synuar ndërsa kruajtja e uebit bën pjesën tjetër të punës. Meqë kruajtja e uebit automatizohet në re, ju nuk duhet të shqetësoheni për gabimet e grisjeve apo çështje të tjera.

  Me kruajtësin e uebit, rezultatet që kërkohen nxirren shpejt në një skedar CSV. Në rast se preferoni të ruani të dhënat në Couch DB ose ruajtjen lokale të Chrome. Nuk ka nevojë të panik sepse nuk jeni programues. Nëse mund të përdorësh shfletuesin e Google Chrome, mund të përdorësh kruajtësin e kromit në internet.

  Nëse zgjidhja juaj e ardhshme ishte të punësonte një ushtri të stazhierëve për të grumbulluar të dhënat për ju gjatë gjithë ditës, një zgjidhje me kosto efektive sapo ka trokitur në derën tuaj. Me kruajtësin e uebit nuk ju nevojiten programuesit për të zhvilluar një zgjidhje rezervë për të dhënat tuaja. Procesi i nxjerrjes së të dhënave do të bëhet për ju. Shkarkoni dhe instaloni kruajtësin e uebit falas në dyqanin e Google Chrome.

  Web Scraper ka elemente inbuilt që kontribuojnë në procesin e skraping projektit tuaj. Këtu janë karakteristikat kryesore që duhet të dini për:

  • Kompatibil me shfletuesin Chrome

  Web Scraper është një plugin Chrome që nxjerr të dhënat sipas një sitemap. Me këtë shtrirje, mund të kryesh vlerësime të vetme ose të shumëfishta ose të grumbullosh grupe të mëdha të të dhënave përmes një orari të caktuar.

 • Eksportimi i të dhënave të nxjerra si CSV
 • Ky eksport i kromit eksporton të dhënat e grumbulluara si vlera të ndara me presje. Megjithatë, gjithashtu mund të ruani të dhënat e nxjerra si në CouchDB ose në ruajtjen lokale të Chrome.

  • Të dhënat e grumbullimit nga faqet dhe faqet dinamike

  Rrjeti është i mbushur me të dhëna të vlefshme. Megjithatë, grumbullimi i faqeve dinamike dhe ngarkimi i faqeve me AJAX dhe JavaScript nuk është i drejtpërdrejtë. Me kruajtësin e zgjerimit të kromit, nxjerrja e të dhënave nga faqet dinamike të uebit nuk duhet t'ju shqetësojë.

  Duke përdorur shtojcën Web Scraper, mund të krijoni një sitemap që identifikon tekstin e synuar në një faqe uebi Source . Merrni përvojën tuaj të scraping në një nivel tjetër duke instaluar Web Scraper në shfletuesin tuaj të Google Chrome!

  December 22, 2017